Új hozzászólás Aktív témák

  • volvoguy

    addikt

    üdv. kinéztem magamnak egy elég jó kis mobilt, LG KM900 Arena...szinte mindent tud amit én szeretnék, talán még többet is, és a tesztek szerint is csupán egyetlen egy oka van annak, hogy ez a telefon nem tartozik mondjuk a top10-be...mivel nincs rajta op.rendszer, hanem zárt szoftvere van.

    a kérdésem az, hogy mi a különbség a sima szoftver és az oprendszer között egy teló esetében, miért csak az oprendszerrel ellátott mobilok okostelefonok, illetve hogy minden op.rendszer nyitott, vagy vannak zártak is?

    nyilván, ismerek olyat hogy Windows, Symbian, vagy az OSX vagy mit használ az iPhone....de ezek miért jobbak, miért okostelefon tőlük egy mobil...az LG KM900 amiben szinte minden benne van, gyönyörű interaktív menüje van miért nem okostelefon? azért, mert nem lehet rajta olyan különleges szoftvereket futtatni, mint az MSN, vagy különféle kiens programok...mert nem lehet hozzájuk fejleszteni? vagyis nem fejlesztenek rájuk külön, mint az iPhone-ra?

    Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

Új hozzászólás Aktív témák