-
IT café
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Se IE-vels e operával nincs gond.A hiba az ön készülékében van. JA és fogd vissza magad, egyelőre olybá tűnik, tényleg nálad van a hiba.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Még mindig nem.
Szerintem a sortörés
(WSXGA+ és felsőkategóriás VGA-k
'07)miatt romlik el, a többi kiemelésnél jó.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nagyon jól tudod, hogy IE-t nagy ívből... Főleg , hogy linuxon nincs is
Szóval IE ide, IE oda, az számomra irreveláns.Sosem játszom betűmérettel. (bugrókát is szökőévben használok, bár iott tényleg fura a betűtípus, most ahogy nézem Oepra alatt szinte sosincs szétcsúszva, első alkalom volt ez. )
Most már jó.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Az hogy lehet, hogy be se vagyok lépve, és mégis kiírja mikor voltam itt, mikor néztem az oldalt (bejelentkezés nélkül!!!)???
-
tildy
nagyúr
Ha véletlenül beixelem , hogy egy cikka gamepodra mejnen , akkor ha utána kiixelem onnét, mégis kinn marad a gamepodon. Külön be kellett lépnem gamepodra, ott törölni auz írást. És akkor így már csak a logouton maradt fenn...
Így történt az eset:
beikszeltem véletlen a gamepod/egyebet...
rájöttem hu rossz helyre került, szerkesztettem, beikszeltem a logoutot, gamepodtól pipa ki.
Gamepodon még mindig kinn volt a cikk.
Hu gamepodra fel, cikk töröl.
Gamepodról cikk eltűnik, logouton marad[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Hát copyzni ép kellett, mert azt hittem, ha törlöm gamepodról, akkor a logoutról is eltűnik.
Beillesztésre nem volt már szükség"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Nem lehetne uniqolni a dátum és user mezőt , hogy ilyen ne lehessen?
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz PazsitZ #1041 üzenetére
Support the Browsershots project!
Get a month of priority processing for 10 Euros or 15 Dollars.
Szal...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Tegnap vettem észre, hogy némely embernél működika logout.hu/usernev, némely embernél meg nem.
Két példa:
logout.hu/kicsitomi88
logout.hu/tildySzerk: most látom, hogy már a második sem működik, tegnap ez még redirectelt, és átment a helyes címre.
gery dee: rossz címet próbálsz: http://www.prohardware.hu/ a helyes cím: www.prohardver.hu
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Panther #1270 üzenetére
Köszi a választ
Még egy kérdés , bár a javítsuk a prohardverben írtam, gamepod írások 1 hsz szorzóval mennek. A logout szakmainál várható fog lenni szintén 1es szorzó?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Racecam #1272 üzenetére
Ha fórumtéma, akkor én úgy látom van külön Szakmai logout, meg off-topik logout.
Valószínűleg eggyel lentebbi szint, mint amit te mondasz?
Én csak amiatt gondoltam, mert azért sok esetben van legalább annyira szakmai , a szakmai logout, mint a gamepod."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz gery dee #1280 üzenetére
Mindig is prohardver.hu volt.
Ami még lehetséges: nem lett megújítva az a cím, valaki szemfüles meg lecsapott rá.Pompi: köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Logout cikkeknél amit leadbe ír az ember , az csak a főoldalon látszik, a cikkben már nem , akkor, ha több lapból álla cikk . Szerintem ez hiba.
esmein cikkénél fedeztük fel:
Fehér kütyü szőke rendszergazdáknak
08:04Mi az, fehér, gyönyörű és fut rajta a windows? Fujitsu-Siemens pi3540Ez a cikkben már sehol nem látszik.....
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Tegnap nem volt elerheto angliabol este a ph . volt valami valtozaS?
-
tildy
nagyúr
Nők nőügyek topikban egy kb 2 napos hszom felett még mindig ott a szerkesztés gomb... mitől lehet? Már kismillomszor ráfrissítettem az oldalra.
-
tildy
nagyúr
Ilyen hibát kapok : XiaBZ7ubeP8te6yCvRL9uu1
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest