Új hozzászólás Aktív témák

  • TechRobot

    aktív tag

    válasz Scarletiel #80486 üzenetére

    Én pont fordítva látom. Minden a usert védi a boltok meg szívnak mint a torkos, pedig érted nem az eladó bolt gyártja le a "szart". Igaz egy user nem ezt nem látja (14 napos elállás és még sorolhatnánk). Nem gondolnám azt sem, hogy a kialakult piac miatt az eladónak kéne benyelni a többlet kiadást azért az a vicc kategória ismét, azt viszont el tudnám képzelni, hogy a gyártónak és a gyártót kötelezni ilyenre pl csere, de ez már nemzetközi víz.. Azt 1 ország nem tudja megoldani.
    Meg amit mondassz vga ráhúzható lenne talán de lapra, ramra stb..? Kapnál egy hasonló teljesítményű de más tokozású lapot tök jó lenne de ráhúzhatod a @odra. :D
    És amúgy azt sem lehet mondani h gyártók nem tesznek semmit, mert elhozták az LHR-t.. Igen törik egyre inkább törik az LHR-t. De ez megint nem a gyártó hibája, reagált és hozta a kövi generációs LHR-t.
    Hidd el mindenki szív nem csak a user ezt pontosan látom a másik oldalról és hosszasan mesélhetnék mikkel szivatják a gyártók a nagykereket/disztriket a VGA-k kapcsán.

    Dikk egy százas...

Új hozzászólás Aktív témák