-
IT café
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz Mukorka #26731 üzenetére
Felvilágosultam. Habár én még mindig úgy gondolom hogy minőségi kártyával minőségi füles is jobb lehet. Hallottam már olyat is, hogy olyan fülese volt a gyereknek hogy a pálya másik végéről hallotta a tárcserét. Ez nem tudom mennyire urban legend, de ha lesz pénzem gépre meg kiegészítőkre, ki fog derülni.
Ha már gépcserénél tartok, amd prociknál kb mi az ami full grafikát max felbontással 250 fps-el elbír? Csak az x4 955 jöhet szóba?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Mondjuk ez jogos. Mentségemre legyen mondva, amióta leálltam a cod4-el, nem követem a fragmoviekat, én leragadtam ezeknél a 2 éves videóknál.
Amúgy amit linkeltél moviet, abban 1:09-nél a srác nálunk már nem élt volna. Azt a kocsit spotolni kell mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Mondjuk nem magyar tört tdm pub szerverre kellene feljárni. Hanem angol vagy német sd/dm szerverekre, ott általában a játékosok is jobbak(igen nyilván vannak csalók is, de hol nincsenek), a másik pedig hogy magasabb az ingerküszöbük/életkoruk mint a 15 éves pistinek, aki visszaküld édesanyád méhébe mert megölted.
Mondjuk én mindig jót röhögtem az ilyeneken meg persze cukkoltam is néha őket.Vanir: Te pub hero!
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Hello! Valaki találkozott már olyan dologgal hogy mielőtt elindulna a cod4, kihoz egy kis ablakot set optimal settings? címmel, és leírja hogy akarom-e a játék optimalizálást az új hardwarehez(wtf?), valamint csak a grafikai beállításokat változtatja meg, a billentyűzet kiosztását nem. Elég irritáló, valamit lehet ezzel kezdeni?
Üdv: Kassadin -
Kassadin
addikt
Mire lehet számíteni full hd-ban max grafon x4 955 és gtx460 mellett? Elég lesz majd?
-
Kassadin
addikt
válasz hunhell #28231 üzenetére
ClanBase. Ha úgy nézzük, netes liga, vagy nem tudom minek hívjam. Összeállsz haverjaiddal alapítasz csapatot, aztán lehet keresni ellenfelet és lehet feljebb küzdeni a ranglétrán, mert pontokat lehet kapni és persze veszíteni a meccs eredményétől függően, tömören ennyi. Gondolom én a kis naiv fejemmel, versenyszerűen kellene működnie a dolognak. Ezzel szemben annyi a csaló, mint a szemét, admin gárda meg csodálatos emberekből áll egytől-egyig. Leginkább ebben is különbözik a pcw-től meg a pubtól, sok a csaló. S talán ezért nem is mérvadó a komolyabb játékosoknál.
-
Kassadin
addikt
válasz #56230144 #28239 üzenetére
Gyenge a procid meg a kártyád is. Igazából lejjebb lehet venni a grafikát, de ha dobnak egy füstöt vagy robban valami, le fog esni drasztikusan az fps. Küszködtem vele én is rengeteget, kevés volt a procim és most is kevés az élvezhető játékhoz. Állítólag egy x2 250 egész szépen elviszi már a játékot. Meg azért kellene valami újabb vidkari is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest