Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz wwenigma #30192 üzenetére

    Nézzünk egy példát...

    Ha 72 óránál hosszabb ideig parkol az autód, akkor fel kell nyitni a motorháztetőt és megrángatni egy kart, ami minden hosszabb pihenéskor visszaáll egy kedvezőtlen alapállásba, különben hangosabb és lomhább lesz a motor menet közben. De nincs ám benne az autó kézikönyvében, ezt csak a haverodtól hallhattad, vagy a neten olvashattad, hogy ilyen létezik ennél a márkánál, és jobban megy az autó, ha figyelsz erre. Például beragad a kézifék egy enyhe fékezésbe, vagy fixen kinyílik a termosztát és leszabályozza az ECU a befecskendezést hideg vízhőfokra.

    Valami ilyesmi ez is. Minden driver (újra)telepítéskor figyelned kell rá és valahonnan egy harmadik féltől kell értesülnöd róla, vagy magadnak kell kitapasztalni.
    Avagy alternatívaként meg kell szabadulnod az egésztől (a fenti példában "chiptuning", itt pedig custom D3D renderer EVR helyett, amit nem piszkál a driver).

    A driver-nek alapvetően semmi ilyen dolga nem lenne az EVR-el. Ezek olyan opcionális szűrők, amiket az AMD tesz be saját kedvére. Ha ezeket bekapcsolja, azzal rontja az EVR funkcionalitását, mert többé nem azt eredeti képet adja vissza, hanem valami mást.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák