Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz Zso2 #23506 üzenetére

    Microlag.
    Egyetlen megoldas van, megpedig a buveszkedes es az ima. Ugyanis megfigyeltem, hogy teljesen random jon elo ez a problema telepites utan.
    Tehat, azt tudod csak csinalni, hogy uninstall es ujra install, addig, amig nem szunik meg a hibajelenseg.
    Egyszeruen nem tudtam rajonni, vajon mi produkalhatja a hibat, pedig tobb heten keresztul probalgattam a hibajelenseg okara rajonni.
    Amugy olyan mintha a processzor tul lenne terhelve, es nem maradna eleg kakao a VGA meghajtasara, pedig a folyamatjelzo nem mutat se GPU se CPU leterheltseget.
    A GPU es a VGA RAM orajele lehetne meg elmeletileg a hiba forras, hogy nem valt 2D orajelrol feljebb, de ezt is leellenoriztem es legalabbis szoftevres kijelzes azt mutatta, hogy ez rendben van.
    De meg mindig azt mondom, hogy nagyon olyan az egesz, mintha az eroforras lenne ilyenkor keves.
    Hogy mi okozza a telepitesnel, az egy rejtely.

    Altalaban ugy tudtam mindig megszuntetni a hiba jelenseget, hogy az feltelepitett drivert teljesen uninstallaltam es visszatettem a regi meghajtot. Itt oda kell figyelni arra, hogy van amikor ilyenkor is megmarad a microlag, ilyenkor addig kell ujra es ujra uninstalalni es visszarakni a regi drivert, amig meg nem szunik microlag es utana ratelepiteni az uj meghajtot. igy az esetek 80%-ban nem jon elo ujra a hibajelenseg, de sajnos ott van az a franya maradek 20%.

Új hozzászólás Aktív témák