- Mozilla Firefox
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
Sziasztok,
kulon Bridge-es ajanlos rovatot nem talaltam, ugyhogy itt kerdeznek: Egy (bridge) kamerat szeretnek beszerezni, kb 300-400 eurot szannek ra maximum. Ket tulajdonsag nagyon fontos nekem, a minel nagyobb szenzormeret, es hogy FHD videokat minimum 60fps-el tudjon rogziteni.
Tudnatok ajanlani keszulekeket, illetve hogy meg milyen tenyezokre erdemes odafigyelni vasarlaskor?
Elore is koszonom!Udv,
nbgI'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
nbg
senior tag
válasz jjeahh #15837 üzenetére
Koszonom, de nem nagyon szeretnek belemaszni a cserelheto obik vilagaba, mert akkor jo esellyel az osszes penzem erre koltenem, nem csak 300-400 eurot...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
nbg
senior tag
válasz jjeahh #15840 üzenetére
Oke, meselj meg...
J2-rol, S1-rol mi az altalanos velemeny?
(Plusz most nezegettem Pana GF5-ot is, azzal kapcsolatban esetleg?)
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest