Aktív témák

  • megint én

    őstag

    válasz Gyula84 #26397 üzenetére

    Nem, senki nem mondja igazából, hogy rossz fegyver lenne, de az a baja (hiányossága), hogy nagyon kicsi a fire rate.
    Nem csak G4ula84-nek!
    Szóval, ha a bolt azaz felhúzós sniperek (M98, M40A5, SV98 stb) a nagyon nagy távra valók a félautomaták a nagy távra, az SKS kicsit rövidebb távra, akkor ez épp egy kicsit az SKS alatt van. Ha viszont befordulsz a sarkon, és ott van valaki egy FAMAS-al kis túlzással, de míg Te két golyót lősz ki, őneki már táraznia kell. ;]
    Persze, szitu függő, mert pl a Caspianon ott van pont az a távolság amire használható, ahol nincsenek ilyen kis sikátorok, de túl nagy terek sem. Viszont valahogy mégsem az igazi. Az én javaslatom a közepes, és hosszú távú hadviselésre (és ez kaszttól független) az AS VAL Az első golyó mindig ugyan oda megy, nincs holtjáték, aránylag nagy a fire rate, Persze ez túl szép, hogy igaz legyen! Van ám bibi, mégpedig a torkolati sebesség, mindössze mindössze 333m/s Így ha messzi sprintelő ellenre lősz, nagyon elé kell lőnöd, de ha ráállsz hamar reflexből menni fogy, mennyire kell elé lőni.

    Pár tanács

    Ha kiválasztasz egy fegyvertípust akkor ne ész nélkül rohangálj, hanem főképp olyan helyeken mozogj, ahol Te vagy előnyben, és a saját malmodra hajthatod a csata kimenetelét. A Metró és a Firestorm kivételével szinte minden mapon el lehet úgy jutni ponttól pontig, hogy a kasztodnak megfelelően látod be a terept, így nem érhet akkora meglepetés.
    Szóval a Javaslatom (assault):

    Rövidtávon (1-25méter): FAMAS, AEK, illetve a Shotgunok Legfőképpen a 870MCS, és a mindene kasztosak közül csak PDW-R. A közhiedelemmel ellentétben a többi nem jó. Nagyon rosszak! Egyedül az UMP-45 ami 5 méterig jó még, de könyörgöm, 5 méter? Ha a szoba másik oldalán van az ellen már csak karcolja!

    Kicsit nagyobb távon: (20-50m): Itt van egy kis átfedés, mert nem úgy van, hogy pl 25 méterig egyik, afölött másik. AEK, F2000, M16, M416, a PDWk közül az AS VAL, PDW-R

    Középtávon, picikét messzibb ellenfelekre (35-70) M416, AK-74M, L85A2, AS VAL

    Távoli ellenfelekre (50-): G3A3, L85A2, AK-74M, AS VAL

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák