Új hozzászólás Aktív témák

  • suomalainen

    tag

    Azért én ezzel a "már a papír sem számít, csak a tudás" valamint a "dumpolni nincs értelme" dolgokkal azért vitatkoznék. Eladhatod te magadat a nagyvilágban úgy, ahogy akarod, a papír az papír.
    Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy ISP-nél dolgozzon, ezért sokaknak az egyetlen megoldás a vizsgák letétele, hogy bizonyítsa a szakma iránti elkötelezettségét. Aki Cisco vizsgákra tanul, annak keményen tudnia is kell a követelményeket, mert dump ide vagy oda, akadhatnak meglepetések ezerrel.
    Konkrét példa: CCNA vizsgán az a feladat volt, mint ami a dumpban, igen ám, csak megváltoztatták a revision numbert és így az egész feladat összes válasza más volt. Aki csak magol, az tuti bukja a vizsgát, ezt ki merem jelenteni bármikor, bárhol.
    Nagyon helyesen fogalmaz az, aki azt mondja, hogy magának tanul az ember, nem a vizsgára. A Cisco, de akármelyik komoly IT vizsga esetében nincs olyan, hogy "leülök magolni 2 hetet a vizsgára"....ez vagy érdekel vagy nem. Szerintem senki sem muszájból készül Cisco vizsgára, hanem azért, hogy valódi tudást szerezzen és nem is igazán az a cél, hogy a vizsga meglegyen, hanem maga a végigjárandó út...

Új hozzászólás Aktív témák