Új hozzászólás Aktív témák

  • IIIZIII

    tag

    válasz endhy666 #1714 üzenetére

    Jó pár posttal korábban én már elég sokat írtam róla, mivel már szinte azóta megvan hogy betették a játékba. Az enyém most 107-es.
    Ide írom, inkább, nem PM-be, így mindenki másnak is hasznos lehet.

    Nem tudom mit lenne érdemes igazán kiemelni....de gondolom elsősorban arra lennél kíváncsi, hogy megéri-e a 7000 gem-et. Azt kell, hogy mondjam, - és ezzel nem vagyok egyedül - hogy nagyon megéri. És egyre több videót lehet látni arról, hogy a heal-je miatt (ami magas skill szint esetén igazán durva) már van aki TG helyett is használja. Pl van HBM videó ahol 127-es GR, druig és Pumpkin, garrison és minden nélkül letolja a G Wave-t...úgyhogy megéri húzni. Különösen akkor kötelező, ha nem költesz a játékra, mert akkor nincs más opció...de ahogy említettem, már sok "top" játékosnál pumpkin és cupid mellé is befér...
    A hátrányai: Bossra teljesen alkalmatlan, mivel bőven van 5 másik hős ami jobb...heavy blow ide, vagy oda...azzal se lesz jobb mint a többi lehetőség heavy blow nélkül.
    Arénába szintén nem javaslom, habár ha van SM-ed, vagy tervezel, akkor elég érdekes meccsek tudnak kijönni...:)
    Összességében, "free to play" játékosként, ha már megvan a Druid és a TG, akkor ez KELL(!!!) hogy legyen a következő...és akkor a raidot, dungeont, HBM-et egy életre megoldottad. Ha fizetsz a game-ért....és vagy csak pumpkin, vagy csak cupid jön össze, akkor kötelező, ha mindkettő meglesz...akkor kísérletezz.

    Ennyi jutott most eszembe...ha van egyéb kérdés, próbálok segíteni. :)

Új hozzászólás Aktív témák