-
IT café
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozeee
aktív tag
válasz MasterDeeJay #11332 üzenetére
Lol.. Mekkora monitoron játszol, hogy észreveszed valakinek a rikító fegyverét??
Én ha meglátok valakit messziről akkor is azt látom hogy mozog, azt hogy milyen a fegyvere azt nem, sem a színét sem azt hogy milyen fajta nem látom.. Lehet hogy szemészhez kellene mennem???[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
gyerpi
aktív tag
válasz MasterDeeJay #11337 üzenetére
én 19 colos tft játszom de nem látok én se nagyon semit
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
engusz
veterán
válasz MasterDeeJay #12016 üzenetére
Quake 3 engine? Huhh, ez elég hihetetlen. Ha így van, akkor komoly munkát végeztek a srácok.
Sajnálom a botok hiányát, mert a játékidő elég rövidre sikeredett. És a küldetés lemez még messze, ahogy olvasgattam a híreket.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
CséZé
őstag
válasz MasterDeeJay #12033 üzenetére
nem is értem miért nem unreal3-as motort használ sokkal szebb lenne és sokkal több fps, na meg a sok bug eltűnne
-
CséZé
őstag
válasz MasterDeeJay #12035 üzenetére
hát ez bizony így elég idegesítő, pláne a rengeteg bug ami a motor miatt jelentkezik, nem tom mikor fognak majd lépni motorügyileg, de ez így nagyon kiábrándító
-
athomi
veterán
válasz MasterDeeJay #13192 üzenetére
Ha annyira igényes vagy, akkor nem ártana bekapcsolni az AA-t.
Sirandrish: Ettől nem kell félni, ha 125FPS-el mellélősz, akkor 250-el is.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz MasterDeeJay #13199 üzenetére
Én is szoktam ugrani egyet, ez még nem bunny hopping.
A sreenshotodon eléggé látszik a házak élén az AA hiánya, fent a drótkötelek pedig ocsmányak.
-
Boci_83
őstag
válasz MasterDeeJay #13199 üzenetére
Hát én ezt nem értem, mi az hogy ne ugrálj...? Állj a fegyvere elé, tartsd oda a fejed vagy mi?
Még jó hogy ha lőnek rám én is elugrálok... még akkor is ha ezt ők úgy hivják hogy bunnyhopping...**********
-
RazorDaPro
tag
válasz MasterDeeJay #13325 üzenetére
Én is szoktam külföldi szerókon játszani(főleg a Mobstersen), de ott az a baj, hogy legtöbb helyről kirúgnak, ha magyarul (szóval nem angolul, az a lényeg) megszólalsz. Persze, azért elég jól tudok angolul, de ha mondjuk haverokkal játszok, nehogymár angolul kelljen chatelnem a szomszéd gyerekkekl
Pixel 4
-
Balinov
titán
válasz MasterDeeJay #13853 üzenetére
Nem tisztem védeni az Unoff PH klán tagjait,de mivel sokat jártam oda és jókat jászottam velük és más publátogatókkal annyit megér nekem,hogy belinkeljem a másik COD4-es topikot ott elnézést kértek Kopftól (is) ezek miatt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Pitbullos
aktív tag
válasz MasterDeeJay #13853 üzenetére
hello megertelek en at eltem az ilyen beszolasokat ezert bereltunk kolun szerot a mi klanunk atlaga 25 ev es gyertek nyugodtan a szerverunkre biztositlak hogy nalunk nincsenek csalok mert mi is utaljuk este 5 -24 oraig altalaba admin felugyelet van biztositlak hogy jo jatekot kapsz mert a szabalyok szigoruak az ilyen emberekreakik nem kepesek kulturaltan jatszodni.
a szerverunkrol tobb infot meg talalsz a honlapomon
http://cod_4_hun_site.extra.hu/
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Balinov
titán
válasz MasterDeeJay #13855 üzenetére
semmi gond,semmi gond! Alapvetően egyetértek,én sem szeretek oda járni,ahol anyáznak,lecsitereznek,mert aznap véletlen jobban megy,vagy folyamatosan cseszegetnek.A játék a fontos,nem az eredmény,hogy szórakoztasson,neadjisten barátokra tegyen szert az ember.Ilyen volt tegnap pölö egy angol (cr**d)szeró. Klántásrak tdm-eztek valahol,ahova nem fértem már fel,kerestem külföldi szerót.sd-ztek épp, overgrown-n.Pár napja a kék M16-al egész jó arányban fejeseket osztogatok.itt is sikerült nemegy..nem anyáztak,nem gyanusitgattak,gr8,meg nice shot ,meg ilyesmiket irkáltak a közösbe.Ja és megköszönték a játékot mindenkinek.Gyertek majd át a =NYEV= Pub-ra,mi (se) harapunk
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Boci_83
őstag
válasz MasterDeeJay #14217 üzenetére
Mostanában war-on én is Mp5 -el megyek, korábban nagy AK-val..
-
Boci_83
őstag
válasz MasterDeeJay #14293 üzenetére
Pedig működnie kell.
/com_hunkmegs (ide meg a ramod számának 3/4 ed részét) Más esetekben a pb ki szokott dobálni.**********
-
csana
senior tag
válasz MasterDeeJay #14306 üzenetére
Hát elvileg nem tudnak helyette másik kulcsot adni, mert aszem ez több helyen is le van írva (talán még a játék jogi szövegében is), hogy a kiadó nem tud (nem fog) új kulcsot adni a régi helyett, magyarán nem vállal felelősséget a kulcsal kapcs.. Az IW fórumán ezt többször ki is hangsúlyozzák.Emiatt ugye sokan visszariadnak a csíteléstől, mert nem kockáztatják az eredeti kuzlcsukat.. Wareznél meg ha kilövik, akkor így járt, ez ellen nincs mit tenni, max reinstall egy új kulcsal, vagy vesz egy eredeti kulcsot, amire úgy vigyáz, hhogy csak na
-
gyiku
nagyúr
-
fpeter07
veterán
válasz MasterDeeJay #14452 üzenetére
ez klán topic, lásd: neve
-
(Doki)
tag
válasz MasterDeeJay #15731 üzenetére
Jobb oldalon a kocka a képen az mi, mire jó?
Láttam már más képeken is, csak nem tudom mi az. -
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #15763 üzenetére
a COD1 10K-s..a COD2 20K-s a COD4 meg 40K-s gépen megy mindenféle küldő butitás nélkül..akinek ennyi pénze nincs gépre nehogymár tudjon fizetni a netért mert berosálok..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #15769 üzenetére
ezt mondtam..meg ha pl cod1hez nincs 10K-s gépe akkor netet mi az anyjából fizet?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #15772 üzenetére
és ez hogy müködik ez az Account bann?
Ugyértem ez ránk is akárki kedve szerint elnyomhatja vagy ezis PB:Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #15775 üzenetére
és azt is belehet kapcsolni?
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #15777 üzenetére
hát akkor sokat nem érünk vele..pedig tényleg jó lenne valami tuticsitmentes game...
Mondjuk nemtudom ezek a progik Mohaba akár a cfg heggesztőket is kiszürik vagy csak a kontkér WH ,Aim dolgokat...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fm!
tag
válasz MasterDeeJay #15769 üzenetére
Asztali gépre igaz ez a meglátás, de azért a tavaly év végén vett 400k-s DELL Inspiron-t nem fogom lecserélni, ha a grafika butításával is ki tudok csikarni pár FPS-t (mivel ugye laptopnál nem igazán egészséges a tuning, VGA csere pedig kizárva)...
A COD multiról meg nem lehet lemondani, az életem része 4 éve... -
fm!
tag
válasz MasterDeeJay #15781 üzenetére
Persze, csak a játékon belüli állítgatásokra gondoltam! Azt sem tudom, hogy lehetne máshogy állítgatni, de nem is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz MasterDeeJay #15784 üzenetére
Kell vele foglalkozni, csak nem úgy ahogy sokan teszik.
Sztem sokan túl paranoiásak és mindenbe beleképzelik a csalást.[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz MasterDeeJay #15784 üzenetére
A fejlesztőkre visszatérve: az a gond h ezekkel a perkekkel a pub multit tették élvezetesebbé(?). A gond ott kezdődik h a versenyszerű játékra nem is gondoltak egy percet sem (war, cb...) Mert engem abszolút nem izgat h pubon ki hogy csal, és ott kezdődik a probléma h így waron is ugyanúgy tud csalni. Nem tudom mikor lesz már egy olyan játék, amit versenyezni akaró gamereknek csinálnak. Mert ezek a multis lowperkek gyalázatossá teszik a játékot.
-
Casanova*
veterán
válasz MasterDeeJay #15781 üzenetére
köszi!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
kavicssli
addikt
válasz MasterDeeJay #15909 üzenetére
Igen igen ezt akartam én is mondani vagyis kinyögni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
dudu5130
őstag
válasz MasterDeeJay #28178 üzenetére
Én mindig sd-zek és én nagyon szeretem a promodot. A nagy versenyeken is csak azokkal lehet menni. Van pár rendes sd szerver is de nagyon ritka. HQ-ról azért dobáltak ki engem is, mert nem hq-ram entem. "össze-vissza rohangáltam" Mikor csak kerestem a tisztább utat, h bejussak. Mostanában ezért szokás onnan kidobni. Én klánommal csak sd warokat toltunk eddig, de elvileg van hq-szerverünk is erre a célra, ebben nem vagyok biztos. De a legaggasztóbb a rengeteg csaló. Pcw-n is sokkal találkozunk.
-
etejedu
őstag
válasz MasterDeeJay #28178 üzenetére
Biztos oka van annak ha mindenhonnan kivágnak!...
-
dudu5130
őstag
válasz MasterDeeJay #28182 üzenetére
Ezt nem lehet egy adminnak sem elmagyarázni. Van az a mondás, h a saját kis szemétdombjuk királya
-
SipiBcs
őstag
Már sorry, de pubon a leggusztustalanabb dolognak tartom ha otthagyod a HQ-t és elmész spawn-t keresni, sk-zni.
Nem azért mert kiskirálykodom, de ezzel úgy repülnél, hogy 200 év bann-t kapnál. Ezek után a legkevésbé sem csodálom, hogy kidobnak mindenhonnan. Ez nem játéktudás... ezt én teljesen másnak nevezem. Ha zöld a HQ, akkor pubon maradj a seggecskéden és ne kezdj el rambózni a pálya másik végében, mert véleményem szerint nem etikus.
Ráadásul pubhero-ként felmentek egy oldalra egy klánnal, ami ráadásul az általad elmondottak alapján high klán, akkor ne csodálkozz ha eldaráltok egy egy rakás szerver látogatót nulla közös kommunikációval.
Nem támadni akarok, nem is minősíteni, csak leírtam a véleményem.
(#28184) tDr1v3r: Olyan WAR ami gyakorlásként értelmezendő. Nincs nyoma, nem kell rögzíteni, nincs semmire befolyással. (PubliCWar)
Mi annó irc-n kerestünk ellenfeleket SD-hez. Már 3-4 éve is 10 játékból ha kettőn jól éreztük magunkat és max ötöt tudtunk befejezni. Eredménytől függetlenül.[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
etejedu
őstag
Nahát! Tényleg ne csodálkozz ha kivágnak!
dudu5130: Én sem arra gondoltam, hogy csal, hanem hogy nem képes betartatni a szabályokat és ezért mindenki kirakja!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz MasterDeeJay #28189 üzenetére
Nem akartalak és akarlak meggyőzni. Más oldalról látjuk a játékot.
Én/mi úgy játszunk, hogy pub-on partnernek látjuk az ellenfelet, aki megkapja a kellő tiszteletet és lehetőséget a játékra. Mert számunkra az a lényeg, hogy jól érezze, érezzük magunkat mind a szerveren, mind a TS-en. Ha tele a 14 fős szerver sem állunk egy oldalra, hanem auto gombbal osztjuk a csapatot. Persze nálunk is vannak kevésbé jó játékosok vagy ügyesek. Ha nem jó a ballance, akkor van helycsere. A lényeg, hogy kikapcsolódjunk.
Véleményem szerint ha a csapatodé a HQ, akkor semmi keresni valód nincs 1/3 pályán kívül. Nem tartom etikusnak ha sniper-el lövöd az ellenfél spawn-ját és még sorolhatnám....
A WAR egy más történet. A játék előtt megegyezünk a feltételekben. Általában kizárjuk az SK-t, de lehet ez a pro társadalomban nem szokás. Különben megjegyzem, ha te egy távoli spawnon szaladgálsz, akkor közel éleszted az ellent. Nem biztos, hogy szerencsés.
Az SD teljesen más kategória. Ott ha védő vagy, akkor is rusholhatsz. Senki nem fog semmit a szemedre vetni, max a csapattársak, ha nem jön össze és lelőnek 20 mp-vel a kezdés után.
Ha támadsz és a letett bombát védened kellene de a map másik felén vagy, mert vadászol, is szíved joga, de ezzel nem segítesz a csapatodnak."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz MasterDeeJay #28194 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy neked alapvető problémád a játékkal van. Nem hiszem, hogy amennyiben külföldi szerveren ilyen hozzáállással mennél HQ-t játszani, ott ha van fent admin, akkor nem távolít el.
Részemről bejezettnek tartom ezt a beszélgetést, mert teljesen parttalannak tűnik.
Sok sikert kívánok neked a továbbiakban akár CoD4-ben, akár más játékban!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
pr1mzejEE
addikt
válasz MasterDeeJay #28194 üzenetére
No offense, de nem a játék a legalja, hanem a közösség, ami alkotja.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz MasterDeeJay #28198 üzenetére
Szerintem ez nem a fejlesztők hibája.
Írhatnak akármilyen anti-cheat-et az emberek mindig megkerülik a megkerülhetetlent is. Mindig keresik a trükköket és kihágásokat. Van aki ebből él.
Amúgy, szerintem ha nem létezne wh-aim etc.., akkor meg az lenne a gond, hogy 'jajj hát neki be van kapcsolva az árnyék úgy könnyű te árnyékozós k*cs*g..'
Ez most csak egy hülye példa volt, de soha semmi sem lesz tökéletes.
Általában az hagy bennünk mély nyomot, amivel elkezdjük az egészet, ami miatt megszeretjük (mint pl nekem a Moh:AAS).De lehet, hogy ez csak szerintem van így.
-
Vanir
veterán
válasz MasterDeeJay #28269 üzenetére
Azért a sheepa-ra ne látogass el.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz MasterDeeJay #28269 üzenetére
Nem kötekedni, sértegetni szeretnélek, mert kb 5 percet hqztam cod4-es pályafutásomból, de ezt úgy írtad le, mintha élet-halál kérdés lenne.
Amúgy itt az a gond, hogy az, aki valamilyen szinten versenyszinten űzi a játékot az már teljesen máshogy tolja, mint az, aki csak szórakozásképpen.
Nekem is volt egy clanom még régen, moháztunk cod4-eztünk és ott rajtam kívül mindenki 30-40 éves volt, akik csak leültek röhögcséltek ts-en és kikapcsolódtak. Mivel én akkoriban a cod2-t már versenyszinten nyomtam, nagyon "kiemelkedtem" a társaságból, de ott voltak a jó kis szabályok, amikkel kiegyenlítettebbé tették a játékot a srácok.
Ha ők megveszik a szervert van annyi joguk, hogy eldöntsék, azon mi fog folyni és hogyan. A többieknek meg ezt el kell fogadniuk és tudomásul kell venniük. Legalábbis az értelmesebbeknek.
Ez az én véleményem.
Mivel őszintén szólva én utálom ezeket a szabályokat meg korlátozásokat csak promodra járok, ott kitombolom magam, de ez ritka, mivel cod2-vel játszok komolyabbanFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Vanir
veterán
válasz MasterDeeJay #28281 üzenetére
Ennyi erővel írok olyan cfg-t amiben fehérek a falak fekete az ellenfél és senki nem tud lelőni nekem meg minden lövésem betalál. Lehetőség megvan rá.
Nem, nincs. Nem lehet konfigban ilyeneket átírni, soha nem is lehetett, még egy dvar unlockerrel sem tudnál ilyen parancsot találni.
-
Korcsii
őstag
válasz MasterDeeJay #28285 üzenetére
Legjobbak a lila meg zöld emberek...
Egyébként pl a GV vagy hasonló talán segít, az néz ilyeneket is (MD5-tel).
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz MasterDeeJay #28285 üzenetére
Nem láthattál olyan cfg-t, ahol fekete minden, mert nincs.
Ennyi, nem kell latolgatni. Max filmtweakkel lehet viszonylag jó látási viszonyokat teremteni, de még ott sem ilyen mértékben.
Az, hogy színezi az embereket az meg inkább chams, mint config.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz MasterDeeJay #28289 üzenetére
devmapon-
-
Vanir
veterán
válasz MasterDeeJay #28289 üzenetére
Color illetve lightmap semmit sem ér, mivel minden modellt befeketít, így ugyanúgy nem látsz semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest