-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
HP HDX16t -típusú gépnél mi okozhatja a bekapcsot követően a fehér képernyőt?
Külső monitoron még nem lett tesztelve, a gépet még nem láttam, egy ismerősömé.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Ostobának tűnő kérdésem lenne
Szeretnék a laposomhoz express card 3g modemet venni, ebből léteik olyan amiben van wifi is, a beéptettel, és ezzel párhuzamosan, az eltőrő mac cím miatt tudnak azonos hotspotra csatlakozni? (ingyeneskre, dupla sávszél reményében)
A másik kérdésem, hogy a két expreess card szabvány, és az általam régebbről is mrt pcmcia ugyanaz a felület, csak eltérő méret?
Tehát létezhet olyan pcmcia eszköz, amit a "keretéből" kipattintva express card-dá alakíthatunk?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Valaki járatos express cardban?
Express card foglalatba létezik ssd. ITT és ITT is található erről info
Mekkora esélyel találok elfogadható árban, és mekkora esélyel lesz az bootolható?
Elég gyorsank tűnik, és szinte már minden gépen van express card, akkor vajon ez a technika miért nem terjedt el?
ExpressCard 1.0 (34 vagy 54 mm) 2496 Mbit/s 312 MB/s
Serial ATA (SATA-300) 2400 Mbit/s 300 MB/sWindows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz BullZeye #6445 üzenetére
A biztosítónak egy hivatalos szakvéleményt kell benyújtanod, amit egy szervíz készít.
Szvsz, a szervízen múlik minden. A szakvélemény számláját is kifizetik. De ha gyanú merül fel függetlent kérnek fel, és ........Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
IBM T41-et újítok fel kissé egy ismerősnek.
Mivel számára a tárhely huszadrangú szemont, egy 32gbos ssdt javasoltam neki.
Sok helyen találtam jó árban, de sehol nincs készleten, a gép meg sürgős lenne (kb ma délutánra)
Tudom, az 1,8 pata meghajók (amik egyébkén dögivel vannak készleten) nem férnek bele.
Olyan megoldás kivitelezhető, hogy 44p ata-zif átalaító, és egy 90° elfordított 1,8 pata zif ssd, meghajtott szalagkábellel?A másik kérdés.
SSD-vel, 1gb rammal, a t41 mennyire fogja szeretni a w7et?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
ERRE, és az előzményre esetleg it valaki tud mondani valamit?
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz FlashLed #11437 üzenetére
Nem rendszer partíciókat is formáztad?
Biztos hogy ez volt a megoldás? Nem vágyom 300gb kimásolására, ha nem muszály.
Külön kiemelném a lemezhasználati görbét. És hozzátenném, hogy teljesen random hogy mi a legnagyobb forgalmú alkalmazás, míg ledermed, úgy sem látom mitől dermed meg.
swchrost, chrome, utorrent, system...Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz rgeorge #11441 üzenetére
Igen, anélkül is. Csak windows szolgáltatások futása mellett is képes ezt csinálni. A bekövetkezés gyakorisága, és időtartama kb egyenesen arányos a futtatott programok számával. Egyébként nem hiszem hogy a c2d-nek 4gb rammal ilyen kihívást jelentene néhány alapesetben észrevétlen folyamat futtatása.
A christaldiskmart program pl teljesen lefagyasztja a gépet, futtattam volna, hogy rájöjjek a lemez sebeség adataira, hátha ez a kulcs a rejtvényhez. A windows élményindex mondjuk nem pontozta le a lemezt.
Sokat láttam thinkpad 380-tól T500ig, de ez már nekem kezd értelmetlen zagyvaságnak tűnni.
Egy lemez ami jó, csak nem működik.
Vagy vigyem vissza az eladónak, hogy figyi nem tudom mi a baja, csak adj egy másikat.
Nem értem...Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Win update nem fut. A kép tanulsága persze erre enged következtetni, de a poén az hogy szinte bármelyik folyamat képes millió feletti bájtot mozgatni az erőforrás figyelő szerint.
És az akadás pillanatában annyira akad, hogy nem látszik az ominózus folyamat, csak az akadás előtti frissítés utolsó képe, azt követően pedig a már az utáni, így nincs meg a ludas.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
HP 2710p gyárilag 1,8" zif hdd-vel szerelt. Az ilyen hdd-k, ssdk vagy nincsenek, vagy nagyon drágák.
Meg lehet oldani hogy ezt a csatlakozót
Lecseréljük olyanra, amin legalább egy nyamvadt ata, vagy esetleg sata port található?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz Dell XPS #11916 üzenetére
Köszi!
Megtaláltam, úgy 2600ft környéke, free shipping.
Ettől függetlenül még aggódom. Vajon a zif, és a sata meghajtók között van méretbeli eltérés? El fog férni ez a nem flexibilis cucc, ott ahol eredetileg szalagkábel volt. Jó kis gép a 2530p, de vajon megér e ennyi vesződséget, és ha minden klappol is, fölé tudunk e menni az eredeti 16Mb/s csigulásnak "Original hdd is ultraslow"Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz NiceFire #11919 üzenetére
Próbálj szerezni egy feszültségben (V) és áramban (A) közel, vagy teljesen azonos tápegységet, és próbáld ki. Ennek kellene megelőznie a gép teljes szétszedését, hiszen ha a baj mértéke olyan, hogy szét kell szedni, jó eséllyel amatőrként nem fogod tudni javítani, vagy csak alaplap cserével.
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik gép éri meg jobban? Direkt nem írok proci, és más adatokat, ha csak a gépeket nézzük, melyik a jobb?
HP Elitebook 8530p vagy Lenovo Thinkpad T500
Mindkető Ati HD 3650-el szerelt, árukat tekintve közel azonosak.
A HP szebb, a Lenovo erősebb.
Szívesen venném a véleményeteket.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz Impressa #12227 üzenetére
Az erőset jelen esetben fizikai értelemben értettem
A thinkpadekről szóló tapasztalatom szerint a magnézium ház által a legszilárdabb gépek.
A proci könnyen összehasonlítható, ezért ezzel nem is terhelek senkit.
Szubjektív véleményre vagyok kíváncsi, mert nehezemre esik a döntés.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Üdv!
P8600, ami 1033Mhz órajelen működik - van rá valami trükk, hogy kihasználjon, vagy megközelítse a kihasználását egy 1333 / 1600 Mhz-s DDR3 ramnak?
Esetleg már a megközelítés is hibás?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz szabonagyur #12389 üzenetére
FSB-t akartam írni
DDR3 ram, ez biztos.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Vaciláltam, hova kerüljön a kérdés, de itt biztosan érkezik hozzáértő válasz.
Ati mobility radeon HD 3650 - GPU-z szerint (szenzorok szerint) játék alatt elérte a 95C°-t ezalatt a fan speed végig 30% maradt.
Van némi aggodalmam, nehogy megfőzzem a kártyát, vagy ez még elfogadható? Esetleg növeljem a biosban a venti értékhatárait?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
-
Arlekim
aktív tag
válasz justo00 #12974 üzenetére
Mondjuk úgy hogy majdnem mindent. A feltétele hogy a bios támogassa a removable device boot-ot, ennek a követelménynek a legtöbb gép megfelel. Azért javasoltam a win7et, ert ahhoz van hivatalos microsoft program, amivel karikacsapás.
Az xp sokkal mókolósabb, mint az az általad linkkelt leírásból kiderül. Baj nem történhet, próbálkozzatok nyugodtan, a lapos szinte tuti hogy fog bootolni, csak a boot seqvence beállításánál legyen csatlakoztatva a pendrive.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
-
Arlekim
aktív tag
válasz ExpertEndre #12983 üzenetére
Nem tudom melyik link lesz a kulcs, de itt lesz az első oldalon.
-
Arlekim
aktív tag
Üdv!
Végigböngésztem a laptop kategóriákat, de nem találtam extrém hűtés topikot, ahol választ kaphatok az olyan kérdésre, mint:- Egy mobil radeon hd 3650 .nek mennyi a maximális működési hőmérséklete?
- Mennyi időn át viseli el ezt a hőmérsékletet?
- Hány C -nál kezdődika dead zone, ahonnan már károsodik a gpu fizikailag is.
- Létezik e extrém hűtés modding laptop gpu-ra, processzorra?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Laptop töltők és akkumulátorok (Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus) AAM számlával és garival
- Eladó DELL Latitude 5490 (i5-8350U, 16GB RAM, 256GB M.2 SSD,14" 1920x1080 FHD,) számlával és garival
- HP Probook 430 G6 i5-8265U / 8GB DDR4 / 256GB m.2 SSD 14" laptop jó akkuval
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest