Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    Nem tudom mit vártok, leírom pár gondolatom, ha ezek után is a a francba küldtök, a ti dolgotok, a magam dolgát megtettem.

    Több mint 1 éve írtam a modkerbe, hogy ha lehet, állítsák le Morris fórumtagot, mert szerintem hsz. gyűjtésbe kezdett. Később okosabb lettem, és rájöttem az OFF topikok lényegére, ezért utólag máshogyan közelítem meg a dolgot, hibáztam, ezt belátom, nem volt különösebb baj Morris -al, csak cseverésztek az OFF topikban, ahogyan kell.
    Ennek ellenére Qrafiqs moderátor úgy ítélte igazam volt, és bant osztott Morris -nak. A helyzet ez után kezdett csak rosszabb lenni, a Békéscsabai topikban jópár fórumtag felháborodott, a francba küldött engem, Grafiqs -ot, elég durva hangnemben. Én ekkor már rég kiszálltam a dologból, csak Morris -t jelentettem.
    Grafiqs az eldurvult helyzet miatt szép kis banokat osztott ki.
    Gyakorlatilag ezért vagyok én most közellenség itt, hibát is követtem el, de azért úgy gondolom, nem akkora nagy köcsög vagyok, ahogy itt egyesek beállítanak.

    Tehát elnézést kérek mindenkitől amiért több mint egy éve hibáztam, rosszul ítéltem meg/láttam a dolgot, igen. Különösebben Morris -nak tartozom bocsánatkéréssel, részemről nincs harag, ha te ezután is reméled, hogy egyszer személyesen is belemondjad az arcomba a véleményed, hát oké, egészségedre.

    A banomról meg annyit, hogy Up kikerülés miatt véglegest kaptam, de N-Vidi-A úgy ítélte, lehet mégsem véglegest kellett volna adnia, de mivel ő nem tudja módosítani, ezért Kalandornak lett továbbítva a dolog, aki levitte 3 hétre.

Új hozzászólás Aktív témák