- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz dangerzone #41323 üzenetére
Konkrét hibaüzenet micsoda? Rendszervisszaállítást próbáltál? Mintha a Windows újratelepíthető lenne anélkül, hogy formázni kéna a lemezt. (Úgyértem van ilyen lehetőség, ha semmi sem működik) Logokat nézted?
A konfig mikori?
Memtest-et tudsz tolni?[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz dangerzone #41325 üzenetére
Mire használod a gépet? Ezenkívül más furcsaságot nem művelt?
Szerk. : A biosban letesztelted a hardvereket?
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz dangerzone #41327 üzenetére
Sajnos itt megáll a tudományom! Hogy okozhatott az egér kihúzás maradandó kárt a Windowsban? Ennek van köze az usb-hez? A megszakításkezelőhöz?
Reprodukálni próbáltad az egeres mutatványt, esetleg más eszközzel?
Biosban le van tiltva a dedikált vga? -
I02S3F
addikt
válasz jonnyjoker01 #41359 üzenetére
Nem tudod kivenni a tabletből és lemérni? Specifikációkban, meg megtalálod az egyes ssd-k méreteit!
-
I02S3F
addikt
válasz SeniorTilla #41361 üzenetére
Az valóban nem tesztelhető így.
-
I02S3F
addikt
Ez a wipe-olás Linux alatt egyszerű lenne. A dd-vel tele lehet írni a hddt 0-val, vagy 1-esekkel. Persze ezt is el szükséges játszani vagy 6x-8x, mert amíg ez nincs meg, addig még visszahozhatóak az adatok.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Kaptam egy laptop-ot karbantartani (frissítések telepítése, ideiglenes fájlok takarítása, víruskergetés, stb.). Elég hidegen jött.
Várok vele 30 percet, hogy hozzálássak. Anyukámtól úgy tudom, hogy a műszaki eszközök erre érzékenyek. Sajnos a spec-et nem találtam working temperature-re keresve.
Acer F15 573g-32mkMennyit várjak vele? Jó gyakorlat várni kicsit, míg átveszi a szoba hőmérsékletet, ugye?
-
I02S3F
addikt
válasz SeniorTilla #43936 üzenetére
Igen-igen :)!
-
I02S3F
addikt
válasz Lali-213 #44227 üzenetére
- Érdemes frissíteni a 10-et, ha nem friss.
- Érdemes lemezellenőrzést végrehajtani! Milyen idős az ssd? Ssd firmware friss?
-Érdemes víruskeresét futtatni. (Ha nem defendered van, akkor érdemes a víruskergetőt eltávolítani, majd úgy tesztelni![Ha ez nem oldja meg, akkor mehet vissza a 3rd party vírusírtó)
-Érdemes a hálókártya win update által felajánlott verzióját telepíteni és azzal tesztelni
- Csak a speed test triggereli a problémát? Torrent például nem? Vagy fájl le-/feltöltés?
-Ha volt mostanában driver telepítés/frissítés, akkor érdemes eltávolítani, visszaállítani a drivert.
- Ha még mindig nem oldódott meg, akkor húzz le minden perifériát a laposról és úgy tesztelj!plejik - Nincs display port? Tuti csak 1 monitor bemenete van?
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz espeke #44247 üzenetére
Akksit kivéve, hálózatról játszani nem opció? Igen! Ez a probléma megkerülése, de amíg jön jobb válasz, addig is tudsz játszani!
Milyen oprendszer? Driverek, bios legfrissebb? Ha nem riadsz meg tőle, akkor egy Ubuntu alatt is tesztelheted, hogy ez eljön! Csak játékok alatt jön elő? Stressz teszt (például Aida64) alatt nem jön elő a hiba jelenség? Vga driver a legfrissebb? Tuningolva van a vga?
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz Harbinger85 #44290 üzenetére
Meg aztán, ha gondolod van vele, akkor hogyan gariztatod?
-
I02S3F
addikt
válasz SkyLine3000 #44358 üzenetére
Klónozás?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Asusx540s celeron n3050, 2giga ram, 500gb hdd.
Ha vennék belev ssd-t+ramot (kijönne 15-20e ből) és kitakaríttatnám és meghirdetném, lenne rá kereslet?
A barátnőmé, már nem használja (lassú jelen állapotában). Akár arra is rá tudnám beszélni, hogy ingyen adja nekem.
-
I02S3F
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #46906 üzenetére
Egy nyugdíjas bácsi kapja meg. Munkatársam kitakarítja, van neki otthon 2/4 giga ram-ja, 120-as ssd-je. Egy asus 1gigás eepc-t fog váltani!
Cserébe az öreg adni akar vagy pálinkát, vagy kolbászt/hurkát. Kolbászt akarok kérni. Nem akarja ingyen elfogadni.
Csak barátnőm mentse le róla az adatokat. De az is lehet, hogy kiszedem belőle a hdd-t, ha úgyis ssd megy bele.
Win-win
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Van két tizen éves laptopom. Elitebook 2560p és thinkpad t430.
Minden évben kitakarítattam őket. Ismét eltelt egy év. De szeretnék rajta spórolni. Lehet-e gond, ha nyáron, vagy tavasz végén csináltatom meg?
-
I02S3F
addikt
válasz Grave_444 #46971 üzenetére
Fizikailag természetesen.
@pyttawrx sajnos nem tudom mivel pasztázták. Kis maszek szervíz.
Nem poros a környezet. Itthon használom, asztalin mindig. Van itthon párátlanító. Az szűri a levegőt is. (hetente portalanítom a szűrőjét.), de lehet azt mondjátok az nem fogja meg a port.
A lakást rendszeresen takarítom, szellőztetem.
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Megfordult a fejemben, hogy vennék egy optibay-t a 2560p-mbe.
Google nem a barátom. Egy nagyobb hdd-t raknék bele, mert az olcsóbb, mint az ssd.
Viszont mivel nem találtam eladót, még ebay-en sem, ezért kérdezek.
Cél: rendszeresen letöltött dolgok tárolása,
-virtuális gépek lemezképei,
esetleg biztonsági mentés a gépről, de ez nem fontos annyira,
más lemezképek tárolása.A sebességnél az ár fontosabb tényező!
Jobban járnék egy külső ház+hdd párossal?
5ért kapok ajánlott házat (lc power 25u3 becrux)
És aprón láttam 4e-ért 750gigás 2,5"-es hdd-t. Ez akkor 9-e. Ha netán egybeépítve veszem meg, kb. ugyanennyiAz ssd-k drágábbak+ház hozzájuk is kéne. Pendrive nem jó, mert annyit nem lesz hordozva.
Vélemények? Hibázok az elgondolásomban?
. -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Hozzájutok - számomra megfizethető áron - egy Thinkpad p51-hez. Neki ips kijelzője van, viszont otthon egy ősrégi lcd monitor.
Ha a kettőt együtt használom, az rossz lenne? Mind a szememnek, mind az idegzetemnek.
-
I02S3F
addikt
válasz SeniorTilla #47083 üzenetére
Köszi!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Átlagos irodai felhasználásnak mi a minimális gépigénye? Office, Facebook, YouTube használattal?
Mi az a laptop generáció, ami alatt már nem érdemes megvenni, mert nem képes ezt teljesíteni?
Melyik az a laptop generáció, amely még 2 évig használható lesz ilyen célra? Mi ennek a gépigénye? (intel)
-
I02S3F
addikt
Én viszont arra gondoltam, hogy szép dolog, hogy vannak laptopok, melyeken jól fut a Facebook meg satöbbi, meg a játékok, csak nem mindenkinek van erre pénze!
Kicsit magamból is indultam ki, hogy két darab 10, 13 éves géppel elvagyok és közben még virtualizáltam is, Office munkára kiváló, YouTube fut rajta.
Arra gondoltam, hogy az ilyen gépek ma a minimumra jók! Még az külön kérdés, hogy mennyi tartalék van bennük! 1 vagy 2 év? 1 év biztosan szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- trek81 károsultjai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új Lenovo LOQ 15AHP9 8845HS/16gb/512gb/RTX4050 Gari 2027.09.18.
- HP Probook 650 G2 i5 6200U / 16 GB RAM / 250GB SSD / 15.6 FHD / wifi 5G
- 13. Gen i7- es Asus Vivobook (OLED) eladó!
- IBM laptop/irat táska! minőségi bőr!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest