Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz #81556480 #111334 üzenetére

    TrollON
    Biztosan teli tomtek Opteronal, azert docog :D
    TrollOFF

    Szerintem meg igy kis idore van szukseguk a fiuknak hogy minden a "regi" uj utemben menjen....

    mas:

    Belemasztam egy katasztrofalis szerzodesben....rengeteg kulteri munka, sok papir munka....aztan amikor meghuzom a vonalat...alig maradok egy kis penzel. Ha kiszamolom a munkat, az uzemanyagot, anyagot, adot, kulonbozo direkt es indirekt koltsegeket...alig marad valami. Azt a valamit elosztom ahany orat kell dolgoznom...hat....alig marad 6 angol font/ora.. :Y :Y :Y ....egy fizikai/szakkepzetlen munkas kap 7.20-at.....

    Eletem egyik legroszabb dontese volt hogy belementem. Max referencianak lesz jo csak....meg egy par het amig kimaszok belole...

    Egyebkent eleg frankon ossze tudtam hozzni a sajat cegemet es a melot a masik cegnel. Igaz mar 3 embert dolgoztatok ...2 fix allas es a harmadik egy beugro. Most szuksegem van de nagyon gyorsan ket villany szerelore meg egy hegesztore. Minimum 8-9 honap, de ha minden igaz lesz az 1 ev is....aztan meglatjuk.

    Mondjuk a meloban a kollegak kicsit pipak ram, akkor jovok amikor kell, alig ulok bent a napi 3-4 oranal tobbet es alig nyultak a napi 8 oras beremhez. Fasza gyerek a fonokom...igaz a 4 oraban kb annyit dolgozok mint a masik mernok napi 8-10-ben....ugyhogy a penzt nem adjak ingyen.

    Kiss buszt mar nem tudom sajnos halogatni....kicsit urult a kassza a Toyota utan, meg volt meg par koltsegem...egy nagyobb reszletet is kifizettunk decemberben a hazra...meg van vagy 9 ev es az enyem lehet...2 ev alatt le tudtunk nyomni majdnem 6 ev reszletet...alakulgatnak lassan a dolgok.

    Ez ev kozepen pedig indult a "harmadik gyerek" program. Ha sikerul 12 honap alatt teherbe ejteni az asszonyt (mar sajnos ez is kerdeses igy 40 ev kornyeken) akkor franko, ha pedig nem kedvez a szerencse akkor orokbe fogunk fogadni egy gyermeket.

    Na...reg nem irtam magamrol itt....most valahogy kijott belolem....

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák