- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5976 üzenetére
Mert gusztustalan, hogy a pálya másik végéről lelőnek úgy, hogy csupán annyi volt a "bűnöm", hogy nem fekve kúsztam, hogy lekéselhessenek.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Mappa
addikt
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #5986 üzenetére
ak-hoz van már nekem is , mindjárt kimegyek a szabadba és gyakorlok a bf4 re
(#5989) Sami22:voltam olyan szeron akol nem a létszámukat hanem a sniper killeket korlátozták a fölött kill by admin
(#5995) bunfi: ez valami mélytengeri búvároké lessz?
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #6020 üzenetére
Hűtőbe!
/ja, azt atomtámadás esetén kell. /
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #6023 üzenetére
Sosem túl korai!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #6026 üzenetére
Indiana Jones...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6023 üzenetére
Winnienek a fura a bioritmusa!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #6034 üzenetére
Normálisan nézzen ki, ne ilyen fakó legyen...metróra nem járok nagyon, így nem nyávogok a kék szűrő miatt.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
gali777
őstag
válasz devilinsid3 #6038 üzenetére
Akinek elment a 3, el fog menni ez is. Max levesz egy két effektek gyengébb minőségre, na bumm. Azért nem akkor ugrás ez látványban/mechanikában, mint amit a 3 mutatott fel.
-
Mappa
addikt
válasz devilinsid3 #6038 üzenetére
Az amiről múltkor is diskuráltunk RPG! nem az GL! RPG! nem, GL! RPG videón. Ott a faszi az emeleten kitekint az erkélyről, azt ÉN! megláttam!!! -nem aki játszott, bal oldalon, sárgával spotolták a tőle kb. 3m lévő sniper-t. Majd ráfordulva ki ment az épületből. Hát mondom ezt kőkemény tesztelés vagy szimplán vak. vagy DICE-k behívták a csomagszállítót vagy a pizzafutit az utcáról, Hé Te srác - mint semleges embőr - gyere is öljél! köll a véleményed!.
@6040 - VAN der BOSS - lesz itt noob-ozás dögivel . A 240B-n azért már volt tisztességesen recoil. franc sem érti ezt már.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #6046 üzenetére
Rövidtávra is gondúkodtam
Jó de legalább a másiknak van egy kis szórása tehát nem muszáj telibe találni.
Ilyen zene lehetséges?[ Szerkesztve ]
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
gali777
őstag
válasz devilinsid3 #6046 üzenetére
Máris jobb
-
Mappa
addikt
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #6070 üzenetére
jajj ne azután még több beta gameplay lesz belinkelve
PSN:BiZzare_0 ️
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6075 üzenetére
-a hajózás taglózott...
De mindkettő jó!
Majd csapatjuk ám a felhőkarcolók között[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #6073 üzenetére
Úgyhiszem tudnak ők ennél bőven többet is de azt meg a NASA gépein sem tudnák normálisan futtatni. Plusz EA-nek nem lenne biztosítva évekre egy remek szériája
-
SkyS1gn
félisten
-
BlessedElroy
senior tag
válasz devilinsid3 #6120 üzenetére
Megint ez a negatív kisugárzás...
Szúúúúszáááááááááá...
Majd sírunk eleget, ha már játszunk is vele. Lesz még időnk nyávogni, előbb ki kéne pró bálniOrigin: BlessedElroy
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #6123 üzenetére
BF3 beta nem volt meg? Nem ugyanúgy? Beta nem számít a statba. Ahogyan az Alpha sem.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plezs21
tag
Mint már tegnap is írtam. Tipikus magyar.
-
SkyS1gn
félisten
Nehogy agyvérzést kapj mielött megjelenik
Bétában úgyanúgy fejlődsz majd, szintet lépsz, de nullázzák megjelenésre!
Neved meg u.a. mint origin/BF3-ban.
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz devilinsid3 #6142 üzenetére
Szeretem az ilyen embereket. Szóval, ha segítesz válaszolj, ha nem, akkor nem vagyok kíváncsi a véleményedre
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
xavix13
őstag
(#6141) execute93: Am igen, originről.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
szebev
senior tag
Nem mindenkinek van alkalma repulni ! Nincs annyi repulo alkalmatossag . Gondoltam ugyanaz a stinger/igla hosszab hatotavval rendelkezne repulore , mint helire . Igy be lehetne merni oket is , es lenne eselyed leszedni azokat . Nemcsak mered , dob egy flaret , aztan megint mered es masik sebbesegre kapcsol , megint flare eeees elrepult ! Soha nem lehet leszedni oket , hacsak nem kezdo az illeto .
Vagy te hanyszor szedtel le repulot iglaval es hanyszor helit ? Merem allitani repulot kevessebbszer szedtel le . Bar az az eszkoz a Te kezedet egeti ha jol tudom .Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #6162 üzenetére
van mellete hegesztő vagy m15! és én nem szoktam a hegyen kempeli iglával
-
odorgg
addikt
válasz devilinsid3 #6162 üzenetére
Ha légi jármü uralom van akkor igla, ha földi akkor rpg-vel megyek. Ha nem lehet mit kezdeni velük mert blfasz a team, akkor meg quit. Mondjuk nem sokat vagyok jármüves pályákon, de ha igen, akkor így szoktam cselekedni.
Egyébként egy valamire való jetes ellen szartse ér az igla jelenleg, max ha a pálya minden pontjáról mérik...
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #6165 üzenetére
ha lelép akkor is a statján látszik a "vesztet" mecs max a k/d -je nem lessz annyira sza.!
-
csibe1
addikt
válasz devilinsid3 #6165 üzenetére
Tudod sokkal jobban mutat a statisztikában ha folyamatos vonal.
Az EKG-ján viszont már nem nézne ki olyan jól." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #6177 üzenetére
De tökmindegy mert az esetek többségében oda sem ér
-
aAron_
őstag
válasz devilinsid3 #6179 üzenetére
akkor még nem javelineztél valószínű eleget az sem ritka amikor a levegőben köröz körbe körbe, bár ez inkább guided missile-ra jellemző
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6184 üzenetére
Ja de ha lockoláskor kinyomom is bemér mint a szar szóval bugos is...
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6186 üzenetére
Naná hogy azonnal, de mondom folytatja és be is fog azonnal! szhaarrr!
Lehet van benne valami mer van hogy pontosan tudjuk honnan mér, bemegyek (helivel) a hegy mögé és még sokáig pittyeg...
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz devilinsid3 #6209 üzenetére
Ott még értették a kő-papír-olló elvet. Itt meg már mindenki csúzlival akar helit meg jetet vadászni. El kéne már lassan fogadni, hogy nem lehet mindennel mindent leszedni...
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6223 üzenetére
Választható lesz!
Paracelt remélem belerakják!!!! Bár Siege is adja, már 1000x jobb mint op. clusterfuck volt bf3nál.
-
Frozzy
őstag
válasz devilinsid3 #6223 üzenetére
az átvihető szó nekem azt jelenti, hogy választási lehetőség elé fog állítani miután megvetted, hogy pl a betaban elértél pl 12-es szintet és szeretnéd-e ezt folytatni most vagy kezded elölről ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #6230 üzenetére
Ekkora méretre 1920x1080 már kicsi közelről nézve. Mert gondolom közelebbről nézné, mint egy tévét.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #6234 üzenetére
Persze, hogy az ikonokra gondoltam..
Dehogynem tudni, nekem már felesleges lenne egy akkora méretűnél nagyobbat ~1m távolságról nézni. Az már túl nagy.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #6236 üzenetére
Hát figyelj, hátradőlve kinyújtott karral (70-75 cm ) nem érem el a monitort, még legalább egy olyan tíz centi van szerintem, úgyhogy az már olyan 80-90 centi körül van, az meg már majdnem 1 méter.
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #6241 üzenetére
Szempénisz??? Mi jöhet még?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #6266 üzenetére
Tudod ott kontrollálni kell a recoilt és ismerni a szórást, majd az egérrel lekövetni ellentétesen. Ezt hívják úgy, hogy skill.
-
csibe1
addikt
válasz devilinsid3 #6269 üzenetére
"amúgy fura a skill szót olyan szájából hallani aki szerint nem OP a BF3-ban az m16 és azzal tolja "
Paff neki.Ahhoz aztán tényleg tudomány kell.
Mostanában annyi van az M16 herokból, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #6269 üzenetére
Akkor biztos hülye a sok 1.6-os klán és játékos, aki szerint rendben van, sőt a Sourceot kihagyva most jött át GO-ba. De a kedvedért végigzongoráztam a steam barátlistámon, mintegy nem reprezentatív közvéleménykutatás (már csak a poén kedvéért is) és akinek megvan, az kivétel nélkül azt mondta, hogy jó (ez így 7-ből 7), ami legrosszabb esetben 10-ből 7.
"amúgy fura a skill szót olyan szájából hallani aki szerint nem OP a BF3-ban az m16 és azzal tolja" Ezt már egyszer kifejtettem, hogy paramétereiben az M416 nem sokban más, sőt újratöltési idő jobb és kevésbé húz jobbra, mégsincs ellene népharag. Ugyanez igaz lehet az AEK-re és a KH2002-re is, mert ezek sem megvetendő fegyverek, csak nem elterjedten használtak (legalábbis az utóbbi). Én maradtam ennél a fegyvernél, akármit módosítottak rajta, ennyi. Megszokás, de ha más fegyver kerül a kezembe, akkor azt használom. De ha már így a játékstílusokról értekezünk, neked miért is késsel van a legtöbb fegyverkilled?
(#6271) VAN der BOSS Teljesen igaz. Akkor nevezzük lőkészségnek azt, amiről az eredeti kommentemben írtam.
(#6273) Cris99: Természetesen itt is, mint a legöttb fpsben, csak a szórás és a recoil mértéke más, ami nagyban befolyásolja, hogy mennyi talál és mennyi nem, meg mennyit kell gyarkorolni ahhoz, hogy fejlődj. Egyébként hipfire, igen. Nem bonyolítják túl és ott nem is lesz az, hogy be lehet glticheltetni a hipfire-t, mint BF3-ban.
-
Dexter-2000
őstag
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #6276 üzenetére
Akkor mennyiben érint téged az M16A3 kérdés, ha csak a járműben vagy? Így végképp nem értem, hogy mi kifogásod lehet ellene.
(#6277) Cris99: [link] Természetesen ezt megindokolták a használói, hogy ez direkt így van a játékban, nomeg ez csak a játékmechanikák kreatív használata. Szerintem meg csak pofátlan glitchelés.
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #6281 üzenetére
Mit vereget az M16-jára?
-
Dexter-2000
őstag
válasz devilinsid3 #6279 üzenetére
érdekes ebbe így nem gondoltam bele
majd valamit értelmesebben kitaláltnak bf4-benSzép napot!
-
SkyS1gn
félisten
-
bunfi
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #6288 üzenetére
nem alt+f4?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest