Új hozzászólás Aktív témák

  • xmaas

    őstag

    Sziasztok kovetkezo a gepem : Athlon x4 760K,GA-F2A88XM-D3H alaplap,8 GB RAM, R7 260X VGA,500GB Western HDD,450 W XFX tap.

    Ez a jelenseg jatek kozben (Aion mmo) pvp/ boss fightnal amikor sokan vannak egy helyben egyszeruen lefagy teljesen a jatek amig peldaul lezajlik az a bizonyos harc de utana normalisan megy minden tovabb megvan a 50-60 FPS . Amit meg megfigyeltem hogy peldaul az asztalon siman tudok filmet nezni vagy netezni azzal nincs semmi gond a jatek lefagyas kozben sem .

    Felraktam egy MSI Afterburnert lassam hogy mi tortenik ilyenkor :CPU 30-35% hasznalat, RAM 47-50%, Disk usage ilyen 0.2 -0.3%, viszont a FPS az 0 habar a VRAM ilyen 110-120 MB felhasznalva az 1 GB bol .

    Nos korlatozott osszeg volna fejlesztesre vagy egy erosebb VGA t tudnek venni vagy egy i5 processzort szerintetek melyik a ludas melyiktol fog menni normalisabban a jatek szukseg van egy erosebb processzorra vagy maga a vga tul gyenge ?

    Mert anno amikor osszeraktam a gepet azt mondtak ehez a proceszorhoz boven eleg ez a VGA erosebbet nem tudna "kihajtani" de ha a processzor hazsnalat ilyen 30% es a kartya lefagy ilyenkor akkor megis kartya cserevel javulni fog a helyzet ?

Új hozzászólás Aktív témák