-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Csak egy ötlet: amelyik gombra bekonfigoltál, azt állítsd be valami mozgásra, stb.... Utánni vissza eredeti gomb! (nálam bevált) Parancssoros megoldást nem tudok!
Valaki beírná, hogy a HUN-t hogyan kell piros-, fehér-, zölddel írni?
OMG!
#220.
Üdv.: Robe
[Szerkesztve]-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
cor
őstag
leszedni,én igy csináltam:
\Call of Duty 2\main\players\''x''\config_mp.cfg -t szerkesztövel(érdemes hozzárendelni a wpadot),kikeresed az adott sort s törlöd,majd mented...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
robekri
addikt
Először is a szín kódok:
Először is egy Alt Gr+3-t nyomunk és utána lehet választani a szinek közül!
Ha valaki esetleg nem ismerné a szín kódokat akkor leírom:
1 - piros
2 - zöld
3 - sárga
4 - sötét kék
5 - halvány kék
6 - rózsaszín
7 - fehér ( deafult )
8 - bordó
9 - szürke
numerikuson a 0 - fekete
Ez után belépünk a játékba majd előhívjuk a consolt ( aki nem tudná a 0 gombbal )
miután előhívtuk a consolt ezt a parancsot írjuk be:
/bind (tetszőleges gomb pl: F1, F2...) ''say ( ide jön a szöveg )''
1-2 bind amit én használok ( deatHunter ) :
/bind F3 ''say ^7Detonated!!''
/bind F1 ''say ^1Double ^4Kill!!''
/bind F4 ''say ^7Low ^1Health!! -----''
/bind F5 '' say ^1Head Shooot!!''
/bind F6 ''say ^2Wicked Sick!!''
/bind F12 ''say ^3Besze'lj csak nyugodtan...e'pp ta'rat csere'lek! ''
/bind - ''say ^7Hello ^1A^7GYM^2K^3!!!''
Üdv.: Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Of Doom
csendes tag
Sziasztok! Igazából fogalmam sincs, hogy hova forduljak a problémámmal, gondoltam, hogy ide írok. Szóval, leszedtem a No One Lives Forever 2-t, és az a problémám, hogy felraktam, és amikor elindul a játék, akkor a reklámok alatt még van hang, viszont ha bejön a játék része, akkor semmilyen hang nincsen, még a menüben sem.... Szerintetek mi lehet a gond?
-
cor
őstag
ez a legjobb
ezért nem si szoktam már figyelni mit is irogatnak,elég h azt a részt nem látom,nem fogom még jobban kitakarni...hát még a bindek
egy idöben még visszairtam mikor configot kértek,meg wh-t,de semmi értelme......gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
195.228.155.223:28966
hogy kell pb-t frissiteni? engem még pont nem vágott ki egyik szerver sem,de sürün látni h vmi pb update blabla miatt vágja ki az emberereket......gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
knbs
senior tag
válasz dome911 #1039 üzenetére
ERted,csak azon rokonyodtem meg,hogy egyre tobbet olvasom,hogy a sok mazsola irja a postokat,hogy nem megy ez ,nem megy az ...meg ilyen jatekkal van gondom,es utanna jon a problema forrasa,hogy Vista-n probalkozik...
Semmi bajom a Vista-val, nek meg tetszik is,de meg sokat kell varni,mig az osszes driver kiforrja magat... ennyi.
Probabol en is kiprobaltam persze.
[Szerkesztve]A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
válasz dome911 #1224 üzenetére
Nem olvastam vegig a honlapot,azthittem azert a lenyeget leirjak legalabb Szoval maga a Steam, egy kizarolagosan online-rendszer ertem ez alatt,hogy akinek nincs internete az sajnos kimarad a dologbol.
Abbol kiindulva,hogy nemtudod mi a steam kovetkezik,hogy a counter-strike nevu jatekkal sem jatszottal gondolom.(ahoz ugye elengedhetetlen,najo vannak warez valtozatok persze)
Ezek utan,hogy neked miert jo?... A tendenciat kovetve,egyre tobb jatek lesz elerheto online,ezalatt azt ertem,hogy megvasarolhatod online,es nem kapsz kezzel foghato dolgot,csak hozzaferhetoseget a megvasarolt jatek letoltesehez. Ezzel szerintem mod van joval olcsobban adni a jatekokat,mivel nincs szukseg kezzel foghato mediara,amin tarolnad a jatekot.( peldanak okaert,ugye cod2, most en nem akarok fikazni egyetlen cd-shopot se, de az ara a boltokban eleg magas,steam-en keresztul vasarolvva mar csak 30 dolcsi azaz 5500Ft kb)
Nemtudom,hogy ez neked pozitiv,vagy negativ,mivel tudom sokan ugy vannak ha mar fizetnek valamiert,akkor kapjanak is kezzelfoghatot erte. Nekem nincs szukseg ra,de ezt mindenki eldonti maga.
Szerintem a Steam(es persze a jovoben alakulo hasonlo rendszerek)-e a jovoA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
válasz dome911 #1236 üzenetére
Errol eletemben nem hallottam,hogy csak Steam-es lesz a cod....
Nemtudom,hogy igaz-e a pletyka nincs idom most utannanezni,de szerintem marhasag,sima kacsa.... (remelem
Aki esetleg talal errol valamit,esetleg hivatalos kommentet akkor azt szivesen vennem,dolgozm nincs idom most vegigsurfolni a netet ez utanA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest