Új hozzászólás Aktív témák

  • stoon

    őstag

    hát ha már végszavak vannak beszállok! :DDD bár biztos sokak szerint inkább ne! :D
    még ha hihetetlen a topik elejét olvasgatva biztos páran akik olvasnak is ,láthatták hogy "artika" (én lennék) nagyon várta a bétát!a gém elődjeibe rengeteg több 1000 órát töltött! voltak jó és rosz napjaim a játékokkal de ez nem az a topik! eljött hát a nap hogy a "tanyanet" mely fél évszázad alatt letöltötte ezt a pár gigányi bétát! szerencsére hardverles gondjaim nem voltak! (bár itt sokan jeleztek több problémát!)

    elsőként a menü megrémisztett, mi ez? mi ez a sz@r ?hol van a battlelog legelső tapasztalati élmény még játék nélkül ért és ez bizony negatív volt! nem értem hogy ami több éve bevált és szeretik miért veszik el tőlünk ! rengetegen linkelték hol lehet +nézni a statot máig nem tudtam megnézni!ez volt talán az egyetlen ami számomra elérhetetlen volt a játékban! nem nagy dolog de én szeretem nézegetni mi az amit már feloldottam dogtag-ek stb!tehát én csak másét láttam! :F ettől eltekintve minden más elérhető volt a játékban számomra!

    nem tudom pontosan mennyit játszottam vele de 30+ lettem a gémben, bár csak az első napokban játszottam vele!

    előttem már leírták hogy publikon egyedül lehetetlen jó játékélménnyel távozni! ezt sokszor megtapasztaltam de egy ideig kitartottam!

    ekkor már volt olyan, hogy ismerősökkel egy szerverre "SŐT" egy oldalra és még olyan is volt hogy egy csapatban voltunk! ez már kicsit jobb volt de az érzés hogy ezazezazezaz ne hagyd abba nem volt!

    repültem fagi-val, jó volt. talán az egyetlen olyan élmény amire azt tudom mondani ez igen ! bár lelőttek, de hát ez azért így kell hogy legyen!elég jók voltunk együtt sok enemyt leszedtünk!(inkább ő :DDD )

    tankal volt pozitív statom de élménynek nem mondanám nem kezdek el linkelgetni e péniszt felesleges! én egy kicsivel több járműre vágytam( talán az előző szériák miatt megszokott járműfelszereltségből) így egy igazán jó tankcsata nem volt vagy hogy egymásnak vállvetve berontunk az enemy sorai közé roudkillekért!
    jobbára mindent ki tudtam próbálni egyedül talán a vonatot nem bár attól még a !votenuke is jobb szerintem!légvédelmi pufogtató iszonyat tetszett bár 10-ből 9-szer csipa szedett ki! vártam a játékba azt hogy ne legyen noskill fegyver ez alatt az mbt-law stinger stb fegyvereket értem! ez megtörtént viszont ami szvsz borzasztóan op lett az a csipa !!!!! (persze valahol érthető hogy mindenki azzal ment akinek nem vagy nincs ismerőse a gémben! hamar kiderült hogy jó statokat (szándékosan nem eredményt írtam mert az a teljesítmény után van/jár!!!)ezzel sajnos más egyedül álló "kis társa játékélményét erőteljesen csökkent! rengetegen a tank kempelést (stathuszárok) csapat támogatásnak hívják !!!! szerintem ebbe kár belemenni! egy nagyon fontos dolog ami a bf3 óta kifejezetten sz@r! mégpedig a szpottolás! ,és itt egyeltalán nem a homokviharra gondolok ,hanem arra hogy kb 10 ből 9szer amire beszpotolom az enemyt lelő javarészt a csipa bár fordult elő más kasztú emberke is(ritkán)!tehát sokszor nem csak nem használják a q gombot hanem nem is tudják használni , mert nem spottol!

    a pálya szvsz ,a pontok elhelyezése ,ezen járműpark mellet, igencsak rossznak mondható,legjobb szó rá talán a gagyi!

    vártam sokat hogy elkapjon az az érzés legalább jójó a prémiumot ne ,de legalább az alapot vegyem meg!
    de...........semmi .......semmi hát talán (sajna alfát nem játszottam)nem ez a map vagy több jármű vagy valami ! de sajna még az ásós "tarkónvágás" sem jött be mint ahogy vártam!

    összegezve:rettenetes csalódás nekem ez a játék! talán ha olcsó lesz (márpedig az én meglátásom szerint az lesz), talán ha még lesz aktív játékos gárda/társulat akivel szívesen játszanék együtt és a topikot olvasva és a zsátubét nézegetve meggyőződök arról hogy érdemes már "annyit" adni érte akkor ,de csak akkor ,talán megveszem (bár erre nem sok esélyt látok)

    nem lehet azt mondani ,hogy játék "élmény" nélkül írtam le ezt a pár sort ,de ez a játék olyan 2. osztályúnak érzem!

    türelmetlenül várom a játék folytatását talán jobb fordulatot vesz ....jó irányba tereli az a közönség aki most esetleg "nemmel" szavaz a játékra!

    ui.: a szemellenzős cső látoknak nem kell kommentelni ,nem feszültség keltésnek írtam ...csak véleményem osztottam meg más topiklakó kollégákkal!
    egy 10-es skálán eddig 2.5 a játék nálam!

    (#6999) gyiku: a sivatagba nem is tudtad volna :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

    steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

Új hozzászólás Aktív témák