Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz TheProb #4709 üzenetére

    Van belül feszítőrúgó mindkét oldalon, az állítja be a szíjfeszességet automatikusan, azért elég a leírás (videó) szerint eljárva meglazítani a szíjfeszítők csavarjait, megmozgatni, majd hátsó középállásba húzni a nyomtatófejet, majd újra meghúzni a feszítő csavarjait.
    Egyébként mi az az érdekes hang? Ha nyikorgás, akkor lehet valamelyik szíjfeszítő vagy vezető görgő, azok tengelyét óvatosan meg lehet kenni egy pici ptfe tartalmú olajjal, célszerű injekciós fecskendővel és rajta tűvel, hogy máshová ne menjen.
    Érdekes hangot tud még akkor is kiadni, ha a szíj nem a görgők közepén fut, hanem a széle hozzáér a görgők pereméhez és emiatt van más hangja.

    A chamber ventillátor szerintem csak akkor kell, ha PLA-t vagy PETG-t akarsz zárt házban nyomtatni, mert akkor segít szellőzni a kamrát, enélkül dugulgat a hotend. Mondjuk nekem a Vision házas P1P-mben nincs is chamber fan, csak kinyitom az ajtót, ha PLA-t vagy PETG-t nyomtatok. A szűrés eleégtelen, hiába van előtt a szénszűrő, az önmagában kevés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák