Hirdetés

Aktív témák

  • anagylevin

    csendes tag

    válasz azigazforest #1619 üzenetére

    ....csak még egy gondolat:
    Nem hiszem, hogy negatív lennék és kibúvókat keresnék a sikertelen kötéseim miatt (nem is mondta senki, csak ez jöhetett le az eddig, általam leírtakból).
    Egyszerűen csak azt érzem, hogy a bnetnek van egy bevált értékesítési/kommunikációs sablonja 1999 óta és ezt próbálja erőszakolni a mai napig. Közben meg megváltozik a világ körülöttünk. A csili-vili bázisok és Big Day-ek, autók helyett (ami azért eléggé cseszi a nép csőrét, hogy az "ő pézükből" mire telik), meg kellene jelenni a médiában (TV!) és nyílvánosan(!) megvédeni a bnet-et ért vádakat. Nyílvános(!) PR-vitákat kezdeményezni a kereskedelmi TV-k egyikén, ahol jogászok, közgazdászok érvelnek pro-kontra. Sztem ez lódítaná meg a szekeret és még mindig beleférhet az MLM rendszerbe. Részesedés a cégből? Jó ötlet, az értékesítés metódusa viszont ua. marad, csak még erőszakosabb. Több és több embert berántani a bázisra? Álláspontom szerint ez csak hatványozza az elégedetlenek számát és nehezíti a valóban dolgozni akarók helyzetét.
    ...gondoltam leírom, mert képzéseken ezt hiába mondanám, mert érkeznek a "frappáns válaszok", hogy miért is jó minden úgy, ahogy van. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés