Új hozzászólás Aktív témák

  • felsatan

    tag

    Sziasztok!
    A segítségetek szeretném kérni……Hogyan tudnék egy laptophoz két külső monitort csatlakoztatni, méghozzá kiterjesztett asztalként használva őket (ha lehet egyáltalán).

    A laptopom LENOVO IDEAPAD G770 egy integrált és egy dedikált videókártyával, melyek:
    - INTEL HD GRAPHICS 3000 és
    - AMD RADEON 6600M (&6700M)

    A laptopom két kimenettel rendelkezik egy VGA és egy HDMI. Ami azt illeti fel is ismeri mindkét külső monitort, viszont az így összesen 3 kijelzőből (laptop, monitor 1, monitor 2) csak kettőt hajlandó egyszerre használni tetszőleges kombinációban (laptop + monitor 1, laptop + monitor 2 vagy monitor 1 + monitor 2).
    Az alábbi linken http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/000005556.html számomra az derül ki, hogy az integrált videókártyám nem támogat egyszerre 3 kijelzőt sajnos. De mi a helyzet a dedikálttal, azt nem tudom erre használni? Nem tudom valahogy rávenni a windowst, hogy azt használja? Az ATI Catalyst Centerben be tudom állítani melyik videókártáyát mely programok használják, de kijelzőkezelő csak az Intel kezelőpultján van.

    Szóval a kérdésem, lehetséges-e egyáltalán erre a laptopra két monitort dugni és ha igen hogyan? Mégiscsak ott van rajta az a két kimenet és van benne egy erősebb videókártya is, szóval gyanútlanul azt gondoltam ez egyszerű lesz, de kezdek aggódni :)
    Csináltam pár képet, ami remélhetőleg minden szükséges információt tartalmaz.

    Köszönöm!
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák