Új hozzászólás Aktív témák

  • inspiroyhome

    aktív tag

    Jó reggelt! Ma lesz első hivatalos vezetésem oktatóval, kicsit izgulok mert ~ 2 éve nem vezettem. Mielőtt megyek átfutom a kreszt, mert azt meg decemberben tettem le, csak ugye a csigajogsi egy tök jó autósiskola, és fél év után sem kerülök sorra. Váltottam, és 2 hét után már mehetek is.

    Illetve megtörtént a lehetetlen is, végre kaptam egy modellezői "munkát" amit C4D-ben csinálok. A lényeg az, hogy kell 3 műhely, 1 kicsi, 1 közepes, és ki gondolná... 1 nagy. :D
    Aztán ezeket valahogy át kellene konvertálni, és MTA san andreas szerverre berakni.

    Mivel nem volt előleg, és semmi nem biztosítja azt, hogy tényleg meg is kapom a pénz, így nem foglalkozom vele olyan sokat, de legalább az első már készen van.

    Oh és igen. Valszeg megint el kell adnom a gépemet. Tavaly ugyan ez volt a helyzet, csak akkor egy i5 4460 + 5850 kombóval. Ha megint gép nélkül leszek, éés még nem jön ki a zen, akkor valszeg elgondolkodom egy olcsóbb, 2 processzoros szerveren. Egyrészt az ecc ramok brutál olcsók, másrészt a C4D főleg rendernél tudna profitálni mondjuk 2 db 6mag+6szálas prociból. Ezek asszem itt HA-n kerülnek darabonként 28.000ft-ba.
    A neheze sajnos az alaplap megszerezése, az mindig horror áron van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák