- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
jogprof
csendes tag
Hali!
Valakit nemérdekel egy nokia3250 teló???
jóóállapotú fél éves!!!61ezerbe eladó -
jogprof
csendes tag
ok!
symbian 9-re témát szerkeszteni hogy tudok???? -
Joe bácsi
őstag
Please, help Me!!!!!!!
Van nekem egy Nokia 6230-om és csináltam lejátszási listát és 1 db számot nem akar lejátszani, berakni a listábam mikor elindítom a Zenelejátszót. A memo karin ott van, el tudom onnan indítani, ha PcSuittal nézem meg akkor is ott van a memo karin és a lejátszási listában is, de nem akarja berakni azt az egy számot. NEM sérült az Mp3 megnéztem és nincs rajta a teló, se a karin kétszer. Csináltam még 2 új lejátszási listát, de akkor sem rakja bele a Zenelejátszó listájába a számot. Minden Mp3 a gyökér könyvtárban van a memo karin. Ja és ha azt válazstom, h. minden számot rakjon be akkor berakja azt a számot is amit a listával nem és azt az Mp3-at ami a csengőhangom és a telón van. A Nokia azt mondta sw frissítés, lehet segít lehet nem.
Ja és most lett nemrég új szoft rárakva (5.35) és nem akarok megint lóvét költeni egy frissítésre. A legújabb sw amúgy rossz, ez az 5.35 a legstabilabb, ezzel nincs semmi hiba!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #461 üzenetére
A különbözeti adózás speciális adózási mód. Nem adóalanytól felvásárolt használt termék forgalmazásánál, árverés esetében alkalmazható, a hulladék kereskedőknek pedig kevés kivételtől eltekintve kötelező is alkalmazni azt. A különbözeti adózást választó, vagy azt kötelezően alkalmazó adóalany az általa kibocsátott számlában áfát nem tüntethet fel, noha a tevékenység nem az előbbiek szerinti mentesség körébe tartozó. Az áfa feltüntetésének hiánya itt nem mentességből fakad, hanem egy speciális adózási mód alkalmazásának a következménye. Éppen ezért a fövő évtől a speciális adózási módra a számlában szövegesen hivatkozni kell.
Megszűnik a lehetőség arra, hogy a jövedéki termékek távértékesítése után az adóügyi képviselő legyen az adófizetésre kötelezett. Ezzel az adóügyi képviselő adatainak a számlában való kötelező feltüntetése is okafogyottá vált [Áfa-törvény 13. § (1) bekezdés 16/d.), e.), p.), q.) pontjai, 17/d.), e.), l.), m.), 44§ (3) bekezdése].
Ezt találtam róla.
[Szerkesztve] -
Icewind
aktív tag
Tudna segíteni valaki? Van egy Samsung D500 és az lenne a kérdésem hogy milyen programmal tudnám a legjobban lementeni az smseket gépre? természetesen bluetoothon keresztül.
-
AMD Power
titán
A SE K900i/K890i mikorra várható?
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #470 üzenetére
Jól hangzik.
-
nemma
addikt
-
jogprof
csendes tag
Hali
valaki megtudja mondani hogy se w300i-be milyen memókártya kelll????
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
jogprof
csendes tag
válasz Viktor0610 #474 üzenetére
ok!
kösszi -
MODERÁTOR
-
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #477 üzenetére
Zseni vagy, örök hála
-
Borikka
csendes tag
Hellósztok!!
A havernak van egy n80-as mobilja....az naon gáz ha letörlődött róla az OP-rendszer??? Csak mert azt mondják nem toodják vissza,,varázsolni,, rá, mert már lejárt a garancia Hol lehet ezt megoldani??? -
Borikka
csendes tag
Nem toom hogy mikor járt le, de nem itt magyarországon vette... nem toom... de a részletekről megkérdezhetem.... Nokiaszervízbe még nem volt, csak a t-mobiosoknál...meg egy sima szervízben... Amúgy én már azt sem értem hogy törlődhetett le neki az operációs rendszer. Amúgy köszy Ha sikerült megoldani szólok...
-
blueMerle
veterán
1. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, a gari nem járhatott le, hacsak nem elveszett mert mondjuk buherálta a telót
2. Oda vigye ahol vette. Tanulság: nem mindig az olcsóbb megoldás kifizetödö.
3. Mivel nem magyarországon vette, így a gari itt nem érvényesíthetö, hacsak nem EU-s gari van rá amit kétlek.
4. Vigye Nokia szervízbe. -
Borikka
csendes tag
Köszy a segítséget De nem hiszem el hogy lehet valaki ilyen pancser mint ő..... Nekem kb 2 hete van n70-esem, és nekem bezzeg semmi bajom nincs a telómmal.. na mind1.. Mégegyszer köszy a sagítséget
-
Jeannie
senior tag
Tudtok valahol Bp-n 60k körül fehér W810-est? Eddig 64k-ért láttam egy boltban, de hátha... Előre is kösz
-
jerry311
nagyúr
Nokia telefonhoz létezik fülhallgató adapter?
Nokia fülesek messze vannak a jótól, szóval inkább a jól bevált sennheiser-t használnám... -
AMD Power
titán
Az létezik ,hogy a Motorola C115 nem rezeg és csörög egyszerre?
-
Toness
őstag
Ért valaki műszakilag mobilokhoz?
Egy samsung sgh-z500-ban állítólag elszállt a végfok, nincs térerő. Ez csak úgy el tud szállni minden előzmény nélkül? Néha van térerő néha nincs, de leginkább nincs.'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
MODERÁTOR
-
dragonfx
veterán
mi esély van szerintetek arra hogy a Tnél lehet majd kapni sagem telefonokat nagyob választékban???
(faxom my400at akarok, vagy 300x-et vagy 213xet vagy 501xet...de ezeka tetűrágók nem képesek kínálatba felvenni, nekem annyira tetszenek, vékony olcsó, és alapnak tök jó lenne ...a voda/pannonos nem unlockolható mert nincs hozzá szoft. )...fúj de utálóm őket....vodafone forever ...csak járjon le a szerződésem
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest