- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
MODERÁTOR
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mefi91 #12255 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy van a világon e-mail, telefon és még sok más dolog, amit el lehet kérni első üzenetben, ha ennyire zavar a dolog.
Másrészt, ez egy komplett portálcsalád, nem csak hirdetési oldal, harmadrészt pedig spamelni lehet a hirdetési oldalon is, így teljesen logikus a korlát.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Rajmond91
újonc
rrh-TlbUwPTKMYhblJQkMJo nem tudom feladni a hirdetést
-
aktív tag
-
aktív tag
-
Genius007
őstag
Sziasztok!
Eddig a Hardveraprón úgy voltak sorrendbe rakva a hirdetések, hogy a drágák elől, utána pedig az olcsóbbak.
Most valahogy össze vissza mutatja, attól függően, hogy milyen termékkategóriára megyek rá.
Van hogy azt kell beállitanom, hogy " olcsó " és akkor mutatja a drágákat.
Ez másnál is előfordult ? Pár napja tapasztalom csak ezt, laptopról, és telefonról is ilyen.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Sleed
aktív tag
Az rss-es info oldalrol (amit nem tudom mostanaban szandekosan latogat-e valaki), ketto -a hardveraprora mutato- link rossz. A kozepso menusorban levo es a baloldali oszlopban levo.
https://prohardver.hu/allando/rss.html -
laskr99
addikt
Hirdetés feladás gombra kattintva:
rrwj3n-4IP8BgR8Q64Lhf5U -
babosa
csendes tag
Kedves Hardverapro csapata!
Nekem egy kínom van hogy mióta az új oldal van a nem kapok gmailra email értesítőt ha írnak nekem hardverapro-n hardverrel kapcsolatban. Ez tok jó lenne ha tudnám használni!
Milyen adatok kellenek hogy ezt ki lehessen deríteni hogy miért nem jön email értesítő a harverapr.hu -rol gamil privát fiókomba? Kihez lehet ez ügyben fordulni?Válaszokat előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz babosa #12264 üzenetére
Üdv!
A fiók beállításokban van erre opció "E-mail értesítő privát üzenetekről" néven, azt ellenőrizd, hogy miként van beállítva, illetve a Gmail webes felületén nézz rá a Spam mappára is, hogy véletlenül nem oda kerülnek-e a levelek.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Próbálnék nicknevet változtatni, de nem enged fizetni. A fizetésre kattintás után visszadob az "adataim" oldalra. Mi az orvosság? Szeretnék pénzt költeni, de nem hagynak ...
Ez így van Firefox-szal, Chrome-mal, telefonon is Chrome-mal, Wifin és mobilneten egyaránt.Windows 8.1 és Android 7.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
MODERÁTOR
válasz Markizmark #12266 üzenetére
Üdv!
Ugye Fototrend-en vagy a Hardverapro-n próbálod, és nem valamelyik régi portálon?
-
Markizmark
addikt
válasz Intruder2k5 #12268 üzenetére
Negatív. Prohardveren, mobilarénán és logouton próbáltam.
Na sikerült ...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Markizmark #12269 üzenetére
OK. Legjobb tudomásom szerint a fizetési rendszer most csak a fototrend.hu és a hardverapro.hu oldalakon működik, de állítólag hamarosan jön a prohardver.hu és a mobilarena.hu reszponzív felülete is, akkor szerintem már onnan is menni fog.
-
Markizmark
addikt
válasz Intruder2k5 #12270 üzenetére
Köszi, már átneveződtem. Valószínűleg soha többet nem lesz rá szükségem.
-
Sleed
aktív tag
Hardverapro kereso:
A "Kerulendo szavak" es a telepulesvalaszto egyutt nem mukodik.
Probaltam chrome es edge alatt is.
Pelda:
https://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartya/pcie/nvidia/index.html
Itt rakeresek a 1060 szora, es beallitom hogy a kerulendo szo a "3gb" legyen.
Így mukodik rendesen, de amint beallitok tovabbi szukitest megyere vagy telepulesre, a kerulendo szavak mezo torlodik, es csak ugy tudom ujra mukodesre birni, ha a telepules es megye szukito mezoket uresen hagyom. -
laskr99
addikt
Valamiért lassú a PH! digi szolgáltató, mind telefonon, mind gépen. "szerverek valószínüleg túlterheltek"
-
-
Mér megjavult.
.
-
törölt tag
Sziasztok! Nem tudtam hova tegyem fel a kérdésem, így ide írok. Ma lelkes újonc lettem, és elvileg most már lehetne logoszférás blogot írni, de még mindig azt írja ki, hogy nem kaptam választ a hsz-emre, addig ne írjak újat. (és egyértelműen nem is lehet írni így) Mit csinálhatok ilyen esetben?
-
Szatyor123
csendes tag
Sziaszok! Olyan problémám lenne, hogy véletlenül a tiltásra mentem a privát üzeneteknél a törlés helyett, de hiába nyomom . 'tiltás feloldása' gombot, nem történik semmi. Tapasztalt már vki ilyet? köszi.
-
MODERÁTOR
válasz Szatyor123 #12283 üzenetére
Másik domain alól próbáld.
Pl. Hardverapró vagy Fotótrend helyett a mobilarena.hu / prohardver.hu alól.
(Vagy fordítva.)Xiaomi 13T
-
Szatyor123
csendes tag
válasz Viktor0610 #12285 üzenetére
Köszi, ez a módszer bevált.
-
midary
csendes tag
Üdv!
Szeretnék prémium előfizetést vásárolni, de ez az opció nem elérhető számomra a fiókomban.
Kerestem az okát a "téma összefoglaló"-ban, de nem találtam rá egyértelmű indokot.Ha valaki elárulná, hogy mit csinálok rosszul, vagy netán van e egyáltalán jogosultságom igénybe venni a szolgáltatást, akkor azt nagyon szépen megköszönném...
Üdv,
midary[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kapcsoló ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt csak más a fogása...
-
-
Rimuru
veterán
lezso, kapcsolhatnal egy megerositest topic torlesre kedvencek/itt szoltam hozza listanal responsive siteon.
Vigyázat, csalok!
-
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
csak nálam csinálja a motor, h kiléptet ph alól ha bejelentkezek apróra és fordítva?
illetve ha pm-et írok vkinek apróról, akkor félkövérrel emeli ki amikor közvetlen a hirdetés alól írok, utána már jó
w7 pro, chrome, sütiket még nem töröltem - de most nem is akarok ha nem muszáj -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
eclipse19
senior tag
Érdeklődnék legmélyebb tisztelettel , hogy tervbe van-e véve, hogy a HA keresésének "Kerülendő szavak" funkciója valaha normálisan fog működni?
Korábban már azt hiszem jeleztem, hogy nem működik megfelelően (ha 3 más feltétel is meg van adva - hely, min és max ár- a keresésben, akkor pl. a kerülendő szavakat már figyelmen kívül hagyja), azóta látom, hogy a lapozásnál is vannak problémák.
Szóval kérdezem még egyszer az illetékeseket
Lesz ez jó egyszer vagy tegyünk le róla, hogy hasznáható lesz?
(Ez utóbbi esetben talán ki lehetne venni a felületből.)Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
-
s7evcsenko
addikt
A kedvenc fórumtémák rendezése jól látom, hogy nem működik, vagy csak én csinálok rosszul valamit?
Hiába nyomom meg a lista elejére hozást, nem történik semmi.
Pontosabban prohardver.hu-n nem történik semmi, hardverapro.hu-n át tudom mozgatni, de frissítésnél visszaugrik a régi helyre...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Rimuru
veterán
válasz s7evcsenko #12297 üzenetére
Nalam mukodik, inspectorban latszik hogy elmegy a post request.
Vigyázat, csalok!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest