- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz Impressa #6258 üzenetére
Üdv!
A haverom úgy érti, hogy ha otthon használja a notit, akkor töltőről mennyen vagy a beépített aksiról?! Melyik az a módszer amivel kevésbé romlik a teljesítménye?
Én beállítottam neki a Samsung Settings programmal, hogy max 80%ig töltse fel az aksit, és mondtam neki hogy havi 1x azért merítse le 15-20%-ig.Így jó lesz szerintetek?
-
mAtThEw0319
senior tag
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Memóriakártyát mennyire ajánlatos torrentezésre használni? Havi max 30-40 GB. (De átlagban 10-15, nem vagyok nagy torrentezős.)
Netbookomban van SSD, de állítólag annak nem tesz jót a torrentezés. (Nem értem miért) Ezért gondoltam, hogy veszek egy 32 GB-s memóriakártyát. Érdemes? Külső vinyó azért nem foglalkoztat, mert az szívja az aksim, ha nincs töltőn, nem kényelmes így a netbook használata.A segítséget előre is köszönöm!
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Egy Acer E3-111 netbookot használok Samsung 840 Pro 256GB -s SSD-vel. Sajnos picit becumiztam, mert a gépemben nem SATA3-s csatlakozó van, hanem SATA2. Mindegy is.. szóval még szeretnék gyorsítani a gépen.
Gondolkodom, hogy vennék ebbe a kis masinába egy Kingston 8GB DDR3L memóriakártyát.Az lenne a kérdésem, hogy ez jó-e bele (én utánanéztem és úgy tudom, hogy DDR3L típusú memóriakártya kell bele) és hogy egy ilyen mennyit gyorsítana még a gépen? Hogy anyagilag megéri-e vagy nem, azt kérem ne boncolgassuk!
Köszönöm előre is a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest