- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Nézen a tuningos kaby i3 árakat. Van egyáltalán okyan valaki aki kiad érte £170-et? Amikor az i3 ára £80-120 között voltak. OK, amiért tuningos max £140-et...de a £170 már tulzás a javából.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
Céges szünet.. na ,de péntek van na!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #113553 üzenetére
UT2004 Invasion módja, ebben megtudja az ember milyen hanggal jár amikor felrobban a húsos konzerv/bomba robban az állatkertben.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
-
Whysperer
addikt
válasz Methionyl #113557 üzenetére
Hjaja felhúzom már az FX-t 6 Ghz-re meg a 1060 egy 50%-kal ,hogy Unreal Tournament 2004 rendesen fusson. Bár szerintem a zene lejátszó erre a zenére több gépignyt zabál mint a játék
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #113556 üzenetére
16 kör van, sosem tudtuk befejezni..
(#113557) Methionyl:
Kizárólag úgy vagyok hajlandó ahogyan ZöldUfót is látod a képen.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
Srácok valamit nem értek a Ryzen CPU és alaplapok esetében.
Azt írják. Aki nem ultra tunningos annak elég lesz a B-s alaplap. ,de az a Funkció nem automatikus ezeknél ,hogy magától húzza a turbo fokozaton túl amé ga cpu bírja meg a hűtés?
"Ez az XFR funkció, ami azt jelenti, hogy ha valami atom hűtést raksz a procira, akkor a szoftver automatikusan húzza fel a procit, akár jóval a turbó órajel felé is . "
Esélytelen azt is tele..tam már. Megeyk munka után Gyulára pihenni majd lefürdök az uszodában (vicceltem nem vagyok rektes.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Habugi #113555 üzenetére
Feltegyem?
Ilyen túlélő játék? nem egymás ellen vagytok hanem szörnyek ellen, vagy mi?
hány ember lehet max? mi a lényege, írd már le !Én egyszer megveszem a topicból 4 embernek a max payne 3-at, mert 5 éve nem tudok megcsinálni 4 achievementet.
(#113554) Whysperer mi az a nevető tehéntőgy ?
-
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #113565 üzenetére
Épp megkérdeztem volna ennek kapcsán hogy hol készült rólad a kép, avagy csendespihenő van-e az óvodában?!
(#113564) LaciCRM:
Ebben van mindenféle és nem kell megvenni mert van/vagy volt GOG-on asszem free GOTY verzió már.
Nem tudom leírni, van benne mindenféle, ilyen coop túlélő is mint amit játszunk a videón meg pvp vagy egy tucat variánsa. Btw videó dátum.., nem véletlen nem játszottuk azóta, eléggé lerombolta a morált egyeseknél, nem az a tipikus mai "mindig nyersz" játék..
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
-
Whysperer
addikt
Egy ilyen kellett nekem péntekre!!! [link]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #113574 üzenetére
Aztán csodálkozik, hogy laggol. Tele a memória, a gpu meg arra vár, hogy hova töltse be... anyám... e nagyon hülyeség amit írt. 970 nel is az volt a baj, hogy pl. a Tomb raider beleért a 3,5-be onnatól laggolt nagyon csúnyákat. Amíg nem lépte túl addig tök jól ment. Én most is azt mondom, hogy a 970 jó lenne, ha lenne rajta 6Gb ram.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
Akinek 1060 6gb van GTA IV-et indíccsa mán el és toljon néhány in-game képet
-
MiklosSaS
nagyúr
Nincs senkinek kedve egy kis dizel VS benzin cirkuszhoz igy hetvegen ?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #113578 üzenetére
Azért nem megyek ki Englandba, hogy versenyezzek veled egy kört. De aranyos tőled a felkérés Szerintem 3.ig sehol nem volna a dízel szörnyed, utána talán elkezdenél közeledni....
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
Unalmas a melo....akivel beszelgettem azok mind azon a velemenyen vannak amit mondtam.....
Talan aitt akad valaki, mondjuk aki nem latott dizel motort eleteben
-
HSM
félisten
válasz Jakuskacsa #113576 üzenetére
Bezzeg én jól le voltam oltva, mikor erre a dologra hivatkozva rosszakat írtam a GTX970-ről...
(#113581) MiklosSaS: Attól, hogy nekem nem volt, attól még az ismerősi körömből elég sok dízel fanatikus van, és ezen kívül is elég sokszor és sokféle dízel autót volt szerencsém vezetni az egészen kicsiktől a kicsit nagyobbacskákig....
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
Mert Te az egészet fikáztad azéééé A kártya jó, a memóriát kellene újragondolni rajta... ennyi. Meg sem fordult volna a fejembe lecserélni, ha van rajta memó. Amúgy továbbra is jó kártyának tartom....és megint ennyi...
HSM: Off topicban offolni olyan mint azért menni uszodába, hogy ne fürödjééé (le)[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Jakuskacsa #113586 üzenetére
Ja... Nem akartam megint flamewar-t... Csak unalmas már az állandó piszkálódás Sas-tól. Most legalább már név nélkül. Végülis ez méltányolandó, legalább megfogadta a kérésem.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz #81556480 #113583 üzenetére
Division/Bf4/Dragon Age/ Dota 2 / CS:GO/ DOOM/SC2/Far Cry 4 hirtelen ezek jutottak eszembe. rég kapcsoltam most be a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Whysperer
addikt
válasz Popes #113589 üzenetére
Micsoda? majdnem 9 éve hajtoma 2.0 Diesle mazdámnak azán egysze rnem robbantam még le vele. paraszt traktoros. egy tankkal megyek egy hónapig munkába.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #113592 üzenetére
Ha nem kell oket nyiras kozben megdugni...akkor az is lehetek ha jol fizetnek.
De ha dugni is kell oket akkor hivlak teged, @GyorsFaCCu kollega, hamar lerendezed a nyajat
(#113595) Popes : inkabb paraszt legyek mint lusta.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #113597 üzenetére
Hát na....
Gyere oszt összedobunk egy milfpartyt....kiposztoljuk szépen a fórumra... had örüljenek a többiek is.
De csak akkor gyere ha dízelel jössz...egy faCCa kis 1.3 multijet-el
-
törölt tag
-a dízel szar
-az intel szarna tessék lehet vitázni. akkor is nekem van igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest