Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz addamka #10419 üzenetére

    Párocskám ingázik sajnos sokat naponta (>2 óra oda-vissza) mindezt a "vízfejen" belül, nekem mázlim van, 1 busz 50-70 perc oda-vissza. De a hitelt ha tehetem messzire kerülöm, viszont nagyon ős járgányt sem vennék, mert kicsit biztonságmániás és lassan egyterű-kedvelő lettem. Így a négy kerék egy hosszabb távú terv. Mondjuk 2 BKV bérlet is >20e / hó, a havi egy-két hazaút kibekkelhető, az IC-vel meg jóban vagyok. Nem számoltam még utána mivel lenne jobb, ha feltételezzük hogy nincsen kocsitörlesztő.
    Ilyen cikkeknél, néha elkap a vágy valami hátul kaparós olcsó szeretni való vacak után, aztán rendezem a gondolatokat. De ilyen mókához vezetéstechnikailag is fel kell nőni, arra meg inkább pályanap lenne jó.
    Mondjuk szívderítő látvány volt pár hónapja az utcánkban egy őszinte mosolyú apuka Hacsival, benne három vigyorgós poronttyal. Bele tudnám magam élni a helyzetbe. :D

    Ezt a cikket még nem olvastam. Ezer hála érte, remek darab. :R Ide meg ki kellene nézni, autó nélkül jobb híján kicsit bámészkodni, ha épp nem dolgozom.
    No jó éjt, megint itt felejtettem magam :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák