-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bazs1981
aktív tag
Szia!
Van egy acer 5310 gépem amin néha bekékül vagy fehéredik a kijelző. Valamikor napokig elvan valamikor óránként is csinálja. Mit lehetne tenni szerintetek már többféle oprendszert és drivert kipróbáltam már.Köszönöm a segítséget!
Balu
-
Angel2014
addikt
Ez a háló kártyád? Milyen OP rendszer van fent? Amúgy adtak ki 205 S is ...csak a win7 et engedi frissíteni...Az s szériánál még a win 7 et sem engedi...
Hálózat: Wireless LANWireless LAN Driver (Cybertan, Liteon) for Microsoft Windows 8 (32-bit, 64-bit) - IdeaPad S205
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Kapcsolom be a gépet és rögtön a bios jön be kiakarok lépni és az is jön be ? Mi tévő legyek?
-
d@vee
őstag
válasz Angel2014 #31605 üzenetére
Mint írtam, driver cserélgetés sem segített.
Nyitott BIOS ugyanaz az eredmény...nem engedi bekapcsolni a wifit.Win 10 van fent, reggel még win7 volt de azzal ia igyanez a szitu. Két Atherost próbáltam ki ugyanazzal az eredménnyel. BIOS feissítés után megy, de újra kell indítani a bios frissítés után sajnos...restart után pedig már kikapcsolt wifivel indul a gépJa
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #31608 üzenetére
És két dolgot ír még...amikor felrakod az enegy managmentet ..fel kell frissiteni a lenovo acpi compliant...és lehet beindítja a wifit...a másik uefi lagacy boot iindítása..mondjuk azt nem írtad még miben telepítetted...
[ Szerkesztve ]
-
-
Angel2014
addikt
Előbb csináld meg a power menegment frissítést ahogy írtam...jobb egérgomb...hátha talál a wn 10
Ha nem csinálj egy legacy bootnak megfelelő rendszert win 10 el...[link]
Jaaaa még egyet megpróbálhatsz szedd le a wifi drivert és rendszergazdaként telepítsd...
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz DrojDtroll #31604 üzenetére
Nem jó topik. Nézz át a milyen notebookot vegyek topikba.
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Lenne egy-két problémám két laptoppal kapcsban.
1.
Van nekem egy régebbi hp compaq 615 típusú laptoppom ami tönkrement.
Ha bekapcsolom pörög a venti, égnek a ledek de képet nem ad. (külső monitorra se)
5x villan a capslock meletti led, ami a hp weboldala szerint alaplap hiba. (blink codes)
Hard reset már volt. Mi lehet a pontos probléma?
2.
Van egy másik laptop is egy lenovo g500.
(i3 3110m, 4gb ram, win 7 64 bit)
Valami brutál lassú, nagyon lassan bootol és használat közben is szar.
Annyira lassú hogy a ccleaner 10p alatt ment 2%-ot, pedig nem egy utolsó.
Mit töltsek le, mivel takarítsam ki? (újrahúzni nem akarom)
2.1
Van benne egy dedikált hd8570 gpu is, de az intel hd-s cuccot használja alapértelmezettként.
Hol tudom át állítani?Előre is köszi.
-
Béka 3
tag
válasz Ryan_Sanchez #31619 üzenetére
Szia!
lenovo laptopodnak milyen háttértárolója van ?
-
d@vee
őstag
válasz Angel2014 #31622 üzenetére
Eddig minden változatlan :/ A Windows update talált egy kazal frissítést, azóta még azokat tölti lefelé a gép. Megvárom, mert már nincs több ötletem.
Driver csere minden elképzelhető módon, win-t újra raktam kb. 5 alkalommal tegnap este óta, wifi kártya csere, BIOS minden fellelhető verziójának kipróbálása, semmi.
Egyetlen eredmény az, ha lecserélem a BIOS-t, ugye simán az asztalról kell indítani a programját. Lefut a program, kiírja hogy most indítsam újra a gépet, vagy magától újraindul 10 másodperc múlva. Ha a mégse gombra kattintok, akkor ugye a gép nem indul újra és!!!! jó a wifi, engedi bekapcsolni és használni is. De csak addig, amíg a BIOS csere utánig be van kapcsolva a gép. Ha a gépet kikapcsolom, már megint lehalt wifivel jön be a gép. Ez itt a nagyon érdekes[ Szerkesztve ]
Ja
-
Angel2014
addikt
Próbáld meg ezt...töröld le a mostanit fullra indítsd újra a gépet ...ezt töltsd le [link] csomagold ki az asztalra egy mappába...eszközkezelő wifi illesztő program frissítése ,keresés a gépen és betallózod a mappát az asztalról amibe kibontottad.
[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok! A páromnak van egy szép Sony Vaio 14" SVF142C29M notija úgy érzem haldoklik, mivel bekapcsoláskor a képernyőt négy felé osztja és mind a négy részen látom a bejelentkező képernyőt. Ötlet, hogy mi lehet a baja és mit lehetne vele csinálni? Esetleg ez típushiba?
Köszönöm
"So say we all"
-
-
csixy
addikt
Azért ez is egy info. !
Mégegyszer meg lehetne próbálni ezt:
Terminálba ird be
sudo rfkill list
sudo rfkill block wifi
sudo rfkill unblock wifi
sudo rfkill unblock all
sudo rfkill listLive rendszerben nem is kell a sudo mert nem tudsz milyen jelszót beírni.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Munkatársamnak van egy alaplap hibás dell laposa.
Kérdésem az lenne, hogy milyen szervizek foglalkoznak ilyesmi javításával.
Találtam egyet, ahol a bevizsgálás elvileg ingyenes, de céginfó nincs.
Impresszum cég adószáma stb-t nem találtam.
Kamu cégnek nem küldenék fel egy olyan lapost aminek a komponensei kb az alaplapon kívül érnek még vagy 50-80K-t.
Győri cég jobb lenne, de gondolom csak Bp.-n van ilyen cég, ha valakinek van tapasztalata akkor legyen szíves ne tartsa magában.
Köszi!Bevizsgálás olcsósága csak azért számítana, mert kap egy céges lapost kb. 2 hónapon belül és ha csak drágán javítható akkor inkább eladja bontásban a működő alkatrészeket.
-
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok! Egy új HP Z2X96E notebbook-ra szeretnék win10-et telepíteni pendrive-ról. Problémába ütköztem.
Vagy egy Freedos-t tudok betölteni, vagy egy HP documents programot. F2-re bejön egy menü, de az nem egy részletes bios, ahol beállíthatnék egy bootolási sorrendet. Tudna valaki tanácsot adni, hogy ilyen esetben, hogy indítsam el a pendrive-ról a telepítőt? Köszi! -
Runner_fxr
Ármester
válasz Runner_fxr #31642 üzenetére
Közben rájöttem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest