Új hozzászólás Aktív témák

  • GabN73

    addikt

    válasz Melack #16751 üzenetére

    Köszönöm hogy leírtad! :R
    Sajna ilyen az élet, nem lehet vele mit csinálni. :(

    Egyelőre javulgatok, tegnap 3-an fényes nappal belevágtunk az éjszakába. Pálinka-sör-chips, elindultunk a westend tetőre meccset nézni 5 körül. Odaértünk, a kis piknikcsomagunkat nem tudtuk bevinni, szóval inkább a Deákra. Iszogattunk, beszélgettünk, próbáltam jól érezni magam. Aztán ahogy telt-múlt az idő, elmentünk bulizni, de rájöttem hogy igazából én ezt most nem tudom csinálni. A testem se úgy élvezi, nem új jár a lábam, stb (igazából már most kezdek kinőni a bulizós koromból, úgy 6-7 éve csöppentem bele, ez a minden nap buli nekem már nem kikapcsolódás)... Így aztán inkább hagytam őket csajozni, én meg egy kis pihi meg sör után elindultam haza, kicsit buszozgattam, de haver már hívott, hogy mi van, hová tűntem. Így ~6:30-kor beléptünk az ajtón, és lepihentünk.
    Jó este volt, bár az agyam még mindig nem fogja fel teljesen, esténként néha nézegettem 1-1 képet róla. Haverom kb majdnem megvert amikor meglátta :D

    Azt hiszem, hogy a holnapi nap lesz a teljes vég számomra. Holnap lesz az utolsó vizsgája, és együtt írjuk, gondolom utána elém áll és megdumáljuk a dolgokat, hogy akkor köszviszlát'. Legalább is ezt hiszem, a pénteki utolsó üzenetemet szombat reggel látta, de nem reagált, én meg nem írtam neki azóta. Szóval gondolom élőben szeretné.

    Érzem, hogy lassacskán le tudom állítani az agyam. Ez mindenkinek köszönhető, aki leírta a tapasztalatát. Szóval köszönöm szépen mindenkinek!
    A melót jelenleg eltoltam, elmentem erre a "tréningre", de azt hittem, hogy meghalok az unalomtól, meg volt 1 tag, akit konkrétan kidobtam volna az ablakon, annyira idegesítő volt. Meg most nem tudnék az emberekkel úgy kommunikálni, ahogy kéne. Szóval egyelőre még mindig no meló.
    Jelenleg 3 szám megy a fejemben: carry on my wayward son, push it to the limit, enjoy the ride

    Megpróbálok a holnapi napra felkészülni lelkileg a lehető legjobban, hogy ne törjek majd össze újra teljesen.

Új hozzászólás Aktív témák