Új hozzászólás Aktív témák

  • IIIZIII

    tag

    válasz hey73 #1758 üzenetére

    Hm....hát ez érdekes taktika...nekem meg sem fordult volna a fejemben. SM-et, Druidot, TG-t én eléggé fő hősnek tartom...és azok voltak a 40-50-esek nem pedig az Ordinary6Elite-ek...és a Garrisonok is üresek voltak. Igazából most sem értem hogy ez miért is jó, de a lényeg, hogy aki csinálja az érti...nem vagyunk egyformák :)

    Ezek szerint ugyanott raidelünk...mire végigpörgetsz 40 bázist az durván 3 perc...a 150k-sakat én ugyanúgy le szoktam tolni, mivel nálam az a szempont hogy mi az amit hero veszteség nélkül, GA+restoration-el (36k gold) le tudok nyomni. Ha meglátok egy ilyet, akkor azonnal le is pörgetem...2 perc, és megyek a következőre..ha 10 ilyet találok, az kb fél óra alatt 1 milla. Sokszor csinálom azt is hogy ha nagyon sok aranya van az ellenfélnek és nagyon erős, akkor nyomok frenzy-t is (összesen 70k gold költség) és olyan oldalról támadok, hogy a lehető legtöbb épületét tudjam leszedni..közbe TG nyom 1-2 skill-t...a legalább 50% megvan, az aranyból megvan amennyi megvan addíg míg az első hősöm el nem kezd haldokolni és logout..irány a következő....lehet ezt pörgetni.
    És akárhogy is számolom, így elég rövid idő alatt össze lehet szedni sokat, anélkül hogy a fél életed a telefonon/gépen lógva töltöd...:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák