Új hozzászólás Aktív témák

  • MrM94

    őstag

    válasz MiklosSaS #45264 üzenetére

    Nem vagyok elfogult sem MSI-vel sem Asus-al....csak ismerem eleg jol a ket gyartot...ennyi.
    Honnan tudod hogy gyengebbek lesznek? En biztos vagyok benne hogy amikor az intel letesz egy kemeny IGP-et akkor jonnek majd a programok is.
    Ne keverd az FX-et bele....egesz teljesen mas dolog a modularis felepites es az IGP. Te szerinted miert nem csinalt az intel uber-brutal-hyper egetrengeto orajeleket? Mert nem lehet...ennyi....
    Szerinted miert foglal az IGP 70 %-ot el? Szerinted miert inkabb az APU-ra gyur az AMD es nem fejleszti tovabb az FX-et?
    Olyan erzesem van mint anno 2005 korul, amikor az intel bejelentette a conroe-t (c2d). A sok hulye pentium d-s korberohogte hogy milyen hulyeseg a c2d....1.8 GHz-en mennek neki a 4 GHz-re huzott Pressler magos Pentiumoknak....aztan csak pislogtak amikor a conroe megszegyenitette oket.
    Az intel az nem AMD. Ha az intel is az IGP-re gyur akkor boritekolhato a fejlesztes es a jovo. A programozok meg ra lesznek kenyszerulve az IGP-re, es tudod miert? Mert nincs mas....AMD APU es Intel APU. Ennyi !
    Ha a pénzhez is olyan szerencsém lenne mint a hülyékhez akkor

    Nem keverem,de látom én az ilyen igérgetéseket mindegyik nagy cég részéről.
    Sok nagy hűhó,oszt az asztalon semmi.Hiszem ha látom. :R
    A szomorú az,hogy 2005 körül ha mondtak valamit meg is csinálták,most meg a nagy futurisztikus faszságokat tolják összevissza,fejlesztenek összevissza minden szarra, minden szart és a végén meg lesz egy mégnagyobb szar.

    [ Szerkesztve ]

    Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák