Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz mackosajt #71949 üzenetére

    Nem tudom még pontosan összehasonlítani a Visherával és igazából nem is szeretném, azért van már köztük jópár év. Fejlődés mindenképpen van, 4szálon 4.5-ön tudja azt, amit a "mókolt" Visherám tud 4.7-en 8 szálon ha ez nem teljesítmény ugrás akkor semmi nem az de ide megint bejönnek az évek mint kontraszt/mihez képest. A szokásos lépcsőihez képest lépett nagyobbat a Gyintel, kezdőárakban is.. :DDD

    Két ilyen configot (Skylake) kértek hogy rakjak majd össze év vége/év eleje magasságában és addig nézelődjek.., gondoltam összerakom most aztán ha tetszik megtartom ha nem akkor megy majd tovább..

    Szerettem volna először az i7-et beledobni a lapba, egy hónapot vártam hogy lehessen kapni, mission failed szóval maradt az i5.
    Multiban ott vagyok ahol voltam, egy szálon pedig majdnem a duplája, könnyen lehet egyébként hogy a DX12 miatt adtam a szarnak egy pofont, mert abban ugye az egyszálas erőnek elvileg sokkal kisebb jelentősége lesz. Ettől még a multi fasza 4szál ellenére is, van IGP VGA csere-bere idejére meg egy új játékszer amit nyüstölhetek jó pár hónapig, a 990FXA-UD3 / 8320 párosból már kifacsartam kb mindent amit levegővel lehet.

    Most az hogy egy éppen aktuális új, elég drága Intel platform mit fut semmit nem von le a Visherák értékéből.
    Teljesítmény/Ár arányra még mindig überek, azok is fognak maradni.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák