Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz sutszi #27692 üzenetére

    tudod az a nagyon kemény ebben a sztoriban, hogy szinte nincs olyan ember, aki egy ilyen felvetésnél megkérdezné, hogy "baszki hogy csinálod?" "mi a módszered?"

    itt van, ingyen van megkérdezni, ismer itt szerintem már a többség, vagyok olyan hülye, hogy el is mondom grátisz (pedig ebből nem egy ember keresi betegre magát, coach-ként vagy életvezetési tanácsadóként). it's free, nincs vizsga, megfogadni sem kötelező, jóvilág.

    összesen talán kettő (!) ember kérdezte meg eddig, esetleg három, de több biztosan nem. a sors fintora, hogy ezeknek az embereknek már nem nagyon tudtam újat mutatni, mert - szörprájz szörprájz - maguktól is eljutottak legalább addig mint én. pedig nem egy embernek beszéltem már erről. nem is száznak. többnek.

    na kb. ilyenek az arányok egyébként a társadalomban is. pontosan ennyi a köldöknézegető tehetetlen tohonya, és pontosan ennyi, akinek van egy csepp esze és hajlandó elszámolni háromig (nem tovább!) a saját boldogulásáért. de persze könnyű rám fogni hogy sarkítok, sőt hazudok, mondom, végigjátszottam ezt már.

    nem én leszek ezzel sem kevesebb :)

    és akkor ezt szerintem kitárgyaltuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák