Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz laca000 #11593 üzenetére

    De, értjük mit mondasz.

    Én sem szeretnék olyanokkal dolgozni, akik felelőtlenek.

    Viszont arra az esetre is gondolni kell, amikor mondjuk egy hosszú szabadság után elfelejti az ember, hogy bakker, holnap reggel meló, és teszem azt, este 11-kor megy le a 3. sör, majd ezután ugrik be neki, hogy reggel meló.
    Ilyenkor lehet hogy felelőtlen, meg marha, de nem alkoholista, hisz részeg sem volt, csak éppen nem 0 a véralkohol, hanem 0,0000001.

    No meg azt sem felejteném el, hogy nálunk ez csak azért van, mert betanulni nem 2 perc, hanem akár 1 év is, ha kifogja a tutit az ember.

    Most pl. hogy az üzemünket átalakítottuk, hiába én voltam az, aki nappalos volt emiatt, és szinte az utolsó cm-ig tudom, melyik cső hova megy, mivel a kollégáim dolgoztak effektíve a ketyeréinkkel, én azok használatában kevesebb rutinnal rendelkezem, míg ők a csövek és a technológiában vannak hátrébb. Tavaly december óta foglalkozom a mostani üzem elrendezésével.

    Don Sassss: Ittas és ittas közt is sok különbség van. Ha figyeltek, már párszor kifejtettem, hogy melyiket "védi" a rendelkezés a cégnél.

    Muzsikus Kutya: vegyipar, gyógyszergyár
    a jövendő 1 évben világszerte 10% leépítést terveznek, nagyfőnök, a központban a héten távozott...
    amúgy mezei melós vagyok, csak elvileg az értelmesebb fajta, akire pl. rá mernek bízni olyan feladatot is, hogy felügyeljen, irányítson egy pár millió dolcsis beruházást ;)

    [ Szerkesztve ]

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák