Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz marquuard #10437 üzenetére

    Köszönöm! :) Hát ez nagyon hizelgő, végén egoista leszek ( Viccelek)
    Hát oluv az áldását adta az uboomra, és az oluv SWH oldalán egy jó fülessel vagy hangszóróval egész valósághü hangképet kap az ember. És én is pislogtam milyen komolyat szól az uboom, élőben még nem hallottam de az ok az emberek akikben bizzok mindegyik áldását adta az uboomra. :)

    Na meg van egy Earfun Go amit tökre meglepet hogy szól, mert én se vártam tőle túl sokat. Gondoltam 430 gramm, nem lesz valami extrém hangja.
    Aztán remeget a kezem a Micheal Jackson Billie Jean száma közben 30%-on, már akkor is tudtam nagyon jó barátok leszünk a hangszóróval :)

    Hát azért remélem egyszer lesz lehetőséget egy Tronsmartot is meghallgatni élőben, vagy az uboom ellen egy T6-ot összemérni. :) És akkor még jobban fogod értékelni ezt a mostani választást.

    Minden esetre az Earfun mondhatni egy új ismeretlen márka, de teljesen jó hangszórókat állitanak elő, és tegyük hozzá azt is hogy elérhető áron van. :)
    Egy Akción belül simán érdemes rájuk beruházni, akinek egy kompakt de vizálló hangszóró kell remek vétel.

    És főként azért is lepet meg az Ear Go mert a Dockin sokkal nagyobb és erősebb a basszusa már hozzá szoktam a Dockoló hangjához, igy az Earfun egy töredék teljesitményü kis hangszóró. Arra simán jó ha valaki túrázik, nyaral, campingezik és legyen egy kis háttérzene ami kellemes hangulatott varázsol mondjuk fél hangerőn. :)

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák