Új hozzászólás Aktív témák

  • wrongduke

    aktív tag

    válasz attiati #13331 üzenetére

    Meglátásom szerint ez már inkább filozófiai kérdés. Most minden elfogultság nélkül, egy high-end PC-ben mindig többszörösen több erő van mint egy konzolban. A gond csak, hogy ez sokszor nem látszik meg. Azok a címek amik konzol mellett PC-re is megjelnnek mind afféle "portok" belerakva itt-ott, ez-az. Nekem legtöbbször nincs igényem ezekre a grafikai extrákra. Így van az, hogy nekem egy 6 gigás 1060 untig elég és nem nagyon kellett visszaváltanom high alá. Minden ultrán vagy magason fut, természetesen az extrák kikapcsolva.

    Ha a népszerű címek után mész, akkor egy konzol kifizetődőbb, mert csak arra költesz és kész, esetleg ha benne van valamelyik csapat előfizetésében a játékod, akkor win-win.
    Viszont ha úgy vagy vele mint én, hogy én azért előveszek címeket ~1990 - 2019 közöttről, na ez konzolon nem megy. Ott már csak a PC játszik.

    Aki grafika megszállott, az PC. Aki csak játszana az aktuális generációs játékokkal (+néhány remake, remaster, reboot), annak konzol. Aki az egyensúlyt keresi, annak egy ONE X vagy PS4 PRO + előfizetés árából simán meg van egy gép, monitorral mindennel együtt és a grafika is szinte egál.

    Azt kell eldönteni, hogy kontroller vagy egér+billenytűzet, mennyit szánnál rá, hol van több cím ami érdekel.

    "A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214

Új hozzászólás Aktív témák