-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
válasz szacsee #21232 üzenetére
Én nagyon nem akarok ajánlani,majd a szakik,de minimum i5,inkább i7.
A vga,nálam még a 660ti viszi lowon fhd-n,valaki így nem játszana,nekem egyelőre jó.
Játszottál fps-t konzolon,vagy pc-n kontrollerrel?Én párszor próbáltam,még csak nem is multit.
Majdnem repült minden.[ Szerkesztve ]
-
arpii
tag
válasz szacsee #21232 üzenetére
A proci gyenge lesz általánosságban, a VGA meg talán a full hd-ra lesz gyenge, de egy 1600x900-on talán elmenne.
Tök egyszerű a sztori, előttünk a free weekend
Battlefield 1 Origin Open TrialThe Battlefield 1 Origin Open Trial lets you play Battlefield 1 for free† and the trial version can be downloaded between March 3, 5AM PT and March 6, 10AM PT.
You’ll get 10 hours of play time with 4 multiplayer modes on 5 maps. You can also play the first two War Stories of the game’s acclaimed single player.
Learn more at https://www.origin.com/store/free-games/trials
Ez alapján ki tudod majd próbálni a hétvégén. Bár nekem is lehetett volna rá lehetőségem (+ az öcsémnek), most 2 BF1 pléjerrel kevesebb lenne
[ Szerkesztve ]
-
arpii
tag
válasz szacsee #21256 üzenetére
Sajnos ez eléggé lutri. Lassan 3. hete el sem indítottam, mert az a 3 pálya, ami nem akad, az kezd unalmas lenni. A legszörnyűbb, hogy írtak reddit-et fórumokba olyanok is, akiknek csúcs konfiggal is akad a játék. Van akinek nem, de én szkeptikus vagyok, sokan "akiknek jól megy" szerintem észre sem veszik, hogy röcög meg drop-ol.
A gyereknek inkább konzolra építenék, mert azt legalább nem fogja szétverni emiatt, hogy akad.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest