Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    válasz Aprósólyom #82529 üzenetére

    A legújabb BIOS van a lapon?

    Nem, mert amikor próbáltam frissíteni, akkor a legújabb BIOS-al vagy 5-7% -ot csökkent a CPU teljesítmény. Ezt látván visszaraktam az eredeti régebbi BIOS-t, amivel semmi baj nem volt soha. (1.24 BIOS van fönt). Igazából furcsállnám, ha ezzel lenne a gond, mert a GTX 770-el semmi baj nem volt az 1.24-es BIOS-al. A GTX 980 meg egy közel 8 éves konstrukció. Az alaplapom maximum 4 éve létezik, úgy általában.... nem hinném, hogy 6-7 évvel ezelőtti VGA-k miatt adnának ki kompatibilitási csomagot... szerintem azon már rég túl vannak. Legalábbis a logika ezt diktálná.

    Mondjuk tény, hogy a videokártyám is EVGA meg a tápom is meg az alaplapom is. Úgyhogy éppen segíthetne kicsit az EVGA... mert elég sok pénzt ott hagytam náluk közvetve... :D

    Igen DDU-vel töröltem, ezt kérdezték előtted is már.

    DX11 -es progival teszteltem igen. A Diablo 2 Resurrected-hez Win10 van megadva minimum gépigénynek. Win7 alatt is próbáltam, de nem tudtam elindítani, mert kiírta, hogy minimum Win10. Mivel az is van a gépemen így nem csináltam belőle ügyet, de éppen emiatt gondolom, hogy DX12 kell a Diablo 2 Resu-nak.

    Üdv! L.D.

Új hozzászólás Aktív témák