- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
-
őstag
-
B1T3
Topikgazda
Habár nyilván nincs fej-fej melletti összehasonlításos tapasztalatom, de meg merem kockáztatni, hogy alacsonyabb hangerőn (azaz ami egy átlagos méretű szoba falai közé szükséges) szebben szólhat a JBL Partybox 310, és úgy látom, ez is fontos szempont. Ráadásul annál a bluetooth stabilitására sem lehet panasz, de ugyebár az Electro-Voice-nál ezek csak az amazonos vélemények voltak, nem kezelhető tényként.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Igen, én is ezért nevettek az ilyen dolgokon, mert az e fajta hamisitványok a legrosszabb minőséget képviselik a piacot. Szó szerint az olcsó kínai is különb minőséget tanusít mint ezek a borzalmas másolatok.
15E Charge 3 "leesett a kamionról"
Én erre mindig azt mondtam nem véletlen az árazás, itt nálunk meg külön emberek vannak akik erre vannak szakosodva. Hogy az a ezer forint + haszna meg legyen még garancia levelet is hamisít.Hát sajnos ez az hogy a filléres elektronika és még a 18650-es cella is kopintás.
Ami valójában 500 mah lehet maximum, és ezek a hangszórók ilyen technikai csodák mert olyan mint a orosz roulet, nem tudni mikor megy tönkre.
Minden komponens atom gyenge minőségű így az 20-40 óra is tönkre teszi.
Általában én is csak nevetni tudok mikor valaki egy borzalmas replikát az év üzleténak tart.
Inkább az eladó csapkodta a térdétt örömében, "NÉ MÁN" Egy Verébb a horgomra akadt.#12625tipegő
Bocs ez nem JBL, nem is kínai. Még talán valami nyomornegyedből származik ahol mindenből a legolcsobbat belerakták. Talán pár hét használat után be is dobja valami a kulcsot.
"2 perc google keresésből" megtudhattad volna hogy ilyen terméket nem gyárt a JBL.
Ehhez képest még egy Tronsmart is házimozi xd[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
makoss
veterán
Nekem van egy - mások szerint idegesítő - szokásom: Megszokott helyről veszek.
Ha valami nem válik be, az felejtős.
Lehet csinálok majd erről egy blogot mert nem szeretném ha ismerőseim, jó, és rendes közeli ismerőseim is így járjanak.
Annó kínából rendeltem egy Chuwi Hi 10-es tabot dokkolóbillentyűzettel és rengeteg procedúrán keresztül két és fél hónap után kaptam meg 0 garanciával és 1 tapasztalattal ami az aláírásomban is van.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
csƵ
addikt
Nekem is az jön le egyre inkább a Harman csoport termékeiből, hogy a H/K indoor a JBL pedig outdoor felhasználásra van szánva.
Ha megnézzük a legelső Onyx-ot, az kb egy berendezési tárgy volt a fém lábaival és a bőr hátuljával.
Az 5 és 6 szériával elmentek kicsit az eredeti elképzeléstől, de a 7 megint a régi koncepciót követi. Kíváncsi vagyok lesz-e 8 és ha igen, akkor milyen.
Azért döntöttem a 7 helyett a 6 mellett, mert ezt még ki merem vinni a teraszra és vízálló.
A 7-ben rohadtul elcseszett megoldásnak gondolom, hogy a magas sugárzók elé tervezték a fém fogantyút.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Szerintem a Motion Boomal elégedett leszel, utobbi időben én is rájöttem rengeteget számít az elhelyezés. Például az ágyon fél hangerőn egyedi EQ-val brutális mélyet produkál mikor a gép előtt ülök.
Persze nyilván közre játszik az egyéni izlés is. Mert ahány ember annyi fajta izlés, amúgy gondoltam leírom hogy elkelt a T6 Max, és a vásárló aki megvette azt írta baromi jó hangja van. XD Bele se gondolok akkor a Dockinra mit mondana.
Megmondom ősszintén, most már én is elpaszolok minden fölösleges hangszórót.
Talán csak egyet tartok meg, A Motion Boomot/vagy A Dockint, majd attól függ melyik kell el hamarabb.Egyenlőre most nem tervezek új hangszórót venni, inkább várok valami igazán nagy ágyúra.
A Dockin ha minden jól megy megmarad, ezt szerintem lazán elhasználom még 4-5 évig.Talán még a Motion Boom/Motion+ Fúzió ami érdekelne, de ki tudja mikor kerül ez még piacra stb. A W-King D9/X10 is érdekele, de csak azért hogy kipróbáljam a hangját, nincs kedvem berendelni. Mostanság rámentem arra hogy kicsit tudatosabban legyek fogyasztó, és csak olyan dolgot vásárlók amit valóban használok is. (Kevesebb "E-Szemét")
Egyenlőre lehet a topikban és jó darabig inaktív leszek, talán majd vissza térek ha valami valóban nagy fejlődés történik. De valahogy nekem a D Fine+ teljesen kiszolgálja az igényeimet. Évi 2X azért lehet benézik, de sajnos nem igazán vannak új hangszórók a piacon.
Alan/Oluv néha-néha kirak egy új videót, de azt vettem észre most valahogy stagnálás van.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Én is erre jutottam közben, mert van olyan negatív vélemény, amit valahogy úgy fordított le a gugli, hogy nem JBL, csak a burkolat másolata (vagy valami ilyesmi). Szóval jó eséllyel hamisítvány. Akkor lett gyanús, azért is kérdeztem be.
Viszont a másik kérdés továbbra is áll, hogy mik az ajánlott cuccok 16k-ig?[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
vaakuum
addikt
Azt honnan lehet tudni ezeknél a kütyüknél, hogy mikrofonos cucchoz is jók-e?
Amit linkeltél, azt stereo jack kábelesnek nézem, tehát ez csak egy sztereó hangfalhoz jó, ugye? Kihangosítós, mikrofonos cucchoz nem, ha jól értem."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Aureal
senior tag
Itt Tribit XGo-ra is írnak 10%-os vouchert, de hol találni a beváltandó kódot vajon? [link]
+7,5€ a szállítás Mo.-ra.
Akkor pl. a termék ára ~30€ - 10% + 7,5€ a végösszeg vagy pontosan hogy lehet kalkulálni?
(Sose vettem Amazonról semmit. Az meg fura lenne, ha a végén vagy 25-be fájna ez meg az miatt...)[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Ebben a tudatban, hogy már ennyivel előrébb vagy mrg vennéd újra?
Most a német amazonon 30%os kuponnal euró arfolyamban szállítással 99,36 euró a Boom.
A Soundcore oldalon a Motion plusz free szállítással 29k.ftPár ezer a különbség a kettő között, de nem igen akarok venni még 1 dbot hanem inkább egy tutit
Nekem kis helyre kell munkába, otthon a Sütőgetések mellé a kertbe, meg ilyenekre.
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
Ja hogy van mindkettő neked .
Köszönöm a hasznos infót még átgondolom, mert elösször a Motion pluszt akartam venni, de most hogy láttam a fórumon a Boomot már elkezdtem afelé kacsingatni :)
Az a baj hogy 2x vettem Jbl-t mindkettőt megbántam.. Flip 4 aksi galyra ment... pedig alig ment valamit, charge 3 2x szervizben jobb oldali hangszóró recseget... meg utáltam a márkát úgy mond.....
-
Zοltta
senior tag
Én inkább Minimal, techno, hardstyle, elvétve rock
És persze a rádió 1 toplistákat
Jah jó lenne már az a szerelem gyerek ha jönne végre
Kb 2019 ig vissza olvastam a topikot, ami a Motionrol szól xd..
Valami mindig vissza tartott..
Eddig nem. ismertem Alan Rosst, de úgy 2 napja jött valami frissítés a Motion + ra és ha jól. értettem az adott némi jobb hangzást a hangszórónak [link]
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Felajánlotta nekem is az új firmware-t. Passzolom, hogy melyik volt rajta, 2021 nyár eleji a cucc. Azóta volt már egy újabb verzió, de arra nem engedte lefrissíteni, szerinte up to date volt.
Na de most... Kb 10 percet vett igénybe a frissítés. Az első ami feltűnt, hogy hangosabb lett. Aztán rákerestem gyorsan Alan Ross barátunkra és rátoltam a videójában szereplő eq-t. Hát bszki. Ledobtam a hajam. Eddig heavy-n használtam, de most ezzel az új beállítással konkrétan új hangszórót kaptam. Eszméletlen, hogy mennyi potenciál van benne[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Zοltta
senior tag
Nekem is annyit irt, 30, 268 ft ami 82 euró ennyit vont le a rendszer mivel ft a valutám.
De PayPalon euróban vanIgaz, hogy PayPalal vettem, de ott is 79. 99 volt. Ezt be tudtam már a kedves magyar forintnak.... 600 forinttal lett több le vonva.... De így is jobb mintha Amazonrol vettem volna 96 euróért
-
soultrapp
senior tag
Nem járatom fullon,de ha buli van,akkor kell a kakaó.
Sajnos a szabadban eltud veszni a hang...Azért gondoltam,hogy még egy 110 sokat dobhat rajta..
Viszont,ha az árat nézem,akkor pl olcsóbban jönnék ki,ha eladnám a 110et és vennék egy 310et.
Ez itt a kérdéses,hogy jobban járnék-e valóban kettő 110el,mint egy 310el. -
<Adamsky>
nagyúr
Én a Liberty 3 Pro-t rendeltem eu.soundcore-ról, de hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy honnan jött. Neked valamilyen angol címről jött a csomag, és mégsem vámolták meg? Érdekes ...
#13546 Aureal
" ... szerintetek per darab felszámítják Amazonék ... "
Ugyanabból a termékből? Nem tartom valószínűnek, bár ez a fizetés előtt egyértelműen látszódni fog. -
carl18
addikt
Akkor a Dockin D fine megmarad örök időkig, ameddig világ a világ!
Bár jó volna meghallgatni hogy szól a Motion Boom Plus.
Ma a Média markba egy 6 éves Go+Play-ről hallgatták az ott dolgozok a zenét.
Úgy látszik senkinek se kell már, vagy szimplán az ára ragadt be nem vállalható szintre.
Eszméletlen jól szólt, éreztem a HK minőséget rajta.Hát egy dologra jó lesz a mostani időszak, hogy értékeljünk mindent amit megvásárlunk.
Vagy hogy a társadalomból kiölje a vedd meg dobd el mentalítást.Igen, én is úgy láttom lesz ez még rosszabb de valamilyen szinten a cégek se emelhetnek öröké árat. Szerintem a jelenlegi időszakba 120E nem fognak sokan lecsapni egy Xtreme 3-ra.
Még úgy hogy én is a zenehallgatás rajongója vagyok se éri meg nekem azt a összeget.De a Go+Play példája is azt mutatja, inkább hagyják hogy rájuk rohadjon mint sem árból engedjeenk . Szóval ez lesz ezeknek a cégenek a veszte, a túl nagy mohóság.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Biztos javulni fog majd ez az újabb fw-kkel ... " - hááát, reméljük igazad lesz. De, ha esetleg gyengébb minőségű magasak vannak benne, és/vagy a hangváltó rossz minőségű, akkor nagyon nincs mit tenni (max. szép csendben kihoznak egy rev. 2-t).
Ha, jól értem, a 6kHz-es "tüske" miatt nem lehet belőle több magasat, ill. tisztább hangzást kicsikarni. Ami ezen felül számomra még megdöbbentőbb, hogy igazából nem tud mélyebbre sem menni, mint a "sima" Boom. Vagyis - kissé leegyszerűsítve - csak hangosabb.
Én egyértelműen nem ezt a hangszórót keresem (vártam). Nekem nem több hangerő kell(ene, mint a Motion+ esetén), hanem kicsit teltebb, testesebb hangzás. Marad a Boost, a Motion+ és a várakozás
"A végén rendelek egy kistesót ... "
Hát, ha van rá pénz, ill. - legfőképp - ki tudod használni, akkor éppen volna értelme. TWS módban a két Boom eléggé adja.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Csak meg szeretném köszönni a segítségeteket! Még tavaly kértem itt segítséget, az Electro Voice ZLX-15BT-t választottam állvánnyal. 2 hete végre volt alkalmunk kint is kipróbálni és hatalmasat szólt. Nagyon-nagyon meg voltam elégedve a hangminőséggel is és a hangerővel is! Brutális, hogy mekkorát szól! A szomszédok is hallották... Úgy érzem jó választás volt!
Köszi mindenkinek!
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... egy terméket akinek köze van hozzá ... "
Nem tudom, hogy mióta kíséred figyelemmel Oluv-ot, de ha nem tegnap óta, akkor tudhatod, hogy neki korábban komoly gondjai adódtak abból, hogy nem fogadta el egyes gyártók kedves felajánlását (nem, nem verték meg v. ilyenek, csupán az előbbiekből fakadóan kezdett nem úgy mennie a csatornája, hogy az rentábilis legyen. Ezért (is) váltott Patreon-ra)
Aztán a másik, ahogy a tesztjeit csinálja, amilyen minőségben ... és ehhez a nevét adja.
Egyébként az említett hangszórót is meg tudod hallgatni. Összeveti más hangszórókkal, így megint csak más, mint amikor valaki csak leírja v. elmondja, hogy ilyen meg olyan a hangja valaminek.
Szóval ha kiderülne, hogy sz@rt promotál, akkor ezen ő nagyon-nagyot bukna.All-in-all, amit mondasz, az - függetlenül attól, hogy az adott termékre rá van-e téve a neve - minden tesztelőre igaz lehet. Innentől kezdve, hogy kinek hiszel, egyéni preferencia kérdése.
#13725 mckay
Nem az "újabban" van a hangsúly, hanem a jobbon (szerintem). Egyébként is, az újabb nem mindig jobb ...
"No de az július közepi shipping." - hát, igen. Ezt el kell dönteni, hogy neked belefér-e vagy sem.
A WELCOME30 promó kód úgy látom még mindig működik (55,99 Eur → 39,20 Eur), más kérdés, hogy úgy tűnik éppen nincs raktáron. Szóval vagy vársz, vagy fizetsz ~2× annyit.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Halványan bennem is felmerült az a kérdés, hogy a Uboom L valóban olyan jó-e mint ahogy Oluv Mondja. Szerintem is-is.
Bár ez az első olyan Bluetooth hangszóró amit hívatalosan is Oluv hangolt, szóval ameddig nincs vele tapasztalat ne szóljuk le.A Bose Flex ellen a Bose valahogy több basszust produkált, de nyilván azért a 60 dollárból és 650 grammból nem biztos lehet többet kihozni.
#13728<Adamsky>
Nekem is a Welcome 30 kuponnal volt 40-42 dollár körül a Uboom.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Ezen én is meglepődtem elsőre, hogy ott vicsorít a gyártó weboldalán, de mivel egy komplett influencer értő befolyással a témában, egyrészről megnyugtató is, hogy nem valami neonfejű bithuszár tizenéves, kakaólajkót kértek fel helyébe. Az inkább lenne (nekem) hiteltelen.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a basszusok és a mély tartomány dominánsak, az összhatás kicsit lapos, a dinamika elfogadható. Zenei tisztaságról beszélni nem lehet, folyamatos alapzajjal dolgozik a hangszóró ... " - idézet a tesztből: EarFun UBOOM L - hangszóLó
Hmm ...
Egyébként nem semmi, hogy a PH! - kb. mindenki előtt - letesztelte a cuccot. Az külön érdekes, hogy a tesztelő nem írt róla túl sok jót (mondjuk még csak épp átfutottam ill. csak a hangminőségről írtakat olvastam el figyelmesebben).[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
és #14030 <Adamsky>
Jó lenne ha meg tudnám valahol hallgatni élőben, de a világ végén lakom, így nem hinném, hogy bárkinek lenne itt a közelben Igazából a szobámban van két nagy hangfalpárom, úgyhogy inkább kintre kell. Kiviszem magammal, lerakom, aztán szóljon nekem amíg kint ténykedek a kertben, garázsban, műhelyben... Nem is feltétlen költenék el rá 35k-t, de azért van egy szint, ami alá nem mennék minőségben, annak meg ugye ára van. Fontos a jó üzemidő és a szép hangzás, telt mélyekkel. Na meg nem árt, ha tartós is a cucc.
Nekem az etalon a HK Go+Play lenne, na mondjuk nem a tartósságban... De ahogy carl18 is írja, durva, hogy milyen basszust képes produkálni, és mellette gyönyörű tisztán szól. Csak hát 120k.. Szerintem a vége úgyis az lesz, hogy megveszem a Boom-ot, csak előtte szokás szerint túlagyalom a dolgot, mint ahogy minden műszaki cucc vásárlás előtt, amivel több évre tervezek..Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebook hibák
- Apple asztali gépek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest