Új hozzászólás Aktív témák

  • Digger

    senior tag

    válasz Drughi #35308 üzenetére

    Én a Várkonyi éttermet is ajánlom kipróbálásra! Eszméletlen jó a kajájuk és nem utolsósorban haver az egyik séf! :D Kellemes kiülőjük is van az utcára, de van intimebb belső helyiség is.
    Arra ügyelj, hogy a híres cukrászda, tulajdonképpen két cukrászda, bár ugyanaz a cég! Egymástól pár száz méterre van. A Százéves cukrászda múzeum jellegű, gyönyörű épületben, gyönyörű belsővel és kiállítással. A másik a Kézműves cukrászda, a sétáló utcán található és könnyű megtalálni, mivel állandóan sorban állnak az utcán a fagyijukért. Fagyi árus rengeteg van, egy ismerősöm pont ezt imádta Gyulában. Szerinte ilyen választék és olcsó ár szinte sehol sincs az országban. Van például a Világórához közel önkiszolgáló fagyizó is, ahol te magad ereszted a fagyit és bármilyen feltétet tehetsz rá, amit megkívánsz. A végén megmérik és ez alapján kell fizetni.
    A fürdő közelében az Almássy kastélyt nem szabad kihagyni. Sokan meglátogatják a Békéscsaba és Gyula között, a műúttól pár kilométerre levő Pósteleket is, ahol egy Wenckheim kastélyrom van. Gyulától egy jó kis kerékpáros túracélpont lehet. Úgy 5 kilométerre van. Ott is lehet ebédelni a Mókus Csárdában.
    Amúgy a Pálinka fesztivál pont most hétvégén van, rengeteg programmal, de talán egy hét múlva (vagy, hogy) lesz a Virágvasárnap is. De amúgy folyamatosak a rendezvények, szinte az egész idényben!
    Nem fogtok unatkozni!

Új hozzászólás Aktív témák