Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
"Szeret emberekkel foglalkozni? Mindig is érdekelte a pénz világa? Képes lenne arra, hogy másoknak objektív tanácsot adjon abban, amit az ország legjobb szakmai képzésein elsajátított?"
Fúha. Azért megmondom őszintén, akik kitalálták ezt a rendszert, azok marketingből tutira summa cum laude eredménnyel diplomáztak. És 8 centi vastag arcbőrrel.
Látom a cégnevet még nem frissítették:
"A cég elnevezése:
BROKERNET Többes Biztosítási Ügynök Korlátolt Felelősségű Társaság"Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Bman81
csendes tag
kano, bocs. Tényleg rosszul értettem.
Azért vicces, h egy olyan cégre rendeztek fikázó OB-t, ami tisztán a semmiből, totál magyar alapítással lett az ország egyik legsikeresebbje. Én jól szórakozom rajtatok, mert úgy gondolom, h az idő minket fog igazolni.
Tiszteletben tartom mások véleményét és azzal is tisztában vagyok, h nálunk is sok alkalmatlan ember van (akár morálisan, akár szakmailag), de én úgy gondolom, h ez csak akezdet és valahogy büszke vagyok a cégre. Na mindegy... -
g@bo
nagyúr
Te valamit benéztél. Nem arról van szó, hogy a cég most sikeres-e vagy sem, hanem milyen munkát, és milyen feltételekkel tud embereknek biztosítani, és most nem a csúcson üldögélő profitimádókról van szó. Valószínűleg sokkal kevesebb elégedett embert találnál, mint ahányan a rendszerből szinte üres kézzel távoztak.
Amit a cég nyújt egy friss belépőnek:
- vállalkozói jogyviszony / adó, tb magad után, nekünk ez + meló, - pénz.. /
- 0 forint fix fizetés, csak jutalék /kezdetben 0 ft jövedelem.../
- telefon, utazás, és egyéb költségek dolgozói, önerős megfinanszíroztatása
- MLM rendszerben való részvételi lehetőség, karrier...
- belépéskor önerős "alapképzés"
- a futamidő vége előtt bedőlt szerződések jutalékának visszafizetésére való lehetőség
- ....Ez lenne az ideális állás? Erre büszke lehetsz.
Szóval a topik lényege az lenne, gondolom az embereket az érdekli, ők mit/miként profitálhatnak egy állásból, és nem az, hogyan is hízik meg egy cég.
Szóval arról beszélj, mennyi ember bukta be a fenenagy házalást, és mennyi gazdagodott meg? Sok sok új "ügynök" kell a piramis aljára, akik szívják a cuclit, hogy más szinteken csörögjön a mani.
-
zwi
újonc
Sziasztok!
Úgy érzem abból amit it olvasok, hogy MUNKÁVAL és az ADOTTSÁGAIVAL az egyén sikeres lehet! zwi
-
Ecike
csendes tag
Sziasztok,én már lassan 1 hónapja a brokernetnél dolgozom és meg kell valljam fanasztikus egy helyJo a csapat is és teljesen rendben van az egész,annyit elárulok,hogy mi csak tanácsokat adunk,hogy hova rakd a pénzed és mibe érdemes belefektetni,azt nem kezdjük el mondogatni,hogy most kihez és,hogy meik a tuti,amelyik banknál vagy abbol megprobáljuk neked kihozni a legjobbat.Mi az ügyfelekért dolgozunk,nem pedig a pénzükért. Nagyon jo pénz van benne ez tény,szerveznek incentive utakat is amiről én videokat láttam,nemrég egy szigeten voltak nyaralni és felvételeket láttam rolla,ezek olyan all exclusive utak amiket csak álmodban láthatsz,jah igen és ha nagyon ügyesen dolgozol,akár kocsit is nyerhetsz,a vodafonnál pedig ingyen saját céges telefont kapsz amivel ingyen hívhatod a munkatársaidat és rettentő alacsony áron pedig mindenki mást.Én ennyit tudok neked erről elmondani,ha netalán jobban érdekel,szolj nyugodtan jah igen és érettségivel rendelkezőket sajnos csak decemberig vesz fel,utánna vagy OKJs pénzügyi alapismerettel v diplomával.A képzés 29800 Ft,de ebbe benne van az étkeztetés a szállítás és stb.Nagyon sok mindenHa ugy gondolod h belépsz szolj nekem nyugodtan.Szia
Szeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
Ecike
csendes tag
G@bo én tiszteletben tartom a véleményedet,de ez nem ügynöki munka ez az első és legfontosabb dolog amit a fejünkbe vésnek az oktatásokon,de ha te szeretnél minimálbérrel megdögleni,már párdon az a te bajod,nekem eddig bevált ,hamarosan vizsgázni fogok és megkapom a kitűzőmet,ahogy a szemináriumom is mondta egyik kitűnő kollégánk,ahhoz meg kell emelned a hátsódat,hogy pénzt is kapjál érte,de elég ha ezt heti 3-4 alkalommal teszed megNekem jo csapatom van és fantasztikusak a magas poszton lévő vezetőink is,egyik sincs elszállva magátol,odamehetsz hozzá és ugy beszélgethettek mint a régi barátok,jah és szinte mindenkinek olyan drága autoja vannem csak a 3 fő vezetőnek.Jah igen és ezek az utak meg a telefon önerőből,amíg nem lépsz be és nem éred el a szintet a 2-t addig ne is alkoss véleményt.Szerintem az arany kitűző,arany toll,óra,nyaklánc, gyűrű ez mind magáért beszél és igen ezeket meg is kapják ott az emberek,mivel én láttam mindet.Jah egyetlen utat,párdon kettőt kell magadnak fizetni ez pedig a 2 Pesti út,de a heti képzések útját nem kell, és az sem utolsó,hogy milyen az ellátás,folyamatosan meleg kávé,tea,üdítők,szendvicsek,meleg ebéd és hadd ne soroljam még,de ezeket csak az látja aki benne vanErről ennyit
Szeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
Agyzuzo
addikt
Jáj.
"mi csak tanácsokat adunk,hogy hova rakd a pénzed és mibe érdemes belefektetni,azt nem kezdjük el mondogatni,hogy most kihez és,hogy meik a tuti,amelyik banknál vagy abbol megprobáljuk neked kihozni a legjobbat"Akkor úgy látom te még nem igazán érted, miről is szól a dolog. Én ezt kb. addig hittem, míg el nem mentem bázis szemináriumra.
"Mi az ügyfelekért dolgozunk,nem pedig a pénzükért. Nagyon jo pénz van benne ez tény"
Na akkor most ezen gondolkozz egy kicsit. Jó pénz van benne - az ügyfélért dolgozol. Hmm, akkor ki fizeti neked azt a jó pénzt? Ne éljünk álomvilágban, a pénz olyan dolog, ami ha az egyik oldalon megjelenik, a másikon eltűnik. Tehát, hol tűnik el és hol jelenik meg?
"ha nagyon ügyesen dolgozol,akár kocsit is nyerhetsz"
Igen, kapsz sorsjegyet ez igaz. De ez nem a te kocsid lesz, hanem a cégé, addig használhatod, amíg ott dolgozol. Természetesen a szervíz/benzinköltség a tied. Megjegyzem amikor én ott voltam rejtélyes módon pont a divízióvezető lánya nyert. Nahát. Amúgy a kocsit is úgy kapod 6. pozícióban, hogy azt te utána még lízingeled a cégtől (ha leteszel X teljesítményt, akkor azt elfogadják havi törlesztő részletnek). Ha otthagyod, a kocsit buktad természetesen. Úgyhogy a kocsival még garantáltan oda is láncol a cég jó pár évre magához. Ja és a benzint-fenntartást akkor IS te fizeted.
"vodafonnál pedig ingyen saját céges telefont kapsz"
Ezt neked ki mondta? Kapsz egy papírt, amivel ELŐFIZETHETSZ saját pénzből egy céges díjcsomagra - te fizeted a telefont és a havidíjat is, milyen ingyen céges telefonról beszélsz? Felejtsük már ezt el. Ez a cég nem az a cég, aki csak úgy ingyen adakozik. Kőkeményen termeli a profitot és abból néha csepegtet a pórnépnek ezt azt. Pl. ha csinálsz 300 egységet egy hónapban, kapsz egy kitűzőt (fokozatok: bronz-ezüst-arany-1-11 brill-ig) - ez tök jó, kb. ezer forint a bronz, az arany is max. 7-8, te addig csinálsz a cégnek több milliós hasznot. Korrekt honorárium.
De látom a kezdeti lelkesedés megvan, aki akar jönni jelentkezhet, stb...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Ecike
csendes tag
Már nem azért a 20as sz...ért,de bocsi,milyen bronz meg ezüst,hol élsz te?a tárgyak aranyból meg palladiumbol vannak,gondolom az tudod mi ha már ennyire okos vagy.Igen megvan a lelkesedés jah és ha kiszállok elárulom,hogy a kocsit megtarthatom Jah a telefonról pedig annyit és kit érdekel,ha már annyit keresek simán meg tudom venni és a kocsit is fentarthatom csak jozan paraszti ésszel gondolkozznekem erről ennyi a véleményem,eddig bevált.Vannak ennél joval rosszabb cégek is amik jocskán átverik az embert,hadd ne mondjam kik azok.Én találkoztam ügyfelekkel itt és mind megvolt elégedve,jah igen és a 29800ba benne van a vállalkozói is,nem kell külön fizetni érte,meg a többiért,bocsi már nem emlékszem kinek mit irtál erről.
[ Szerkesztve ]
-
Ecike
csendes tag
Jah és még annyit,hogy már voltam bázis szemináriumom és nagyon tetszett,ott kaptam meg igazán a kezdő lökést,mivel bizonyítékot is adtak és nem csak igérgettek mint a többi cégnél.
Üdv,EraSzeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
Agyzuzo
addikt
Amint látom a telefonszámod még 30-as, tehát 4 hónapja sem vagy a cégnél...
Innentől nincs több kérdésem, leülhet."milyen bronz meg ezüst,hol élsz te?"
Tehát nem hogy nem volt még 300 egységes hónapod sem, de még csak azt sem tudod, milyen kitűzőket adnak ilyenkor. Ezek szerint még SAT vizsgád sem volt, tehát még 2-es pozíciós sem vagy. No comment.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Füge007
senior tag
Annó engem is be akartak csábítani a Brókernet tagjai közé, kértem 2 napot hogy átgondoljam, nos nézzük mire jutottam.
Pénzügyi tanácsadó cég, szépen hangzik, aki be akart szervezni még okés is, az OTP-nél dolgozott, de a jövendőbeli kollégák, lakatos, egyetem hallgató bilógia szakon stb. Na már itt furcsa volt a dolog. Lenne egy alapképzés és már pénzügyi zseni lennék, én kétlem. Legyek vállalkozó a kezdetben nem is létező fizetésre, itt is sántított. Nemet mondtam! Majd vagy két hétig a nyakamra jártak, még gy bankos papírt is, hogy ennyit utaltak a számlájára, mert itt aztán lehet keresni! Ja mondom, vonjuk csak le a járulékos költségeket, és máris egy normál fizunál vagyunk. Van egy igazi bróker ismerősöm, nos ő közgazdász, és ahhoz, hogy bróker legyen sokat tanult és jelenleg is tanul. Nem akarok leszólni senkit, de egy tanfolyam után egy pék(nem akartam megbántani a pékeket, nagyon tisztelem a munkájukat), ne adjon már nekem pénzügyi tanácsot, mert nem fogom neki elhinni, hogy 2 hét alatt átlátja a pénzpiacot! A dolog arról szól, hogy eladják azt a pénzügyi konstrukciót, amelyik a legtöbb jutalékot jelenti nekik, és ennyi. A főnökök szépen lefölözik a hasznot, a lenti kaszt meg dolgozik.
A másik a jelenlegi gazdasági helyzetben, egyre kevesebb embernek van pénze, ergó megtakarítani sem tud (sajnos). Én óva intek mindenkit, hogy rózsaszín lufikat látva elinduljon, és nagyot bukjon vele! Mivel ahogy nagyapám mondta, fiam mindent gondolj át józan paraszti ésszel! Az öregnek ebben nagyon igaza volt, csak ki kell rakni a kirakós játékot, és már látod is miről szóll a dolog.
Füge
-
g@bo
nagyúr
Kívánok neked sok sikert, de ömlengésed ellenére továbbra is azt mondom, jó ezzel a munkával /ügynökösködés/ többségnek vigyázni.
" fantasztikusak a magas poszton lévő vezetőink "
" szinte mindenkinek olyan drága autoja van "
" az arany kitűző,arany toll,óra,nyaklánc, gyűrű ez mind magáért beszél "
" meleg kávé,tea,üdítők,szendvicsek,meleg ebéd "
Ecike
Regisztrált 2007-10-12 05:40, azaz 0 napja ― újonc -
Ecike
csendes tag
Már bocs,de nem 2 hét a képzés hanem folyamatosan minden héten hétfőn van kezdőknek 17:45től, a többieknek pedig egész nap szinte.És még utánna is van Európai városokban,ami pedig azt illeti láttam az ékszereket agyaska és képzeld az nem ezüst palladium,szal ezek szerint nem tudod megkülönböztetni őket,attol,hogy nem vagyok még se 2es se mit tom én hanyas,tudom mi a különbség közöttük,én pedig egyébként is idegenvezető vagyok.Tisztelettel nagyapád felé igaza volt,átgondoltam és ugy voltam vele:Igen átgondolom és mi van ha bejön,akkor sok pénzt kereshetek és még külföldön is kapok ezzel munkát és mi van ha nem,buktam vele 30rugot és semmi mást,de van vállalkozói engedélyem,amivel nyithatok klubbot és megmaradt az előző vállalkozásom is ami családi,szal nincs mit vesztenem, és ami a rózsaszín lufikat illeti nah az tényleg gáz ha valaki azokat kergeti,itt is ugyanúgy mint máshol kőkeményen meg kell dolgozni a pénzért és én ezt vállalom is.
EraSzeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
_seth_
veterán
Saját kapcsolatom a brokernettel:
1. Felhívtak, hogy XY mondta, hogy én mindenre nyitott vagyok és, hogy milyen hihetetlenül okos és kreatív vagyok nekik pont én kellek! Wow... ez már teljesen jó lenne ha 170 barna kékszemű 18-21 éves csajról lenne szó már mennék is de egy cég így kezd, hogy én zseni vagyok és szükségük van rám, khm... jól van legyen találkozni akart velem a telefonáló, ok, megbeszéltünk egy időpontot majd azt le kellett mondanom egyéb elfoglaltságom miatt az újonnan megbeszélt időpont előtt úgy volt, hogy majd visszahívnak... azóta az a telefonáló nem hívott ami persze nem is baj... 22 éves vagyok még élvezni akarom az életet és nem ilyen kétes melóféléket csinálni + egyébként sem lenne rá időm pláne, hogy nem is érdekel...
2. Nyár közepén 10 emeletes épület liftjében csörög a telefonom (van térerő?? ) felveszem, ismét brokernet, még mindig zseni vagyok... köszönöm de nem érdekel....
Ennyi
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Ecike
csendes tag
Az már a te gondod ha nem érdekel,egyébként meg
1.Azért nem hívtak fel mégeccer,mert azt tanítják ha elsőre nem sikerül,haggyuk békén az illetőt,másodjára se fog.
2.22 éves vagy munkád van v egyetemista vagy?Mert érdekes,hogy nincs rá időd,egyik munkatársam bemondó, míg a másik egyetemista,nekem ez a második munkahelyem és mellette suliba is járok.fura,hogy van időm.Szeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
g@bo
nagyúr
Csak annyi, hogy szánalmas dumát vágtál le, arany, kocsi, pénz.
Te vagy a sokadik újonc, aki hirtelen idetalál, és dícséri a melót. Neked hajrá, sok sikert, dolgozzál a jutalékodért, a hitetleneket pedig hagyd békében és szegénységban élni.
Ha elsőre nem győztél meg, a továbbiakban se fogsz, ezt tanultad, tartsd be.
-
akom
őstag
MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
-
g@bo
nagyúr
Tapasztalt marhák azok...
Te meg, mennyé, toljad a jutalékért, ne itt járjon szád.
Ha eszed lenne, nyelvet tanulnán, szakmát, és elhúznád ebből az országból a sejhajod, kint összekapod kocsimosással a 170 ropit, és nem kell naponta embereket behúznod.
arany, kocsi, pénz.....
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Én nem kértem egyszer sem, hogy hívjanak... tudod akárki akármit mond ahol a munkáltató hív fel, hogy neki én kellek ott valami nem kóser...
1. Ha megbeszélünk egy időpontot (vizsgaidőszakban) és lemondom jóval előre valamint egy újabbat megbeszélünk a telefon másik végén pedig azt mondja az emberke, hogy neki megfelel az időpont és helyszín de előtte még hívni fog és nem hív ez bunkóság, ha ezt tanítják, hogy bunkók legyetek akkor grat! Persze nem muszály annak lenni de ezekszerint ezt legalább megtanulják a brokernetesek.
2. Egyetemista vagyok 2 szakon + külön szaknyelv szak, ezt mondtam is a telefonban de mesélte, hogy 2 féle állás is van az egyik irodai a másik pedig flexi szal semmi gond és csak napi pár óra és versenyképes keresetem lehet... (Egy idegenvezetői szakképzés és a szakjaim között van egy kis eltérés, szerintem szaknyelven többet kell tanulnom...)
2.2. egyébként meg hadd én tudjam már, hogy mire van időm és mire nem, köszi
3. Te valami marketinges vagy a cégnél? Csak azért mert nem neked írtam hanem úgy a címet olvasva és egyből ráharaptál mintha te lennél a Brokernet maga
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
DigitXT
nagyúr
begyepesedett marhákkal
Te is ilyen W.E.-féle lehetsz, aki, ha az "ügyfél" nem kér belőle, rögtön beszól neki: megalol hozzáállás. Mondjuk szánalmas picit, de legalább építed az imázst.Az én kis sztorim: az említett "üzletasszony" telón hívott (mobilon, ami nem titkos, de nincs bent a telefonkönyvekben sem), hogy "vmi találkozót" akar egyeztetni, mondom neki, hogy sajnos nem igazán hallom jól, mert épp úton vagyok, de azért azt mégis megmondhatná, hogy miről lenne szó: na azt nem mondja meg, hanem majd visszahív... A hívása legelején hivatkozott viszont a nővéremre, de mivel nem mondta meg, hogy miről van szó ezzel csak felidegesített (mivel azon kezdtem agyalni, hogy mi lehet vele, mégis mit akarhatnak vele kapcsolatban, stb.). Aztán közben kiderült, hogy "a Brókernettől" hívott, mivel Barátnőmet is hívta, Ő meg megkeresett engem, hogy mégis honnan tudta a számát - viszont belement a találkozóba. Nos mint utóbb kiderült, a nővérem adta meg a számainkat egy hasonló találkozó alkalmával, hogy hamarabb szabaduljon: hiba volt... (Nem járultam/tunk ugyanis hozzá, hogy W. E. ill. "a Brókernet" azt ismerje, tárolja, stb.)
Lényeg: írok a tel.számra egy SMS-t, hogy ha pénzügyi befektetéssel kapcsolatban keresett - amit rögtön megmondhatott volna -, felesleges visszahívnia, mert semmilyen befektetnivaló pénzem nincs, így kérem a hívása mellőzését, és egyúttal a telefonszámom adatbázisukból való törlését.
Válasza vége (az eleje még teljesen normális volt, kár, hogy nem hagyta ott abba):
"Mivel azonban szerencsére én is megválogathatom ügyfeleimet,így csak
azokkal foglalkozom,akik rendelkeznek egy minimális intelligenciával."Hát gratulálok! Kicsit mellément az agymosás...
Mindenesetre ezzel pontosan azt érte el, hogy leírtam az egész bagázst, és természetesen a Barátnőm is lemondta a találkozót, mivel egy ilyen kis hüpivel nem valószínű, hogy nyerő az "üzletelés" (meg ugye ha elkísértem volna oda)...
Csak szólok, hogy te is hasonló útra léptél, s ezért kár volt regisztrálnod ide.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
Nem válogathatja meg asz ügyfeleit, mert a pénzükre van szüksége, a jutalékocskára, konkrétan. Tehát minden vadbaromnak be kell cuppantani, azért ügyfél.
A másik, intelligens ember nehezebben adja ki a pénzét, a kevésbé ravasz, de pénzes embereket lehet lehúzni. Ode kell a jó dumálóka, vegyél fel hitelt, majd fektesd be, a hozamból visszafizeted a hitelt röhögve, és megmarad a mani.... majd, 2 év múlva bontsd fel, nem, nem gond a futamidő... / buksz valamennyit, no para, mert van újabb fasza befektetés / köss újat, mondom mi a frankó... mert az jó neked, és persze megint jutalék...
jutalékról szól a világ, más nem számít.
-
Agyzuzo
addikt
Ugyanmár, dehogy is! Hisz te is hallottad: az ügyfélről! Meg a pénzéről.
Encike, én egy évig voltam ott, több, mint 120 órányi hangfelvételem van különféle előadásokról, szerintem bármikor bármilyen témában meg tudnálak fingatni. Az már téged minősít, hogy 1 héttel bázis szeminárium után egyből jössz is ide okoskodni, miközben fogalmad sincs a cégszabályzatról és működéséről, továbbá azt sem tudod, milyen termék az, amit majd el kell adnod. Mert hogy EGY darab termékről beszélünk (egy Generalisról), ugyanis amíg a 2-es pozíciót el nem éred, addig nem is köthetsz mást. Hiteles így objektív tanácsot adni, ugye? És el kéne felejteni, hogy az ott a non-plus ultra megoldás, az csak 1 közepes megoldás a sok közül, csak jó a marketingje.
Nem baj, az alapító tagokat már bejuttattátok a TOP100 leggazdagabb magyar közé (a 3 "K" betűset, tudod ), nekik már megérte. ;)
Mellesleg a jelenleg Magyarországon elérhető összes Unit Linked biztosítás részletes leírása és összehasonlító táblázata megtalálható a PSZÁF honlapján egy ízléses Excel-táblázatban. Bárki letöltheti, átolvashatja és kiválaszthatja a számára megfelelőt, ha Unit Linked-re volna szüksége. Ennyit erről.
-
lorcsi
veterán
szerintem hagyd, ő most kezdte lelkes és naív. simán lehet, hogy pár hó vagy egy év és oda fog eljutni a céggel ahol most te vagy és rájön milyenek, ehhez neki is idő kell
Encike olvasd át a topicot és tanulj kicsit azoktól, akik már megjárták azt az utat amin még csak most indulsz..érdemes
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bman81
csendes tag
-
Bman81
csendes tag
Sokmindenre válaszolhatnék, de nincs időm, úgyhogy egyvalamit ragadtam ki:
"Nem baj, az alapító tagokat már bejuttattátok a TOP100 leggazdagabb magyar közé"
Na én erre kifejezetten büszke vagyok!
Egyrészt ezen a listán csak a legálisan szerezett vagyonok vannak. Különben a rajta lévők közül max. 20 kerülne be az "igazi" listára.
Másrészt nézd meg hány olyan van ezen a 3-on kívül, aki nem a rendszerváltás előtti és átmentett kapcsolatai tőkéjének és a mega-mutyizásnak köszönheti a milliárdjait. Max. 10.
A Kósa Erika meg aztán az összes magyar nőnek példaképe lehet. -
Agyzuzo
addikt
Óóóó, nem is fikáztam őket. Mindhárman zsenik, különben nem ott lennének, ahol vannak.
Megalkottak egy biztosítási üzletkötő céget MLM rendszerben páratlan marketingű körítéssel, tudták ők már 1999-ben is, miben lesz a nagy pénz, be is jött nekik (a csóri magyart is ezzel lehet megfogni, mutass neki pénzt, csillogást, egyből ráharap). A gond ott van, hogy vannak akik abban a tévhitben élnek, hogy amit csinálnak az több, mint üzletkötés és hogy egyszer ők is odajuthatnak a "nagyokhoz". Csak hát az ütős kártyákat már leosztották, ezt el kéne fogadni. Akik még 2002-ben kerültek a céghez, már azok között is sokan egy helyben topognak. Az expanziót nem lehet a végtelenségig csinálni, Unit Linked terméket pedig nem lehet ugyanakkora újdonságként eladni 2007 végén, mint 2000 elején. Az a marketing szöveg se fog működni a vételenségig, hogy "független pénzügyi szakemberek vagyunk", mert a tény az, hogy biztosításon kívül egy Brokernetes mást nem tud mutatni, az meg messze nem "teljes körű" szolgáltatás. Majd Ecikének is ki fog nyílni a csipája, mikor meg is nézi, mi az, amiről úgy beszél, mint a pénzügyi megoldások netovábbja. Ez a cég akkor lenne ütős, ha nem korlátozná be magát ennyire, akkor viszont már nem egy MLM felépítésű értékesítés-alapú cégről beszélnénk, hanem egy komoly tanácsadó cégről, ahová elég komoly kritériumoknak megfelelt szakemberek kerülhetnének csak be, akiket az ügyfél kőkemény pénzekért fizet meg (mint egy ügyvédet pl).[ Szerkesztve ]
-
Ecike
csendes tag
Fura én vagyok a szánalmas nem én rohadok itt egész nap meg nem én irom,hogy lol,haggyad már magad,,jah amugy van nyelvizsgám és szakmát is tanulok de ne zavarjon,külföldön is ugyanúgy átbasznak mint itthon,szal tök felesleges kimenni.Ha nincs kint ismeretséged akkor megszivtad ugyanúgy.Figyi mindenki olyan amilyen,én ha felhívom az ügyfelem nem osztom le azért mert nem lép be,meg semmi ilyesmi,megtartom magamnak a véleményemet azt kész.Nem fogok azért valakit megutálni főleg nem abarátaim közül v a családomból,mert nem akar velem üzletet kötni,mindenkinek szivejoga a döntése,nem vagyok ilyen alpári mégha ez is jön le.Attol,hogy te egy emberről ítélsz akkor az már tényleg gáz.
ÜdvSzeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
Ecike
csendes tag
Kezdjük ott,hogy nem Encike vagyok,szal tanulj meg olvasni előre is köszönöm, őszintén melyik munka nem a pénzről szol és ha már itt tartunk az kinek nem jön jol,jah meg te most mit dolgozol,hogy ilyen okos lettél,főleg te G@bo???Erre kíváncsi lennék.Köszönöm a támogatást is,ez jol esik.Engem sose bírtak szédszedni,elég erős vagyok.Amugy meg inkább kezdem így mint ahogy anyém kezdte apámmal,már bocsi,de az az én magánügyem.Szerintem mindenkinek szive joga,hogy mit választ és egyébént sokkal több ember szol az mellett,hogy megéri mint az mellett,hogy mekkora gyíkság,szépen szolva.
Üdv,ECIKE,gyengébbek kedvéértSzeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
Ecike
csendes tag
Ne legyél abban olyan biztos,hogy neked könnyebb a dolgod,mint nekem,kíváncsi lennék életedben eddig mennyit dolgoztál iskola mellett??Vagy anyu meg apu fizet mindent,igazad van az sokkal okosabb megoldás lenyulni a szülőketEz nekem mértnem jutott eszembeÉn még messze vagyok attol,hogy kitünő munkatárs legyek,de tudod mit én azért is vissza fogom hívni az ügyfeleimet,hogyha lemondják,mert nem éri meg nekik,anyum is lemondta mégse küldöm el a sunyiba:és ismeretlennel se fogom ezt tenni,lehet,hogy tanítják a bunkóságot a Brokernetnél,de nem az én csoportomnál,van amivel én se értek egyett ez tény,de nagyrészével egyet értek.
ÜdvSzeretkezz ne háborúzz,akinek meg nem inge nem veszi magára vagy kimossa és utána veszi fel:P
-
DigitXT
nagyúr
Az összefüggő fogalmazást még gyakorolni kell. Pl. ez a külföld téma honnan jött nekem válaszul? Meg ez a nyelvvizsga, és a szakma? Kérdeztem, vagy utaltam ilyenre? Ha esetleg a hüpire jött merő női önérzetességből: nyelvvizsgával és szakmával is lehet vki az. Téged csak az alapján tudlak megítélni, amit írsz, ez van.
Attol,hogy te egy emberről ítélsz akkor az már tényleg gáz.
Igen, talán, de lám: mindjárt itt a második, aki megerősíti az ítéletemet.én ha felhívom az ügyfelem nem osztom le azért mert nem lép be
Igen? De a fórumban azért leosztod. Ügyes. (Nem lennék az ügyfeled.)Btw. én sem "rohadok itt egész nap", csak kicsit másra használom a fórumot, mint te (gondolom feltűnt, hogy ez a brókernet téma csak nagyon mellékesen van itt, alapvetően egy szakmai fórumról van szó, gyk. a számítástechnika a fő irányvonal, és nem tegnap regisztráltam). Gondolom ezt azért írtad, mert korábban leújoncoztak, és erre egy "magas rangú" is leírta kellemetlen tapasztalatát, és akkor annak jól be kell szólni. (Kár, hogy nem esett le, hogy miért "újoncoztak le": egyértelműen azért regisztráltál, hogy ebbe a témába irogass, nem érdekel egyébként a fórum, stb. Erre szvsz nincs szükség, de az idő majd úgyis eldönti.)
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Iskola mellett nem dolgoztam sőt még nyáron sem, amire kell összeszedem a pénzt egyszerűbb és gyorsabb módon jah és nem vagyok bankrabló ellenben autó, noti, teló, bringa, asztali pc, pda, szórakozás (múlt hónapban csak benzinre költöttem 25-öt és akkor még hol van a többi? minden másnap 2-3 e elment kaja-pia egyéb dolgokra... csak azóta beindult a suli nincs idő ilyesmire ). Végülis én is üzletelek + szerelgetek néha
Egyébként meg inkább tanulok még és élvezem az életet majd pár év múlva pedig abból élek, hogy tanultam
-
Lara 100
csendes tag
Hali Mindenki!
Engem most " talált " meg a Bnet..
Szeretnék ezen a területen dolgozni, nagy kihivást érzek benne,és nem utolsósorban a saját időbeosztás nekem nagyon testhezálló lenne..
Kezdetben mellékállásban,majd később, ha már szereztem vmennyi tapasztalatot, főállásban.
Egy gondom van csak ezzel a dologgal. Nincsenek tartalékaim egyáltalán..
Mi a véleményetek?
Öszinte választ szeretnék, nem elfogultságot vagy rosszhiszeműséget. -
Lara 100
csendes tag
Pontosítok: KÜLÖN fizetni
-
Agyzuzo
addikt
válasz Lara 100 #440 üzenetére
Ez változó. Nekem 2004 októberében volt ennyi és NEM volt benne a vállalkozó (+ egy tízes). Az InterContinental-ban volt a bázis. Tartalékok nélkül NE kezdd el, szívélyes jótanács... Pókerben sem teszed fel az utolsó 10 zsetonod olyan lapokra, amiket fel se fordítottál...
-
Agyzuzo
addikt
Nekem te eNcike maradsz, most már kisbetűkkel és nagy N-el, csakazértis (vagy esetleg gECIKE a gyengébbek kedvéért. )
Devizatőzsdével és bef. alapokkal foglalkozom egyébként (luxemburgi bef. és anonim számlák lichtenstein-ben, svájcban), mellette közgázt tanulok (egyetemen sajnos, nem a jóhírű BNet akadémián ) de vannak más kisebb ügyleteim is. 3 évig jogot tanultam, azt egyelőre jegelem, majd estin befejezem. Angolból advanced masterclass vizsgám van, kéttannyelvű érettségim. Szóval primitív tuskó vagyok hozzád képest gondolom...Sajnos a helyesírásom sincs sehol a tiédhez képest, ráadásul egybefüggő mondatokban vagyok képes monitorra vetni a gondolataimat, míg nálad látszik a csapongás, az összeszedetlenség, nekem ez nem megy. Mint ember, sem bíznék meg benned, ha ügyfél lennék, hát még a szakmai inkompetenciádban, amit két egyszerű keresztkérdéssel ki lehetne deríteni (és ebből az egyik a "Hogy hívnak?").
Az, hogy nem bírtak szédszedni, előnyödre fog válni. Ha 10 centi vastag bőr is van hozzá a képeden, az is, főleg mikor majd az első szerencsétlen akivel kötsz fel fog hívni, hogy miért nem tud hozzáférni a pénzéhez, vagy miért csak a 33%-ához, mikor neki sürgősen kéne, mert gondban van. Sok sikert hozzá.
Azért mielőtt bárkivel bármit kötsz olvasd VÉGIG (igen, az apróbetűs részeket is) a szerződést, amit alá akarsz íratni bárkivel is. Már ha megérted, persze...
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Lara 100 #440 üzenetére
Ami minimum kell:
- bázis szeminárium (ez nekem 27800 volt és 2005 októberben, elnéztem, nem 2004-ben)
- vállalkozói (10000 minimum, nem tudom azóta változott-e)
- első két havi járulék, mert 2 hónap az átfutási ideje a szerződéseknek, tehát ha első héten kötsz abból is csak 2 hónap múlva lesz pénz, ez 50K/hó, ha nincs főállásod mellette, ahol be vagy jelentve és adózol
- OKJ-s vizsga, ha nincs ezirányú végzettséged (ez 3x78 ezer durván)
- nem árt némi szaktudás a közhiedelemmel ellentétben (bár akinek van, az meg nem ugrik már bele ilyesmibe )Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
_seth_
veterán
Ecike = Lara 100?
Csak mert 1 napos reg és pont ugyanabba a topikba betévedni újoncként azért nem szokványos és ugyanolyan helyesírási hibákat véteni, Lara 100-nak még az idézete is hasonló volt tegnap az aláírásában...
Lehet csak én látom így de furcsa... főleg, hogy 2 nő regel 1 nap a ph-ra na ez önmagában furcsa persze semmi sem lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
Lara 100
csendes tag
Ugy látom, ez a fórum már egyáltalán nem arról szól, amiről szólnia kellene és ami miatt én is regisztráltam magam..
Ja és srácok ( tisztelet a KIVÉTELNEK ! ), ugy látom a szapuláshoz jobban értetek mint a munkához..nyugodtan folytassátok, én most kilépek, teszek arról, hogy többet keressek, és ne azok táborát növeljem, akiknek vmi miatt nem jött össze..
Ti sajnos még arra is irigyek vagytok, akinek esélye van arra, hogy saját kezébe vegye életét és esetlegesen jobban keressen az irigy átlagnál..
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest