- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
szami777
addikt
válasz devilinsid3 #39302 üzenetére
pedig kajak semmi
[link]“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
iMaverick
addikt
válasz afrojack1 #39301 üzenetére
Nekem szimpi volt Hannah is... Ráadásul nem volt áruló, inkább megmentette az életünket...
szerk: az külön tetszett, ahogy a játék végén beszélgetnek egymással, egyfajta visszaemlékezésként. ("No fuckin regreats!")
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
A Naval Strike-os assigmentek meg is maradtak? Csak azért kérdem, mert az AWS-t kiunlockoltam, sőt gyaktam is vele... Erre most bemegyek egy szerverre és kiírja, hogy nincs meg... ????
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
SkyS1gn
félisten
Most akkor mikor jön a balance patch? Mert ez semmit se javított a helyzeten... AA ugyanúgy kibaszott OP!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #39299 üzenetére
nekem továbbra sem számol tovább, vagy kell valami extra dolgot csinálni hozzá?
afrojack1: mindegyiknél más fegyvert unlockolsz 3x kell megcsinálni az utolsó pályát hozzá, 1x csajnak, egyszer a faszinak egyszer meg ne add senkinek[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Kevin's
senior tag
válasz SkyS1gn #39312 üzenetére
Karácsonyra csak meg érkezik ... szerintem nem is foglalkoznak az AA-val annyira telibe sz@rják,hogy ez már szánalmas bocs a kifejezésért,de nagyon idegesítő tud ez lenni és így ellehetetlenítik a repülést a Dice meg örül hogy milyen jól tejel a játékuk kapják is be! A killed in action még mindig meg van,mint bug
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
SkyS1gn
félisten
Ez a kibebaszott autobalance meg külön gratulációt érdemel.... CTF elviszek 2 zászlót 2-0-ra vezetünk így erre átbalanszol ez a retek lószar elviszik egyszer és vesztettünk! GRATULÁLOK!!!
-
TTomax
félisten
Ez az MG4 nagyon op...kapni fog egy nerfet biztos... [link]
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
senzaj
senior tag
Kezdi megint felb.szni az agyam ez a szar....
felmegyek egy serverre, 3-szor spawnkillelnek le.. OK. ELNÉZEM aztán miután normálisan tudnék játszani ráméled a csapattársam, beblokkol, engem belőnek, ő meg fut tovább...OK ELNÉZEM.
De hogy belebugoljak egy kib.szott kosárba a map közepén fegyver nélkül lőve... ez nekem már sok.
Meguntam, hogy végre lenne időm játszani, erre ez a fostalicska szar fogad..... megy a kályhába az egész szarkupac most azonnal -
Miles
aktív tag
válasz senzaj #39318 üzenetére
Ilyenkor menj kezdőre quadra vagy vmire azzal biztonságosabb. Nekem ez válik be ha röptében legyet lőnek le éledésnél. Esetleg negyon béna csapattal vagy akkor váltsál squadot nézd meg hogy jobban ölőkhöz kerülj mielőtt joinra kattintasz.
Én azért váltok squadot nem mindegy hogy kiválasztott helyre egyedül vagy 2-3 emberrel vagyok.
Ha látom hogy egyik antiaros kocsiban vagy fent leselkednek scopppal akkor hagyom azokat, kivéve ha jó helyre élednék fel rajtuk. -
LackoMester
addikt
cs,
az a kérdésem lenne, h. mindenkinél TDM- en 100 tiket után elmegy a hang vagy? Látom itt nemsokan nyomatják a TDM- et, de én azt szeretem. Kezd elegem lenni ebből az amatőr biszem- b@szom svéd bádogos csapatból.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
bombibmw
veterán
válasz LackoMester #39320 üzenetére
Pont most próbáltam és nálam is elment a hang.
Qrva jó,hogy az előző patch javította,ez meg megint elqrta.
Mindig,amikor megjön a kedvem játszani ezzel a xarral,nemsokkal később el is megy tőle.
Én általában TDM-et játszok,de ez már azért nagyon gáz.
Hány hónap is telt el a megjelenés óta?
Szedjék már össze magukat ezek a kib...ott majmok!!!
Lassan jön az 5 és még mindig xar a game.[ Szerkesztve ]
-
Miles
aktív tag
Itt van egy kis videó, lapos de egyszer megnézhető.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz LackoMester #39323 üzenetére
Igazából a 4-nek sem kellett volna (még) megjelennie.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
urbi73
senior tag
. Még a Böf4 is hemzseg a hibáktól , elsőnek ezt a játékot kellene rendbe szedni .
A DLC - ket is havonta dobálják kifelé , már ez tükrözi a silány minőséget . Az SA egy az egyben a BF3 -ból átvett mappok , még arra sem vették a fáradságot hogy valami újat kitaláljanak .-
-
LackoMester
addikt
Rohadt nagy fejetlenség lehet a bádogoséknál. Tutira tudnak a hibákról, csak nemtudják javítani. Gányolják, taknyolják össze, vissza az egészet. Ez van, ilyen 2014 - ben egy A kategóriás gém.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
ThePoweR
senior tag
De nem a DICE csinálja!
-
Colos1
őstag
válasz urbi73 #39325 üzenetére
Nekem is elegem van a hibákból, de erről a "Second Assault egy szar mert egy az egyben a BF3 pályák" -ról cuppanjunk már le, mert ennek a DLC -nek direkt az volt a lényege, hogy a 4 legkedveltebb BF3 pályát áttették a BF4 -be.
Viszont a CR, az valóban egy silány, gusztustalan undorító szar, gyakorlatilag egy ZS kategóriás játék grafikáját idézi. A legocsmányabb az, hogy látszik rajta, hogy lehetnének gyönyörű szép pályák, de
mintha össze lenneössze vannak csapva...Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
LVL112-höz már 470.000 pont kell? Nem kevés...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
marilllyo
veterán
válasz Colos1 #39328 üzenetére
Az, hogy egy pálya szép az sajna csak egy dolog. Pl Gulin peaks is CR map .sztem szép ...de az biztos ,hogy cq-ra használható . Mondjuk Dragons Pass az túl nagy... Még cqlre is. Az tényleg szar. Metró sem jó semmi másra mint marksman ribbonra.. Ha láma vagy a sniperhez..
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz LackoMester #39336 üzenetére
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
eugabesz
őstag
válasz @rglaaf #39338 üzenetére
Nevetséges kategória...egyáltalán megölt valaki??..mikor,miért??...hol volt...a HC még jobb,ott legalább nem kell találgatni...meghaltál,kész.Kapsz egy újabb esélyt.Ki a f@szt érdekel,megvan a bevételünk,jó a fizetés,a játékos meg fizessen és kussoljon,örüljön,hogy egyáltalán csatlakozni tud...
A szerverünkön már én is kikapcsoltam a ping kicker-t,nevetséges magaslatokba tud felszökni a ping,még stabil nettel is...azóta van rajta némi élet...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
eugabesz
őstag
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest