Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz MiklosSaS #125967 üzenetére

    Kozben utana neztem. iPad mini 4 , 2 gb ram, ujabb de csak 2 gb-os CPU.

    mas:

    Abahagyom a tanacsadasokat, lemondok a vilagrol. Masik forumon (nem a lab501) a faszi kartyat szeretne venni, nem tudja eldonteni hogy a GTX 780 vagy az R9 390 legyen, tapja megvan, haza rendben van..mondom ha nem izgat a kicsivel tobb fogyasztas/melegedes akkor mehet a 390, ugyis kemeny BF jatekos, ott meg a Radeon is jol teljesit.
    Egy GTX 570-rol valtana. 1440p lesz majd, es igen :D egy 8320-as FX-e van ami ha jol ertettem 4.8-as a jatekprofilja meg 4.2 normal ?!.
    Minden szep es jo, kozben jon egy harmadik gyerek, aki magas rangban van es hatalmas tekintelynek orvend azon forumon. (kozben eleg kicsi a tudomany benne) Es odairja a gyereknek hogy ne fogadja meg a tanacsomat, mert az AMD processzor nincs "joba" a Radeon kartyakal, oda inkabb Intel processzor kell. Mire oda irom en is hogy megis ezt mire alapozza? Irja hogy a sok-sok eves tapasztalat, AMD processzoral allandoan kek halalozik a Radeon, mindegy milyen.

    A hab a tortan, amikor "bejon" a harmadik is....es "alairja" mr. Mindent-tudo Urnak a velemenyet, hogy tenyleg AMD processzorokhoz nem valo Radeon kartya. Oda csak az Nvidia kell.
    Szoval nem kell a 8 gigas erosebb Radeon, inkabb a 3 gigas gyengebb 780-as... :W :W :W

    Kozben, nekem is eszembe jutott hogy olyan 2004-2005 kornyeken az Athlon64 2800+ / NForce 3 alaplap (Asus K8N-E) tenyleg vaccakolt egy GeCube Radeon 9550XT kartyaval......12-13 evel ezelott.... :U :U :U

    Ez volt az a pont amikor toroltettem a hozzaszolasaimat, es megkertem egy moderatort hogy torolje a felhasznalo fiokomat. Ennyi...sem idom, idegem vagy energiam az ilyesmire.

    Jo'CCakat!

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák