Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz kaller1 #7182 üzenetére

    azért lenne fontos, mert a telefonomat próbálom óvni. Tapasztalat, hogyha zsebben matatva állítgatok hangerőt, ill lapozok a számok között, hamar a billentyűk sínylik meg. Egy walkman telóm kopott már szarrá így. Ahhoz, hogy lapozni tudjak közte, nyílván szeretném látni hogy mit is lapozok.
    Amit a másik kolléga írt, azért nem jó, mert kis utánaolvasással arra a következtetésre jutottam, h ami lejátszó van a telefonban, egész korekt lejátszó, de nem árt hozzá egy jobb füles, mert nagyban megdobja az élményt. Namost jobb füles akad (sennheiser cx 300) és lehetőleg szeretném azzal használni. Annak alapból hosszú zsinórja van ugye, ha emellé még társítanék egy HPM 90 hez hasonló zsinórt amin egyszerre lóg a kijelző-kezelő és a mikrofon külön (darwin díjas design, mit ne mondjak, bár a kijelző kurvajó, sztem, cska lehetett volna annyi eszük h beleépítik a mikrofont vagy kihagyják a szettből) akkor 1, hülyének néznének h karácsonyi égősort hordok magamon méteres hosszúságban, 2 nem hiszem h megtartanéá a fülemben a cuccot úgy ahogy nekem kényelmes, ilyen mütyüröknek azért van némi "húzóereje"
    Ezért gondoltam hogy hátha van valami megoldás, ami mondjuk bluetoothos, és van rajta egy kisebb kijelző, kezelőgombokkal. Találtam vmit, de az majd 24 ezer ft, azért pedig már igen komoly cuccot kapok mind fülhallgatóban, mind lejátszóban, szóval ilyen 10 körül keresgélnék inkább.

Új hozzászólás Aktív témák