- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Megjött a fostaliga pentium ami valójában I3 hnap jönnek a benchek ha elindul egyáltalán a gép
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #113597 üzenetére
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #113598 üzenetére
öööö... legalább 1.6 mjet...
Most mi is van amúgy? Ha bármi rosszat írtam akkor máris elnézést kértek, vigyorgókat raktam mögé... Nem piszkálódni akartam, csak hangulatban voltam...
Lacafaca: Akkor sassnak kijutott a szarból rendesen, márcsak azt kellett vonlna hozzátenned, hogy az nv is szar....
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #113605 üzenetére
Nekem senmi bajom. Én értem a viccet
Még Hablatyi vicceit is
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
Popes
őstag
Sasss Szokták mondani hogy "Értem én a viccet csak nem szeretem!"
Deus ex machina
-
Methionyl
senior tag
válasz Whysperer #113610 üzenetére
Szakértő vagyok. Megszakértelem, hogy Hablatyi 6600k -ja 1 rekesz sörnél nem ér többet! és még hasznom se lesz! nem képes tartani 5Gh-z 40 fok alatt? há miez..
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Habugi
addikt
válasz Methionyl #113609 üzenetére
Ezt véletlenül nem Oliverdától nyúltad?
Tegnap linkelte valamelyik Ryzenes topicba/cikk alá..(#113615) Jakuskacsa:
Ha azt akarod hallani milyen ellenvetéseim
vannaknincsenek akkor majd visszatérünk rá ~20év múlva oké?(#113616) MiklosSaS:
Szálljatok le a kis 4 szelepes meggymagköpködőmről jóvan?!
(#113617) Jakuskacsa:
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Methionyl
senior tag
válasz Habugi #113619 üzenetére
Lehetne egy kis életed is Kened vágod a fél PH!-t És igen, tőle loptam vettem kölcsön.
UT2k4-re pedig van egy erős lehet. De nem bizti
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #113618 üzenetére
Az a szemetesláda nekem nem kell
-
Whysperer
addikt
Na tessék.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #113623 üzenetére
Gyüjts még és vegyél rájzent, most az a divat.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #113625 üzenetére
óóóó ugyanmár... mondtam még decemberben, hogy évvégén váltok, majd meglátjuk hova és merre. Én szeretem az öreg jószágokat, ahogy az fx-et is. De ez a forza egy nagyon fosul optimalizált állat. 1 szál folyamtosan 100% on megy, a többi meg malmozik.
Viszont a játék, az egyben van, szép a képe, jó az irányíthatóság, gyönyörű a táj, a fények, és árnyékok, most beletaláltak....csak lehetne akár 200 fps is, ha legalább 4 szálat használna ez a szürnyű motor....
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #113626 üzenetére
Engem valahogyan a hidrogénel üzemelõ verdák érdekelnének. Na azok a tényleges bio verdák.
Ugye megyen a maszlag hogy az elektromos autók mennyire biok meg stb. De amikor az akkut kidobod több kárt okozol a környezetedben mint ha 200ezer kilómétert pöfögnél egy harminc éves dízelel.
Meg aztán egy Forma 1-es futam többet szennyez mint egy kisebb város egy hónap alatt. Aztán ott vannak a repülõgépek, rohadt nagy teher hajók...gyárak kéményei...meg a mocskos amerikai a 6-7 literes benzinnyelõ ócskavasaival...Baszogatják az átlagembert mert szerencsétlen 1.4-es Astrájan EU 2-es motor van nem 4-es...igaz megyen évi 10.000. Egész életében nem szennyezi annyira a környezetet mint egy London-New York repülõut vagy mint 7-800 tengeri mérföldet menõ teherhajó.Meg a kamion versenyeket miért nem tiltják be? Okádjáka fekete füstöt...többet szennyeznek 1 óra alatt mint te 10 év alatt a non-EU Golfodal....
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Installation of the PCH Runtime Services
Ez szerintetek mi? Mert bekapcsoltam a gépet de nem ad képet, viszont 62 es kódot mutatja, valami ötlet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #113623 üzenetére
8*AA vagy 4*?
CPU használatot néztél-e már?
Véleményem szubjektív...
-
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #113633 üzenetére
Feladatkezelőben/hasonló alkalmazásban szedd ki a játék alól azt a bizonyos magot/szálat amit 100%-on hajt, játék indít, alt+tab és akkor.
Stalkereknél beválik, néha..
(#113636) Balathruin:
Lol, neeeeeem, simán megvan az esélye h egy kicsit jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #113635 üzenetére
És akkor kurvajó, hogy minden indításkor állítgassam.
Nem, process hacker-rel sem működik, úgy, hogy elmentem.. próbáltam. Annyit ér, hogy nagyjából 20-30% lesz a többi mag, az első meg nem 100, hanem 80-90.. Kb.
Nekem csak a HT kikapcsolása oldotta meg.
A játék ilyen téren szar, nem kicsit, nagyon..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #113638 üzenetére
"Nem, process hacker-rel sem működik, úgy, hogy elmentem.. próbáltam."
Erre most had ne reagáljak jó? A másikban témázgattunk "erről" pár hete..
"Nekem csak a HT kikapcsolása oldotta meg."
Megjegyzem az hogy i7-el HT-val megkotlik közel sem jelenti azt hogy FX-el ugyan ez a terhelésváltás jön létre ha kihúzzuk alóla a főszálat. Simán lehet hogy ott ér is valamit, ki kell próbálni, egészen 5mp.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #113635 üzenetére
Na most visszavettem 4x-re... rápróbálok gondoltam. Mit mondjak, ugyanannyi fps-em van. Szerintem ez egy durva cpu limit... Ennyit tud az fx kisajtolni egy szálon magából.
Voltam már pár helyszínen, az eső az ami nagyon leszedi az fps-t. Olyankor láttam még 48 at is. Amint abbamarad, visszamegy 55-60-70 ig...úgy néz ki az esőt nagyon nem csipázza vagy a kártya vagy a cpu.
Kipróbálom ez a szálas tötrénetet is... meglátjuk.
A fura az hogy alapból mért egyet magától az elején, hogy mi az optimális beállítás szerinte. Ez lett az:
4K, Ultra minden, fix 30 fps... na mondtam is, hogy rohadjál meg! Nem xboxos verziót akarok játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #113641 üzenetére
Te Avastot telepítesz én pedig álló f**sszal futok be a Windows Storeba megvenni minden ipari hulladékot és engedélyezem az Xbox Appot is..
Felnevedd!
(#113642) Jakuskacsa:
Rúgd ki alóla azt a bizonyos magot/szálat, nagyon kíváncsi vagyok javul-e tőle..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #113644 üzenetére
Jóhogy semmi baja nincs.., a Forza után ami látjuk hogy terhel, a GoW 4-el megérkeztek a ló másik oldalára:
Ez aztán igen, ilyet se nagyon láttunk még eddig & ilyen az amikor valaminek shemmi baja.., pusztán a HT megléte miatt közel 100%-os minFPS ugrás, gratulálunk, szép munka!
Há' micsoda programozó tenyészzseni állatok ezek heeee..[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #113647 üzenetére
Tudodmivolt, ugye HT-val kulázik a Forza, biztos kapták a panaszt és a magasan képzett szakik átírtak egy 0-át 1-re..
HT-t akartok?! Nesztek retkek! ..felkiáltással
A primadonnáskodás még mindig nem áll jól, hova-tovább kértelek hogy ne vedd fel.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
bios frissítéskor nem kell átnevezni a CAP fájlt nem? bedugom a pendrivet és megnyomom a bios frissítős gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest