Új hozzászólás Aktív témák

  • BaGeBrain

    tag

    Sziasztok!
    Azért írok ebbe a topic-ba, mert úgylátom ez elég aktív. Nekem egy Canon SmartBase mp360-as Multis nyomtatóm van. Annyi baja van hogy kiírja hogy Nincs Kazetta (de benne van) már volt szervízbe is ott azt mondták hogy vegyek bele egy vadonat új nyomtatófejet (ami elég drága bele) Nemfoglalkoztam vele beraktam a pecuba és ott volt vagy 7-8hónapig letakarva hozzá sem lett nyúlva. Minap a párom szólt hogy Scannelni kellene neki vegyem már elő és üzemeljem be a Multis nyomtatót (úgyebár a Scann-hez nemkell nyomtatófej) mikor működésbe hozom azt látom hogy nemvillog a sárga kis lámpa, megörültem. Rögtön hoztam bele egy utángyártott patron garniturát hogy meggyőződjek arról hogy megjavult-e? És láss csodát a nyomtató nagyon szépen (igaz egy kicsit csíkozva nyomtat, de azt megoldom) működik. Kinyomtattam vele vagy 5-6-fényképet hogy lássam hogy valóban úgy dolgozik-e mint régen, és nagyon frankón működik. Remélem ez nem csak átmeneti állapot.
    Na most azt szeretném kérdezni azoktól akik értenek a Technika ördögéhez hogy mi a fészkes fenétől javult meg magától???
    Mikor hazahoztam a szervízből (nemkértem a javítását) egyből beüzemeltem és láttam hogy villog a sárga lámpa és írja hogy nincs kazetta, és 7-8 hónap múlva meg magától megjavul???
    Biztos van itt olyan hozzá értő emberke aki ezt megtudná mondani hogy mitől van.

Új hozzászólás Aktív témák