- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #34201 üzenetére
Az én értelmezésemben:
Szarabbul fut neki, mint korábban és azért meg a gpu nem megy maxon (illetve nem megy annyin, mint korábban).Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Zso Ro
senior tag
válasz Dtomka #34199 üzenetére
Nálam pont fordítva van.Eddig volt nagyobb GPU kihasználtság,tegnap viszont lefrissített a win 1709-re,ezáltal nvidia driver hiba,msi afterb hiba és még néhány program a vga és monitorhoz.
Lefrissítettem mindent,most 390-es nv driver van fent és a kihasználtság 54%-ra esett uazzal a beállítással mint eddig volt.120-ról meg sem mozdul az fps
Más:
Múlt héten a memóriakihasználtságom új rekordot ért el: 14,5GB (háttérben csak az AB)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz voodoo98 #34200 üzenetére
Már nem tudom megnézni, mert már a probléma megszűnt. Amikor fennállt akkor nem próbáltam, de sztem igen.
(#34201) Aventador91
100-on még nem láttam, de 99% -ban már igen. Az volt a baj, hogy mindenhol ~60%-on ment a gpu. Valami vírus, trjójai volt az oka.(#34203) Zso Ro
Milyen felbontáson, beállításon játszol? Ha full hd és high-ultra akkor 80-90% ban kellene tekerjen a gpu.[ Szerkesztve ]
-
mcmike
őstag
BTW nekem 8.5-9 GB körül mozog még mindíg a max memória felhasználás win10 alatt az adataimnál látható konfiggal. Pedig fut a háttérben egy-két dolog: MSI AfterBurner, teamspeak, razer synapse, NOD, Comodo Firewall, Origin, steam, stb...
Bár lehet hogy pont az az 1 GB gap teszi tönkre a folytonosságot...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
válasz Gery9112 #34126 üzenetére
Na ennek speciel nagyon örülök, ugyanis az egyik kedvenc mapom a Giant's Shadow (ne kérdezzétek miért) és a Frontlines módot is megszerettem eléggé a BF1-ben. Ős BF-esként (since BF2) azt kell hogy mondjam, hogy talán már jobban is szeretem némelyik mapot Frontlines módban mint a hagyományos CQ-t.
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Dtomka
veterán
válasz Zso Ro #34206 üzenetére
Battlefield 1 Acer Predator Z35 GTX 1080 - 21:9 Ultrawide PC gaming presentation FPS TEST Látod a GPU % itt is 90+
(#34207) mcmike
Akkor Te is ~2005 óta nyomod? (Klánotok volt BF2-ben?)(#34209) voodoo98
Semmi probléma. -
Dtomka
veterán
válasz mcmike #34211 üzenetére
Vérszomjas Nyulak Klán
Tesom és én ebben voltunk benne. Régi szép idők, milyen jó WAR-ok voltak vasárnaponként.
Nosztalgia off -
Zso Ro
senior tag
válasz Dtomka #34210 üzenetére
Észrevételek:
- Neki 1778-ra boostolt maxon a kártya,nekem 1900, így a terhelése is nyilván nagyobb százalékos arányban,mint nekem
- Ez single, én csak multizok,bár annak elvileg még többet kéne ennie
- G-sync-es a monitora,annyira nem hatja meg,hogy a beállított 144Hz-et,de még a 120Hz-et sem éri el soha az értéke,mert a tech kisegíti.Nekem freesynch van és nyilván OFF-on,így elsődleges cél,hogy tartani tudja a 120-at a jelenlegi beállításokkal.
- ez még mindenféle patch előtti állapot ha a beállításokat megnézed,azóta bővült a lehetőség egy-két részletesség kapcsolóval.Ettől függetlenül köszi a videót,kipróbálom minden max beállítással,bár a látvány így is megvan,annyit nekem már nem ér egy robbanás,hogy veszítsek a fix 120-ból,ami viszont lényeges
-
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #34215 üzenetére
Igen, [VeNY]R()N volt az akkori nevem És azért kerültem be (tesommal együtt) mert elég jól tudtunk helizni
Már nekem sem sok, de még volt a THC, IRAM - Ők nagyon jók voltak!(#34216) Zso Ro
Értem és igazad van!
Én is 120fps-re lockoltam, (bár nekem csak full hd és 60 hz-es a monitorom) de fast sync-et bekapcsolva nincs tearing (képtörés)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mi a fenét csináltak már megint
Olyan bugok jöttek elő ami eddig nem volt, nem találkoztam velükAz egyik hogy nem tudtam leéledni, és nem ám kifagyott mert a kurzor mozgott és ESC-pre a menü is elő jött
Sehogy nem ment szerencsére a vége előtt nem sokkal, és utána ment a szavazás is a következő pályára
Ezt a képet bámultam míg le nem pörgöttTalálkoztatok már ilyennel és ha igen mi a megoldás rá?
Másik meg hogy nem tudtam bemenni tankkal egy kapun, hiába volt fent a rács egyszerűen visszapattant az ajtóból, körbelőttem az ajtót és utána egyszer csak be tudtam menni
Nem értem mi volt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
raubisoda
senior tag
Na erről beszéltem.Nem driver nem vga hiba hanem fosWIN a baj.Ha jön vmi update akkor vége.Most feltettem az az engedtem neki az új RST-t és láss csodát gpu 95% medium high keveréke a beállításoknak sweetfx-el 85fps átlagban.Min 75 max 115.
[ Szerkesztve ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
raubisoda
senior tag
"Mi a retek ennek a x..ak a baja?Vagy mi lehet?Win?Vagy alapból a game?" ez nem a játékra való hivatkozás ezt hívják úgy,hogy kérdés... ...de mint pár hsz-el előrébb is volt már ilyen gond és kiderült a win a ludas.De most,hogy megspékeljem a dolgot nem gyengusz a gém optimalizálásban?Csak mert ha jön valami update win-re akkor szia a játéknak.De ha marhaságot írok javítson ki mindenki bátran.
UI: ismétlem,hogy az update driver foronton off.És csak a vga hasal el ezügyben.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Snooker
senior tag
Ti semmisítettetek már meg ejtőernyőzés közben egy már zuhanó Ilya Murovetet P08 Artillerie-vel?
-
addikt
Meg lehet azt valahol nézni ,hogy infantry fegyverekkel hány darab repülőt lőtt le az ember?
BF trackeren csak a járművel kilőtt járműveket látom.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
LeRoy18
aktív tag
ha letudtam a kötelező köröket, milyen szerverekre fogok csatlakozni
mondok egy példát
bf1942, punkbaster kinyirása után is életben maradt, fennmaradt a játék
hála, minek köszönhetjük
NÉV szerint megmondom, imádom a törzstagokat, fanatikusokat
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
@rglaaf
veterán
CTE lehet törölni? Megnéztem az utolsó contentet nagy dolgok már nem nagyon jönnek
PSN:BiZzare_0 ️
-
whitezo88
nagyúr
válasz Németh Péter #34242 üzenetére
Melyik fegyverrel?
-
-
Chrys_
addikt
válasz Aventador91 #34215 üzenetére
ThoR