Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz kizul #2881 üzenetére

    Hopsz, bocsánat, benéztem, azthittem neki is a GTA4-el van problémája. :B

    Na szóval GTA SA:
    Az elég jól moddolható, legalábbis én pl. az autók gyorsulási értékeit, végsebességét, sérülési értékeit, stb. írtam át benne anno. Elég komoly dolgokat lehet vele csinálni :DD
    Speedometer mod ajánlott hozzá, hogy lássad is mennyivel mész :D
    Csak nemigazán találni hozzá "elég hosszú" egyenes szakaszt, még kóddal kikapcsolt forgalommal se.

    De hogy a felbontást hogyan lehet, az egy jó kérdés. Ha az autókat (meg elvileg minden mást is, pl. fegyvereket - de az nekem valamiért nem működött) így át lehet írni, elég szívás lenne ha a felbontást meg nem lehetne. :U De azzal én nem próbálkoztam.

    MOD: találtam egy kis infót róla, hogy elvileg hol vannak a beállítások:

    Ugyan fogalmam sincs, milyen okosított exe-re gondolsz, de többször találkoztam azzal a problémával, hogy azért nem indult a játék, mert a benne beállított felbontás nem létezett az adott rendszeren (pl. monitordriver-csere után). Én küzdöttem egy kicsit, hogy elinduljon (létrehozzak olyan felbontást), de neked nem ajánlom, inkább töröld le (vagy legalábbis nevezd át) a \Documents and Settings\[userneved]\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ alatt a gta_sa.set file-t, és úgy indítsd a játékot. Ha elindul, akkor újra be kell állítani a billentyűzetkiosztást, felbontást, stb.
    A másik gond az valami ablakkinézetet/megjelenítést patch-elő program kontárkodása lehet. Nekem pl. az ATI HydraVisionje segített már néhányszor szinten tartani a vérnyomásom hasonló helyzetekben, más játéknál is.

    Forrás: [link]

    Nézz körül ebben a gta_sa.set fájlban. Vagy esetleg más fájlban ugyanitt a Dokumentumokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák