Új hozzászólás Aktív témák

  • betty405

    csendes tag

    válasz afterburner_ #3011 üzenetére

    az ördög gondolta hogy verbatim és verbatim között is van különbség. szóval, glossy. figyelni fogom, mi van ráírva, soha nem néztem.
    ahogy megfigyeltem, nagyon nehéz olyan lemezt venni, amely mindkét kitételnek megfelel. én ahogy tudom, tényleg írásra a verba a legtartósabb, legjobb minőség. viszont a régmúltba (sok éve ugyan) használtam traxdata-át, és képzeld, az évek elteltével vagy el sem indul, vagy megakad, tehát legtöbbjüket ki kellett kukáznom.
    tudom, hogy örökéletű lemezek nem léteznek, de azért nem mindegy az élettartamuk.
    a memorexről mi a véleményed?
    ezek szerint Te sem tudsz olyat mondani, hogy ennek és ennek jó az írásra való és nyomtatásra való minősége is, tehát ez a tuti.
    a 8x-esek azok a dualok? olyat is használok a fiam boxos játékaihoz, mert arra csak az jó.
    most nem vagyok már otthon (dolgozom), de most hirtelen nem is tudom, hogy hol fogom megtalálni a beállítások/szín intenzitást. most így gondolatban már a beállításoknál elakadtam. a print settingset tudom, de ott nem ez van gondolom.
    lehet, hogy a tdk-váltásnál is rosszabb lett, de most ez nem rossz, hanem egyenesen .....
    az lesz az első, miután hazamegyek, hogy kicserélem a kisfeketét.
    ezek szerint a nagy fekete patront a szó szerinti fekete-nyomtatáshoz (nem színes) használja csak?
    még azt nem értem, hogy ha beinjekcióznám a tintát (a nagy fekete még eredeti), miért kellene figyelnem a tintaszintet? miért? nem jelzi ki hogy kevés a tinta a kis felkiáltójellel mint normál esetben?
    és még valami: először amikor figyelmeztet, felkiáltójel jelenik meg, hogy fogyóban a festék. de egyszer már kis pirost keresztet kaptam, hogy azonnal cseréljek. minden esetben nyugodtan megvárhatom a piroskeresztecskét vagy amikor már ott a felkiáltójel, vegyem és tegyem a pótot?

Új hozzászólás Aktív témák